Moj sanjski avto... Diesel... Da mi ne crkne sred križišča Drugače pa ne vem... Bolj kot zunanji videz mi je pomembna notranja oprema. Sicer se pa spoznam samo na Volkswagne, ker mamo doma Polota pa Golfa.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Jst pa avta še nimam, ker šele izpit delam... moj sanski avto je pa kak peugeot (npr.307cc) al pa kak bmw, porsche... ampak za začetek bo clio al pa kak tak majhn avtoček kr v redu...
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
no js tud šele delam izpit, tak, da lahk sam rečem, da si bom ko bom naredla izpit kupla tigro, sanjski......hm...ne vem....mogoče ta nov golf mi je ful lep...
Men so pa ta nove Alfe ušeč (ta kratke), mela bi pa črno al pa rdečo Zaenkrat si pa sposojam mamin avto in sicer Hyundai pony --> za svojga še ni dnarja
Najlepsi: megane cabrio, obvezno srebrne barve! Na tega avtocka sm nora ze odkar pomnim!
Sanjski: VW Phaeton, umrem za tak avto (sicer pa ni cisto nic prakticen, vsaj ne za po mestu se vozit, je bolj za sminkirat)
Trenutni: VW petka
Sanjski avto: BMW Z4
Trenutno stanje: sposojam si maminga Puntota al pa očitovga Tipota
Drgač pa če bi si ga kupila (ampak ni dnarja) bi vrjetn Puntota - ampak ne ta novga, un prejšni model, ko bom velika pa BMW...tk kot Lyla.
Nekoč ni dolgo še tega v deželi res ne vemo kje živela je čebelica imela lepo je ime...