Zdej me pa potlač usaka malenkost, če kdo sam mal vzdigne glas ga že obtožujem da se dere itd.
Jz sm učer vzela zadnjo, za naprej jih pa nam več jedla

t-e-a napisal/-a:Jz mam zdej tabetke, ampak usi opazjo spremebe na mojmu obnašanju, bolj sm razdražjiva, jokam za brez veze, pa cele dneve bi sam spala![]()
![]()
![]()
Tko da bo treba druge poiskat
t-e-a napisal/-a:Jz mam zdej tabetke, ampak usi opazjo spremebe na mojmu obnašanju, bolj sm razdražjiva, jokam za brez veze, pa cele dneve bi sam spala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
*slamca* napisal/-a:Ojoj, kašni problemi s temi tabletkami!Js pa jemlm Logeste in se mi je pred tremi tedni prbližn prvič pojavl to, da sm umes,k sm jemala tabletke in ni biu cajt za menstro, mela na hlačkah vsak dan rdeče fleke-kšn dan večjiga, kšn dan manjšega in sm šla zadnič pol h ginekologu in je rekla, da je možn, da so tabletke ratale zame prešvoh! Da ne govorim, da mi je nrdila tok doug pregled in mi je blo prou bad, kr me tko še ni bolel pa še na vodo me je dala in na srečo nism bla noseča
Pa me zanima, če je še kšna mela že take probleme?