rinca napisal/-a:no, pol pa pejt nazaj v šolo da boš zvedla kaj pomeni ta rek in da ga ne boš jemala tok dobesedno. namig: nima veze z italjansko musko.
al pa če bi šla ti nazaj v šolo pa se naučila kaj pomeni beseda naprimer

*purple bitch* napisal/-a:rinca napisal/-a:no, pol pa pejt nazaj v šolo da boš zvedla kaj pomeni ta rek in da ga ne boš jemala tok dobesedno. namig: nima veze z italjansko musko.
al pa če bi šla ti nazaj v šolo pa se naučila kaj pomeni beseda naprimer
rinca napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:sej ej res, da so nekateri res ubitačni, vendar pa ta stereotip "čefurja" odhaja iz vajeti in se folk po celi črti umika vsakemu, ki že dost da nima slovenskega imena...
a to govoriš iz osebnih izkušenj al kr tko na pamet? ne vem kje jaz živim, ampak pri nas se ne deremo drug za drugim čefur, pa tud če se kdo na -ič piše, ne zbiramo si družbe glede na priimke, džizs. mene noben ne moti, dokler ne pride do mene in mi ne zateži, ne glede na narodnost. itak je pa največ nestrpnosti na takih in drugačnih forumih, kjer smo vsi anonimni in si včasih upamo povedat še več kot si mislimo. in če hoče ena 17letnica tukaj bit pametna, pa nej bo.
*purple bitch* napisal/-a:zakaj?če mi npr. italijanska muska ni všeč je ne bom poslušala zato da bi s enjim prikupila...in tam bom sevedataka kot sem..nevem zakaj bi se nekaj pretvarjala...![]()
razen nekaj pa ej drugače..govorim angleško tam
~NIA~ napisal/-a:al pa ko štopam, pa mi usatv kšn bosanc pa se pol z mano pogovarja v njihovem jeziku, to bi se res lahko mal potrudu pa se nauču slovensk.. js takmu odgovarjam zanalašč v našem narečju da nč ne razume in pol utihne... ah ja..
renatka_ napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:al pa ko štopam, pa mi usatv kšn bosanc pa se pol z mano pogovarja v njihovem jeziku, to bi se res lahko mal potrudu pa se nauču slovensk.. js takmu odgovarjam zanalašč v našem narečju da nč ne razume in pol utihne... ah ja..
Zakaj pa sedeš v avto k čefurju?
*purple bitch* napisal/-a:smo se ji slovenceljni že zamerl![]()
drgač pa še vedno ne vidim pointa v tem zakaj se kdorkoli z narodno naglas v avtu ne sme vozit, če bi bil pa metal/rap/hrvatske pa lahko![]()
kaj bo kdo polsušal v svojem avtu je čist njegova svar..tko kot mene moti nabijanje snupdoga s komadi polnimi raznih psovk notr in opisovanju gangsta življenja, druge moti narodna..in s tem se je treba sprijaznit tako ali drugače..
in po pravici povedano ni boljše vožnje kot pa ta, kjer se posluša doer narodni komad notr...vsaj pojejo o normalnem življenju o ljubezni, radosti...in niso nobenemu za slab vzgled...ampak vsak uho, ma svoj zvočnik...tko da se je glede tega nesmiselno razburjat...in trenirke črne barve z belo črto po sredini mam tud jstpa nisem čefurka, ampak normalno dekle ki ima na trenutke denar in kupi nekaj udobnega od adidasa a pa najkija v hervisu
![]()
in še nikol nisem izločla iz svoje družbe osebe, ker je rekla da je nekaj kul in potem ni vedla točno zakaj......patetično!
to so jo starši navadili-bosna je majka moja, in od tam pobira...to je čist stvar okolja in vzgoje...