Moja kao tašča je moteča, ja to bo prava beseda.
Hoče se mi prikupit, se prilizuje z materialnimi stvarmi, ker hoče sploh zdaj it zraven naju na morje.
Prvič nama je ospelo letos, da bova šla sama. Sam sem v dvomih, ker mislim, da ji bo tud letos uspelo, ker ji je do zdaj še vsako leto. Razlog je ta, da njen sinek že ne bo lačen in...
Jst se pač z njo menim čist normalno, zdravo, zdravo, kak ste itd.. Pa pač tiste obične stvari. Se pane spuščam z njo v neke debate pa pogovore. Simpl ko pasulj
ja, jaz tudi podobno, zdravo, kako ste kaj, itd... taka čist osnovna vprašanja.
Potem pa poskusim, da čimprej greva oz. se umakneva v njegovo sobo... sam vedno zateži in ne vem reče če bom kaj jedla, .... al pa začne spraševat kaka butasta vprašanje kot. npr. kdaj bom diplomirala?, ker to je zame alarm vprašanje, kar pomeni čimprej proč....
Jaz jo vidim recimo enkrat na teden in takrat se pač potrudim kolker gre.
jaz tud čimmanj da jo vidim boljše je .. enostavno ko pridem tja pozdravim, rečemo kako, se pozezamo (vse zaigrano, vsaj smeh iz moje strani) potem pa čimprej, da zginem stran
moja je pa prijetna..pa cela familija mi je kul..smešno mi je ko ga krega,kak se do mene obnaša edino nevem, če misliljo, da doma ne dobim nič za jest, ker me vedno že skor silijo s hrano
kozarec napisal/-a:Moja kao tašča je moteča, ja to bo prava beseda. Hoče se mi prikupit, se prilizuje z materialnimi stvarmi, ker hoče sploh zdaj it zraven naju na morje. Prvič nama je ospelo letos, da bova šla sama. Sam sem v dvomih, ker mislim, da ji bo tud letos uspelo, ker ji je do zdaj še vsako leto. Razlog je ta, da njen sinek že ne bo lačen in...
kaaaj? ma kaj se ne zaveda da sta rada sama? no comment
[quote="kozarec"]Moja kao tašča je moteča, ja to bo prava beseda.
Hoče se mi prikupit, se prilizuje z materialnimi stvarmi, ker hoče sploh zdaj it zraven naju na morje.
Prvič nama je ospelo letos, da bova šla sama. Sam sem v dvomih, ker mislim, da ji bo tud letos uspelo, ker ji je do zdaj še vsako leto. Razlog je ta, da njen sinek že ne bo lačen in...
te ženske so čist prkurjene!zadnc je nama težila zakaj ne bi šla njegova mlajša sestrca z nama v pariz..in medva,da pač bi šla rada sama-romantika pa to..pa ona:ja zakaj pa ne, no?in on eksplodira:zarad tega kr hočm s svojo punco divje seksat v parizu...po vsem parizu..no in to ji je zaprlo usta!kozarec - dokler ji ne bo sine reku,da mogoče pr 25ih si pa že zna skuhat kšno argo juho vama bo ves čas težila!v glavnem on mora razjasnt stvari in se postavt za vaju!
hello my frend,we meet again,its been a while,where should we begin?creed