Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

SapraVeronika napisal/-a:ii jagodka, jutri bom definitivno mislila na tebe doma & držala pesti :bussi:

se kar podpišem pod tole. pa sporoči pol, kak sta opravla. :wink:
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

to se je prestavl na dons... po en stran komi čakam, da ga vidm na bledu ob jezeru na kkšni klopci, po drugi strani me je pa strah, k ne vem, kaj nj prčakujem... ampak kokr sm rekla.. kar bo, pa bo :)
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Pa nam le sporoči kako bo... :wink:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

all i can say is :cry:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

:bussi:

Nesmeš bit žalostna lubica čeprav vem, da te boli...

Lej zgleda da ti ni usojen in nekje te čaka tvoj tisr+ti pravi pinc...vrjmei mi...pa rade te mamo... :wink:

Povej prosim kako je blo?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Princeska18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Princeska18 »

Jagodka tu smo zate...
God made men first, but then he had a better idea.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

pršla na bled ob devetih... eno uro pa pol sva se lepo fajn pogovarjala o vsem (razn o nama)... pol se pa nisva znala zadržat in sva se poljubila... in tle je bla napaka... če se ne bi, bi blo velik lažje... pogovorla se nisva v bistvu nč... zvedla sm sam, zakaj sm za njega ena spešl osebca... to je vse... k je šu, sm misnla, da bom na tistmu mestu umrla, tok je bolel... sm misnla, da sm šla že korak naprej v zvezi s tem prebolevanjem... pa vidm, da ni res... tud milimetra se nism premaknla... in zdj sm jezna sama nase, k sm načela to temo zadnč na msn-ju.. jezna sm sama nase, k sm rekla da pridm na bled... jezna sm nase... in vem, da ga zdj še dl nam vidla... sj vem, da je to bolš, sam ne vem no... jz ga enostavno rabm ob seb...
reku je samo, da mu je hudo, k je tko k je... pa sj mu ne zamerm... pač ni dost močn, da bi se doma uprl... je mel pa prou zadnč, k mi je povedu za razlog, zakaj ga ni blo na kransko noč, da bi se vidla... reku je, da bi pol 100x bl bolel, k bi se poslavlala... in to je res...
pogrešam ga... to je to :cry: :cry:
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

ooo :( ful mi je žal zate, še vedno sm upala da se bo vse vredu izteklo

ampak ne smeš bit jezna na sebe, če ne bi tega nardila še zdaj mogoče ne bi vedla pri čem si.. res, močna si bla pa vse, da si sploh to naredla.. :bussi:
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

hvala veronika :bussi:
sam sm res pač jezna sama nase... k sm itak vedla, da nau nč dobrga iz tega... jz sm pa kr šla tja... ga vidt... sj je blo fletn ga mal vidt pa spet ga met ob seb... sam k je blo to sam par urc... zdj vem, da sm ga zgubla za zmer... sam k je to zarad tazga trapastga razloga, da joj... ne vem no... kr neki :? :cry:
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Jagodka ful mi je žal zate.... :cry: ...upala sem na boljši razplet...

če me rabiš veš kje me najdeš!
bova skupi jokale..

Pa ne si govort da je bla napaka,ker ni bila sedaj saj veš pri čem si!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

vem nincy, tud jz sm potihem upala, da bo bolš... sam je pač tko, k je :(
hvala ti res :bussi:

ampak napaka je pa bla, ker sm misnla, da bo kej spremenil to, da se vidva... pa sm vedla, da ne bo nč spremenil... pa sj ni važn... that was a stupid idea... in trapasta ideja lh pride sam od mene...
drgač pa res hvala vsem, k ste me poslušale tle gor, k sm jamrala o tem in onem... sj zdj se bom probala zadržat, pa ne bom več....
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

jagodka ful mi je žal zate...vidim da ga imaš ful rada...valda da ga še nisi prebolela, to je dolg proces, ne glede na to da se ob kšnih trenutkih mal bolš počutmo..
hja...jst sm tud učeri nehala s svojim fantom...
predučerišnim me je klicu, da pridem do nega in sm šla..in je blo vse super.spala sm pr nemu,mela sva ful lepo noč..potem sva šla z njegovimi cimri na izlet in je blo tud fino, cel dan...nekak se mi je zazdel da me ma rad...
ampak smešn...vsakič k bi začela to mislt zanga, se je zmer kej slabga zgodil, kar me je prepričalo v nasprotno...in včeri je bil vrhunec vsega sranja.
ko sva prišla spet k njemu, se je odločil da speče palačinke.naenkrat je zginil na hodnik, da pozdravi neko sosedo, ki je obenem moja znanka in ga ni blo ene 10 minut..pride nazaj, pa reče da jo je povabu na palačinke..in ful mi je blo čudn k je bil ves neki vznemirjen...pa kr naprej je neki onjej govoru..to sm ga sicer že prej ene parkat ujela, da j je mal preveč omenju itd, sam sm si mislila da je to pač tko, rad se druži fnt s puncami, to še nič ne poeni..
pride kolegica in sedimo tm, se pogovarjamo kšno uro,pa jst ugotovim da mi je zmankal čikov.pa rečem njej tko za foro,č e se ji da z avtom skočt do pumpe, da mi jih kup.ona pa k iz topa, ja sam če greš ti z mano..
in je silla in silla da grem z no in mi je blo to ful čudno.pa čudno mi je blo kr je bla ful hladna do mojga fanta,čeprou se ne poznata lih tok dobr...
no in g reve midve, k ona me vpraša, ti kaj pa ti pa X, a sta zdej kul.pa jst neki tm petljam da ja da je u redu..pa ona men začne tko ful po ovinkih, da se njej zdi da je on ful ženskar...pa sm ga prvo še neki branla, da ni da mu zaupam, da se pač rad druži s pičkami itd..
in pol mi začne ona vse razlagat od a--ž...da jo je že parkrat klicu da se kje dobita, enkat ji je clo reku, če še ni zaspala, nej pride do njega :!: -kao u stilu, prid h men spat...pa kadarkol jo je kje vidu, se je takoj neki prislinu zravn in je blo to njej ful čudn.vidla je da to ni u redu, sam se mi ni upala nč rečt k me ne pozna tok dobr, pa se je bala moje reakcije,še posebi tega da ji ne bi verjela, pa ona bi pol mela probleme z nim...in pol je tko ta dan šla neki u sušilnico, k kr naenkat moj tip pride in jo vab na palačinke, vmes jo je pa ful gledu pa še reku ji je nej se obrne mal okol osi, kr je mela pa č neke vroče hlačke na seb...in je pol razmišlala kaj nej nardi in se jeodločla ,da sprejme poziv, pa da me pol ujame na samem in mi vse razloži...
najbolj pokvarjeno od vsega je pa to, da vsakič k bi šla jst na skret, jo je on kej pecu, ful tko očitno...
no in pol k sva nazaj pršle sm bla jst ful hladna in je valda vse pokapiru in je bil ful besen nanjo,pa sm šla na skret in ji je takoj siku, kaj mi je govorila, pa da je p***a kako lahka,blabla...
no in si morte mislt, nekdo k sm ga mela za prjatla,in to ful dobrga, dobrga človeka, me je tko jebu u živ mozak, ta punca k jo komi poznam, je pa pol cel večer sedela kle z mano in ga jebala u glavo in mu solila pamet, pa vse mi jepovedala, pa pol me ješe dam pelala in me tolažila...
on pa tko
jst res nimam sreče s tipi...bivši me je varu, mi je blo ful hudo komi sem prebolela in zdej spet...kako nej jst splo
še komu zaupam
sem napisala cel roman, ampak mogla sm to dat ven
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

jagodka85 napisal/-a:vem nincy, tud jz sm potihem upala, da bo bolš... sam je pač tko, k je :(
hvala ti res :bussi:

ampak napaka je pa bla, ker sm misnla, da bo kej spremenil to, da se vidva... pa sm vedla, da ne bo nč spremenil... pa sj ni važn... that was a stupid idea... in trapasta ideja lh pride sam od mene...
drgač pa res hvala vsem, k ste me poslušale tle gor, k sm jamrala o tem in onem... sj zdj se bom probala zadržat, pa ne bom več....

da ti ne bi pršlo na misel,da bi se kej zadrževala...ker drugače te bom :steinigung: ....tako da ne zadržuj v sebi k bo še slabše...morš to vn dt...se boš kuj bolš počutla...

se slišva :bussi:
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

joj, lubenica... sploh ne vem, kaj nj ti rečem, razn tega, da si prou nardila... tista njegova soseda je pa tud prou nardila... da ti je povedala.. ker če bi šlo tko naprej, bi bla lh še ne vem kolk časa skup, pa bi ti to delu... mogoče še kej hujšga... pač bi te začel varat pa tko... in je bolš tko, k je... tud ti boš spoznala kkšnga, k te bo vredn... ta te očitno ni bil...
drgač pa ja, full ga mam rada... najrajš... sam bom probala to pozabt in ga met rada pač samo kot prjatla, čeprou nikol več ne bo tko k je blo, predn sva začela...
nincy, jz se sama seb zdim sitna, k s tem težim usakmu človeku k mi pride na pot - no ja, skor vsakmu- in pol se mi zdi, da tle gor še bl težim... ampak ok, nekam morm to dat... sj zdj sm dala na svoj blog in se mejčkn bolš počutm... sam k me full mori, k se ne morm zjokat :? vem, da bi rada jokala, pa full bi jokala, pa ne morm... solze nočjo vn spljoh... :cry:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

wannabe napisal/-a:Jagodka, zate mi je pa full žou :( ... Full sem upala da bo use kul pa da se ti bo ratal nekak zment. Sam če pa on pač ni dost močn, da se upre doma, pol pa ti tuki res nisi nč kriva in je napaka samo pri njem :? ... :bussi:

mah, use skup je kr neki :? jz sm mu tud marskej še misnla povedat, pa mu nism... a k sm se pa dam pelala, sm ga pa hotla poklicat pa mu pač povedat... jz sm tud čudna... pa ja, kriva sm jz, k sva se dobla... če se ne bi dobla, ne bi spet tok bolel... misnla sm, da sm prpravlena ga vidt... pa očitno nism... j**** ga :?
Zaklenjeno