Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a t-e-a »

jagodka85: jemlem jih mal mn kot en mesc, sam prej sm bla zmeri za žure, nikol mi ni zmankal energije, zmer sm bla povsod prva, zmerej nasmejana itd. zdej sm pa kot da bi me en po glav trešu :cry: čist drugaaaaa :cry:

Zdej me pa potlač usaka malenkost, če kdo sam mal vzdigne glas ga že obtožujem da se dere itd.

Jz sm učer vzela zadnjo, za naprej jih pa nam več jedla :cry: pa bomo vidl kaj bo?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

najbol da te "stranske učinke" razložiš ginekologinji... mogoče majo tvoje tabletke preveliko dozo hormonov not... pejt k njej, pa ji reč, da bi pač rada poskusla z drugimi oz. kaj ti ona svetuje.. bo pomoje najbolš... al pa samo poklič tja
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

po prvem mescu jemanja ne morš določt al so uredu al ne
to se more telo navadt
tko ene 3 mesece počak
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

Jz sem prva dva meseca, ko sem zacela jemat KT cele dneve kozlala, potem je bilo pa boljse :lol:
Starlet
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: po cesti mal levo,mal desno pa si tam

Neprebrana objava Napisal/-a Starlet »

jst bom pa zdj začela jemat lindynette 20 pa me zanima če jih kera tuki gor jemlje...pa če je zadovoljna z njimi.......ugavnm kkšne izkušnje ma z njimi.......
lajf se mi v pravo smer vrti in praw dobr se mi zdi, če iz tirow kdaj zleti!!!!!!
Starlet
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: po cesti mal levo,mal desno pa si tam

Neprebrana objava Napisal/-a Starlet »

jst bom pa zdj začela jemat lindynette 20 pa me zanima če jih kera tuki gor jemlje...pa če je zadovoljna z njimi.......ugavnm kkšne izkušnje ma z njimi.......
lajf se mi v pravo smer vrti in praw dobr se mi zdi, če iz tirow kdaj zleti!!!!!!
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

t-e-a napisal/-a:Jz mam zdej tabetke, ampak usi opazjo spremebe na mojmu obnašanju, bolj sm razdražjiva, jokam za brez veze, pa cele dneve bi sam spala :cry: :cry: :cry:
Tko da bo treba druge poiskat :(

Jaz sem bila enako taka potem sem jih pa nehala jemati....po 3 mesecih in sedaj sem super :D
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

t-e-a napisal/-a:Jz mam zdej tabetke, ampak usi opazjo spremebe na mojmu obnašanju, bolj sm razdražjiva, jokam za brez veze, pa cele dneve bi sam spala :cry: :cry: :cry:

js sm bla tud taka, skoz sm jokala neki...sm pripisovala to temu, da je bil lubi en mesc v parizu, sam sm potem ugotovila da tud TOK joka za to ni normalno.
počaki. z mano je zdej vse ok :D
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tiana1 »

js mam pa en problem in ga nekak ne znam rešt. par mescev sm jemala cileste tabletke sam me je trebuh med menstro še zmer ful bolu pa mi jih je ginekologinja zamenala za diane 35 ker so baje ful močne in nej nebi več bolel. sam zdej pa ane se mi je meunstruacija podalšala prej sm mela 3-4 dni zdej je ceu tedn, še zmer me fuuul boli med menstro pa tale mesc se mi je skoz pojavlu tak rjav tok. k se mi je prvič dva mesca nazaj za par dni pojavu sm vprašala ginekologinjo pa je rekla da to pč pomen da jajčniki delajo al neki tazga sam men je tole ceu mesc zdej in je fuuul nadležno. a je mela kera podobn problem in kako ga je rešla? sej bel tok prenesm k ga mam že nevem kok let in je še nekak k se ga skor ne opaz sam tole je pa zdej kr neki rjavga skor rdečga. pismo k da bi mela menstro ceu mesc :(
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

tiana1.... jz bi šla na tvojem mestu do ginekologinje in ji pač povdala vse te probleme, k jih maš in nj te da na nadaljne preiskave... previdnost ni nikol odveč...
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tiana1 »

ma sej sm bla lih prejšn mesc ker sm mela cisto pa sm mela pregled in je ugotovila da je zginla. in sm ji tud rekla takrt za vse, no takrt še ni blo tko hudo k ta mesc pa je sam rekla da se telo pč še ni navadu na tabletke da me zato boli, tist temn tok pa je baje normalno da se vsake tok cajta pojav ker kao jajčniki delajo. sam zdej sm mela to res ceu mesc zadn tedn še posebi ker momr menstro dobit v nedelo. js nevem a je mela še kera take probleme z diane. ker js jih prej k sm mela cileste nikol nism mela.
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objava Napisal/-a Tr|n|ty »

tea, jst mam cist iste probleme kot ti. Samo se mi zdi, da niso edin razlog tabletke, je pa res, da kakor me nekaj razocara, se moja custva le se potencirajo in potem sem obupna in jokam ko zmesana! :cry: Samo mi ne pride na misel, da bi sla menjat tabletke, sej pomojem se stanje potem izboljsa. Vsaj pri vseh kolegicah, ki so zacele s KT je bilo tako. :wink:
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Ojoj, kašni problemi s temi tabletkami! :eek: Js pa jemlm Logeste in se mi je pred tremi tedni prbližn prvič pojavl to, da sm umes,k sm jemala tabletke in ni biu cajt za menstro, mela na hlačkah vsak dan rdeče fleke-kšn dan večjiga, kšn dan manjšega in sm šla zadnič pol h ginekologu in je rekla, da je možn, da so tabletke ratale zame prešvoh! Da ne govorim, da mi je nrdila tok doug pregled in mi je blo prou bad, kr me tko še ni bolel pa še na vodo me je dala in na srečo nism bla noseča :) Pa me zanima, če je še kšna mela že take probleme? :?:
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objava Napisal/-a Tr|n|ty »

*slamca* napisal/-a:Ojoj, kašni problemi s temi tabletkami! :eek: Js pa jemlm Logeste in se mi je pred tremi tedni prbližn prvič pojavl to, da sm umes,k sm jemala tabletke in ni biu cajt za menstro, mela na hlačkah vsak dan rdeče fleke-kšn dan večjiga, kšn dan manjšega in sm šla zadnič pol h ginekologu in je rekla, da je možn, da so tabletke ratale zame prešvoh! Da ne govorim, da mi je nrdila tok doug pregled in mi je blo prou bad, kr me tko še ni bolel pa še na vodo me je dala in na srečo nism bla noseča :) Pa me zanima, če je še kšna mela že take probleme? :?:

Kolk casa jih pa ze jemljes? Meni je ginekologinja rekla, da je to na zacetku jemanja popolnoma normalno, ker se telo se privaja na hormonske spremembe.
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Ma js jemlm te tablete že skor 4 leta. Ni to problem.
Zaklenjeno