Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
pikica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a pikica83 »

*slatka* napisal/-a:odgledala Take the lead

ooo res super film! ga priporočam! men je biu super :love:

Men je tud bil ful lep, mam ful rada plesne filmčke.
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Jst sm si pa včeri ogledala Pirate iz karibov 2 del in morm rečt, da je film odličen, zasedba je pa tko vrhunska :ja:
Glede na to da je film res precej dolg mi je čas mini takoj :D (ponavad imam težave z dolgimi filmi sploh če sm v kinu - me vse boli) tuki pa sploh nisem pošinla, da sva že took časa v kinu

Res film je vreden ogleda, vsekakor priporočam (če ga slučajno še niste uspeli pogledat) :D
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Js sem pa gledala včeri na računalniku en film in zraven porabila paket robčkov- Walk to remember... ajajajaaaaaaaaj... kak je pa to lep film! Za zjokat! P R I P O R O Č A M !!!
My dreams are my reality...
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objava Napisal/-a Tr|n|ty »

evagirl napisal/-a:Jst sm nazadnje gledala Tristan in Isolda pa sm bla na začetku ful navdušena... vmes mi je blo sicer mal dolgčas drugač je pa super romantičen film in ga priporočam vsem ki mate radi take vsebine :)

uuuu, film je? Jst sm knjigo prebrala in sm bla tolk navdusena tkrt :hearts: Mormmm vidt ta film!!! :D
kathy
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kathy »

Vceraj sem gledala The break-up in sem bla prijetno presenečena, da ni took pocukran, pa konc mi je bil tud všeš, te kr mal preseneti.

Ful bi pa rada gledala film "friends with money", a ga je kdo mogoče gledal?
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Pirati s karibov 2 :zustimm:
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

par tednov nazaj sem gledala Omen 666... sm bla ful pesimistična kok bo kej grozn sam pol sm bla pa sam :eek: :eek:

priporočam ogled, ampak naj bo še kdo zraven, da vas bo za rokco držu pa se ne bo pritoževal če mu boste hotle v naročje skočt :D
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Midve z mami sva mele pa prejsn tedn filmski maraton u Koloseju in sva si najprej pogledale Razvajene Parizanke, pol pa se Pirate s Karibov.

Parizanke so mi ble ful usec, taka evropska razlicica Sex and the city. Sploh moz od zdravnice, k je biu umetnik mi je biu tok simpaticn s svojo lenobo :D

Pirati so mi bli pa sicer usec, ampak je biu prvi del ful bolsi. Mal so pretiraval s posebnimi ucinki, najbolsi del mi je biu tm, k so pobegnl z otoka - Johnny the raznjic :lol:
Keira je bla pac pretty as always :) Johnny mi pa tko sploh ni usec, ampak kot pirat je pa cist hud :wink:
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Včeraj gledala:

Slika Slika

Poseidon se mi zdi ena taka različica Titanika, ampak ni slab film, Madeas Family Reunion pa komedija kot komedija, v bistvu ma več prvin drame.
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ancy007 »

no evo jst sm pa gledala film Podzemlje 2 in morm rečt da mi je ful boljši kt 1 k nekak tale zgodba in potek filma mi je bilo bolj všeč. Potem sem gledala tudi Ultraviolet in za tiste k mate radi ženske v zelo oprijetih kostumih je tale film pravi pa za tiste k mate radi dober pretep.Moram rečt da je Milla Jovovich v tem filmu dobro opravila svoje delo.
Potem pa sem še pogledala tudi film Superman returns in tud morm rečt da je kr dobr film, pač tipičen film o supermanu,je pa nekaj neverjetnih zasukov v tem filmu, stvari k jih sploh ne pričakuješ.

U glavnem vsi ti filmi so za tiste ki majo radi fantastičen žanr, tisti ki take filme ne marate pa se jih rajši izogibajte kar se le da
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

^^Mene npr. je tale Madeas Family Reunion cisto razocaral. Prvi del je bil dosti boljsi, tule so pa samo probali nabijati smesne fore, pa me nekako niso prepricali :?
Vceraj sem gledala An American Haunting in moram povedati, da mi je bil film ful vsec, mogoce so bile fore malo slabo dodelane, ampak zgodba je bila se vedno kul! :zustimm:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Gledala sem Garfielda in je blo super...seveda sem morala potem še na lazanjo ker mi je take lušte naredu :D :oops:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Velouria
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Velouria »

Tigi napisal/-a:Gledala sem Garfielda in je blo super...seveda sem morala potem še na lazanjo ker mi je take lušte naredu :D :oops:

Garfield + lazanja??? Morm gledat! :D Prvi del je bil zakon!

V zadnjem tednu sem pogledala 5 filmov (:oops:), in sicer...
¤ JUST MY LUCK (prebavljivo, ampak ne navdušujoče... za ubijanje dolgčasa) ***
¤ THE BREAK-UP (presenetljivo dober film z ne tako zelo predvidvljivim koncem) ****
¤ MY SUPER EX-GIRLFRIEND (beeeeda, fuj fuj, škoda časa) **
¤ EVERYTHING IS ILLUMINATED (zanimiv in 'drugačen' film z blazno malo dialoga, na čase smešen, občasno za zjokat, ampak OK; predvidevam, da je knjiga boljša) ****
¤ THE DEVIL WEARS PRADA (FILM LETA - ravnokar končala z gledanjem in sem totalno navdušena!!) *****
now I have you sleeping next to me ... and this is home
cejlon
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cejlon »

Ne vem, mene pa holivudksa filmska industrija ne prepriča oz. so res redki filmi kvalitetni. Je pa žalostno, ker resnično dobri filmi azijske produkcije, tudi nekateri evropske, ne pridejo na trg oz. kljub filmskim festivalom redki zaživijo.
Glede na to, da smo Slovenci znani po tem, da domačo filmsko industrijo zaničujemo (oz. zaničujemo vse kar je slovenskega) oz. jo sprejmemo in začnemo hvaliti šele, ko pridejo pozitivne kritike iz tujine, res vidim redke možne rešitve o tem, kako sploh lahko nek film pride v ospredje.
Slovenci imamo zares pisano paleto režiserjev, v zadnjem času bi izpostavila Cvitkoviča, Kozoleta, Pevca ... Seveda ne smem pozabiti tudi na fenomen Đura, vendar to je že druga zgodba, spet nam Balkanci delajo dobre filme ... No, fino, da se je spomnil priti v Slovenijo :)
Da se ne oddaljim od teme, nemreč zanima me, koliko filmov si ogledate na festivalih? 12. - 18. oktobra je v Ljubljani teden sodobnega finskega filma, v Cankarjevem domu je letos že 17. Liffe (10. - 24. november) ... ?
Lani sem si ogledala na Liffu približno 18 filmov iz različnih kategorij, najbolj me je navdušil Dallas med nami (Dallas among us) ter zmagovalni film v kategoriji Obzorja Skriti Adut (Voksne Mennesker). Film kot se reče ...
Nasploh me zanima vaše videnje in mišljenje o slovenskem filmu v svetu, slovenski produkciji, drugih manj znanih filmih drugih celin, filmskih festivalih ...
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Danes sem spet gledala film vreden ogleda - Touched (Jenna Elfman&Randall Batinkoff)

Zgodba:
Scott je s svojim življenjem bil izredno zadovoljen. Svojega sina je imel nad vse rad. Prav tako je imel rad svojo službo, skratka, nad ničemer se ni imel pritoževati.

A nenadoma se je njegovo življenje obrnilo na glavo, in to na najbolj nepričakovan način, s posledicami, za katere si nikoli ne bi mislil, da jih bo lahko premosti. Čisto običajnega dne, tako kot običajno, je Scott posedel svojega sina na sovoznikov sedež, se usedel za volan in pognal motor. Ni pa videl, da se mu bliža tovornjak. Ničesar ni slišal, toda v istem hipu se je njegovo življenje za vedno spremenilo.
Angela je bolničarka, ki skrbi zanj, potem ko pade v globoko komo. Ko se po dveh letih končno prebudi, od nje izve, da je njegov sin umrl v nesreči. Medtem ko se sooča s pretresljivo izgubo, s katero se preprosto ne more ali pač noče sprijazniti, Scott spozna, da je izgubil čut za dotik.

film je res odličen in vreden ogleda...
My dreams are my reality...
Zaklenjeno