SapraVeronika napisal/-a:ii jagodka, jutri bom definitivno mislila na tebe doma & držala pesti :bussi:
se kar podpišem pod tole. pa sporoči pol, kak sta opravla.

ful mi je žal zate, še vedno sm upala da se bo vse vredu izteklo

-kao u stilu, prid h men spat...pa kadarkol jo je kje vidu, se je takoj neki prislinu zravn in je blo to njej ful čudn.vidla je da to ni u redu, sam se mi ni upala nč rečt k me ne pozna tok dobr, pa se je bala moje reakcije,še posebi tega da ji ne bi verjela, pa ona bi pol mela probleme z nim...in pol je tko ta dan šla neki u sušilnico, k kr naenkat moj tip pride in jo vab na palačinke, vmes jo je pa ful gledu pa še reku ji je nej se obrne mal okol osi, kr je mela pa č neke vroče hlačke na seb...in je pol razmišlala kaj nej nardi in se jeodločla ,da sprejme poziv, pa da me pol ujame na samem in mi vse razloži...
jagodka85 napisal/-a:vem nincy, tud jz sm potihem upala, da bo bolš... sam je pač tko, k je
hvala ti res :bussi:
ampak napaka je pa bla, ker sm misnla, da bo kej spremenil to, da se vidva... pa sm vedla, da ne bo nč spremenil... pa sj ni važn... that was a stupid idea... in trapasta ideja lh pride sam od mene...
drgač pa res hvala vsem, k ste me poslušale tle gor, k sm jamrala o tem in onem... sj zdj se bom probala zadržat, pa ne bom več....
:bussi:
 ....tako da ne zadržuj v sebi k bo še slabše...morš to vn dt...se boš kuj bolš počutla...

wannabe napisal/-a:Jagodka, zate mi je pa full žou... Full sem upala da bo use kul pa da se ti bo ratal nekak zment. Sam če pa on pač ni dost močn, da se upre doma, pol pa ti tuki res nisi nč kriva in je napaka samo pri njem
... :bussi: