jagodka ful mi je žal zate...vidim da ga imaš ful rada...valda da ga še nisi prebolela, to je dolg proces, ne glede na to da se ob kšnih trenutkih mal bolš počutmo..
hja...jst sm tud učeri nehala s svojim fantom...
predučerišnim me je klicu, da pridem do nega in sm šla..in je blo vse super.spala sm pr nemu,mela sva ful lepo noč..potem sva šla z njegovimi cimri na izlet in je blo tud fino, cel dan...nekak se mi je zazdel da me ma rad...
ampak smešn...vsakič k bi začela to mislt zanga, se je zmer kej slabga zgodil, kar me je prepričalo v nasprotno...in včeri je bil vrhunec vsega sranja.
ko sva prišla spet k njemu, se je odločil da speče palačinke.naenkrat je zginil na hodnik, da pozdravi neko sosedo, ki je obenem moja znanka in ga ni blo ene 10 minut..pride nazaj, pa reče da jo je povabu na palačinke..in ful mi je blo čudn k je bil ves neki vznemirjen...pa kr naprej je neki onjej govoru..to sm ga sicer že prej ene parkat ujela, da j je mal preveč omenju itd, sam sm si mislila da je to pač tko, rad se druži fnt s puncami, to še nič ne poeni..
pride kolegica in sedimo tm, se pogovarjamo kšno uro,pa jst ugotovim da mi je zmankal čikov.pa rečem njej tko za foro,č e se ji da z avtom skočt do pumpe, da mi jih kup.ona pa k iz topa, ja sam če greš ti z mano..
in je silla in silla da grem z no in mi je blo to ful čudno.pa čudno mi je blo kr je bla ful hladna do mojga fanta,čeprou se ne poznata lih tok dobr...
no in g reve midve, k ona me vpraša, ti kaj pa ti pa X, a sta zdej kul.pa jst neki tm petljam da ja da je u redu..pa ona men začne tko ful po ovinkih, da se njej zdi da je on ful ženskar...pa sm ga prvo še neki branla, da ni da mu zaupam, da se pač rad druži s pičkami itd..
in pol mi začne ona vse razlagat od a--ž...da jo je že parkrat klicu da se kje dobita, enkat ji je clo reku, če še ni zaspala, nej pride do njega

-kao u stilu, prid h men spat...pa kadarkol jo je kje vidu, se je takoj neki prislinu zravn in je blo to njej ful čudn.vidla je da to ni u redu, sam se mi ni upala nč rečt k me ne pozna tok dobr, pa se je bala moje reakcije,še posebi tega da ji ne bi verjela, pa ona bi pol mela probleme z nim...in pol je tko ta dan šla neki u sušilnico, k kr naenkat moj tip pride in jo vab na palačinke, vmes jo je pa ful gledu pa še reku ji je nej se obrne mal okol osi, kr je mela pa č neke vroče hlačke na seb...in je pol razmišlala kaj nej nardi in se jeodločla ,da sprejme poziv, pa da me pol ujame na samem in mi vse razloži...
najbolj pokvarjeno od vsega je pa to, da vsakič k bi šla jst na skret, jo je on kej pecu, ful tko očitno...
no in pol k sva nazaj pršle sm bla jst ful hladna in je valda vse pokapiru in je bil ful besen nanjo,pa sm šla na skret in ji je takoj siku, kaj mi je govorila, pa da je p***a kako lahka,blabla...
no in si morte mislt, nekdo k sm ga mela za prjatla,in to ful dobrga, dobrga človeka, me je tko jebu u živ mozak, ta punca k jo komi poznam, je pa pol cel večer sedela kle z mano in ga jebala u glavo in mu solila pamet, pa vse mi jepovedala, pa pol me ješe dam pelala in me tolažila...
on pa tko
jst res nimam sreče s tipi...bivši me je varu, mi je blo ful hudo komi sem prebolela in zdej spet...kako nej jst splo
še komu zaupam
sem napisala cel roman, ampak mogla sm to dat ven