), da še neki časa s kondomom... no ja, sa jjz sm prve mesce uporablala tabletke + kondom... da je blo za zihr... 

kompliciram!
[MaLa] napisal/-a:Lastovica napisal/-a:[MaLa] napisal/-a:lani poleti sem si prestavla menzo za en tedn (tabletke logest), torej mi jih je v škatlici ostalo še za 2 tedna...letos bi si zaradi morja prestavila menzo, pa me zanima ali lahko jem tabletke iz tablice, iz katere sem že lani porabila teh 7 tabletk
Itak, da lahko.
No, takop sem tudi naredila, pa sem imela zadnič zjutraj malo krvi na hlačkah... A je lahko kaj narobe ali je to samo zaradi tega, ker telo ni navajeno (menstruacijo sem si nazadnje prestavila pred enim letom)
Edinstvena napisal/-a: več rojstev in posledično verjetno mnogo zavrženih otrok?!
¤MiSsY¤ napisal/-a:Edinstvena napisal/-a: več rojstev in posledično verjetno mnogo zavrženih otrok?!
mal offtopica, ker si ravno zacela.
Ves koliko je parov v sloveniji, ki se trudijo da bi zanosili - leta dolgo. Takih, ki so pripravljenji otroka posvojit.... ful veliko. .
astra_mb napisal/-a:OT:A misliš, da je kar tako lahko otroka donosit, ga rodit in ga dat drugemu???NI!! Kot da iztrgaš del sebe in ga daš nekomu.Oprosti, ampak tvoje razmišljanje je meni skrajno nečloveško. Kot da so zdajte mlade punce stroji, ki bodo rojevale samo za to, da bodo drugi srečni??Ja pa halo? Kot da to ne nosi življensko pomembnih posledic.Konec OT.

[MaLa] napisal/-a:[MaLa] napisal/-a:Lastovica napisal/-a:[MaLa] napisal/-a:lani poleti sem si prestavla menzo za en tedn (tabletke logest), torej mi jih je v škatlici ostalo še za 2 tedna...letos bi si zaradi morja prestavila menzo, pa me zanima ali lahko jem tabletke iz tablice, iz katere sem že lani porabila teh 7 tabletk
Itak, da lahko.
No, takop sem tudi naredila, pa sem imela zadnič zjutraj malo krvi na hlačkah... A je lahko kaj narobe ali je to samo zaradi tega, ker telo ni navajeno (menstruacijo sem si nazadnje prestavila pred enim letom)
a nobena ne ve? ker me res skrbi...