Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kozarec »

Moja kao tašča je moteča, ja to bo prava beseda.
Hoče se mi prikupit, se prilizuje z materialnimi stvarmi, ker hoče sploh zdaj it zraven naju na morje.
Prvič nama je ospelo letos, da bova šla sama. Sam sem v dvomih, ker mislim, da ji bo tud letos uspelo, ker ji je do zdaj še vsako leto. Razlog je ta, da njen sinek že ne bo lačen in... :evil:
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

*Srček napisal/-a:Jes bi svojo zadavla k je taka psica do mojga lubija...kmetica jedna :roll:

Poznam to.. :roll:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 10:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Jaz, ce bi imela obcutek, da sem nazazeljena, ne bi hodila k njim. Pa s strani kogarkoli iz njegove druzine...
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Jst se pač z njo menim čist normalno, zdravo, zdravo, kak ste itd.. Pa pač tiste obične stvari. Se pane spuščam z njo v neke debate pa pogovore. Simpl ko pasulj :)
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kozarec »

ja, jaz tudi podobno, zdravo, kako ste kaj, itd... taka čist osnovna vprašanja.

Potem pa poskusim, da čimprej greva oz. se umakneva v njegovo sobo... sam vedno zateži in ne vem reče če bom kaj jedla, .... al pa začne spraševat kaka butasta vprašanje kot. npr. kdaj bom diplomirala?, ker to je zame alarm vprašanje, kar pomeni čimprej proč....

Jaz jo vidim recimo enkrat na teden in takrat se pač potrudim kolker gre.
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ×mishy× »

jaz tud čimmanj da jo vidim boljše je .. enostavno ko pridem tja pozdravim, rečemo kako, se pozezamo (vse zaigrano, vsaj smeh iz moje strani) potem pa čimprej, da zginem stran :wink:
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

×mishy×, ko da bi jz to napisala :D Jao, ko hoče bit neki prijazna pa smešna. Jaja mami sej ste faca :D :roll:
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

oh..o njegovi mamici slišpim marsikaj, baje da je fina..in mislim da ji je vseeno če me pozna ali ne..
Neli1
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a Neli1 »

...moja tašča je kot vegeta - V VSE SE VMEŠA. Zdi se mi da nikoli ne naredim nič prav. Karkoli rečem, vse je narobe....
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: sončna pega

Neprebrana objava Napisal/-a psenica »

moja je pa prijetna..pa cela familija mi je kul..smešno mi je ko ga krega,kak se do mene obnaša :)
edino nevem, če misliljo, da doma ne dobim nič za jest, ker me vedno že skor silijo s hrano :?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 10:11, skupaj popravljeno 1 krat.
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

kozarec napisal/-a:Moja kao tašča je moteča, ja to bo prava beseda.
Hoče se mi prikupit, se prilizuje z materialnimi stvarmi, ker hoče sploh zdaj it zraven naju na morje.
Prvič nama je ospelo letos, da bova šla sama. Sam sem v dvomih, ker mislim, da ji bo tud letos uspelo, ker ji je do zdaj še vsako leto. Razlog je ta, da njen sinek že ne bo lačen in... :evil:

kaaaj? ma kaj se ne zaveda da sta rada sama? no comment :x
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Neli1 napisal/-a:...moja tašča je kot vegeta - V VSE SE VMEŠA. Zdi se mi da nikoli ne naredim nič prav. Karkoli rečem, vse je narobe....

Dobesedno najboljša izjava v vsej teli temi. Vsi samo jokamo na dolgo in na široko.
Kratko in jedrnato :gut: :lach:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
nikapetric
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: nova zelandija

Neprebrana objava Napisal/-a nikapetric »

[quote="kozarec"]Moja kao tašča je moteča, ja to bo prava beseda.
Prvič nama je ospelo letos, da bova šla sama. Sam sem v dvomih, ker mislim, da ji bo tud letos uspelo, ker ji je do zdaj še vsako leto. Razlog je ta, da njen sinek že ne bo lačen in...
te ženske so čist prkurjene!zadnc je nama težila zakaj ne bi šla njegova mlajša sestrca z nama v pariz..in medva,da pač bi šla rada sama-romantika pa to..pa ona:ja zakaj pa ne, no?in on eksplodira:zarad tega kr hočm s svojo punco divje seksat v parizu...po vsem parizu..no in to ji je zaprlo usta!kozarec - dokler ji ne bo sine reku,da mogoče pr 25ih si pa že zna skuhat kšno argo juho vama bo ves čas težila!v glavnem on mora razjasnt stvari in se postavt za vaju!
hello my frend,we meet again,its been a while,where should we begin?creed
Odgovori