Lastovica napisal/-a:Danes v Novi je na sliki Spela in ima obleceno majco na kateri pise MADE BY DR. FABJAN??? Sem misla, da bom skup padla od smeha v trgovini Ful dobra fora.
par strani nazaj v tej temi maš to fotko..Jst nism vedla, kdo je dr. Fabjan n najprej sploh nism štekala fore
Men je bla ta scena s to majčko res huda. Če jo že nadlegujejo in se vsi sprašujejo al si je povečala joške al ne, nej jih pa še ona mal heca. Pa s tem je pokazala tud svoj smisel za humor. Namesto, da se zaradi govoric razburja in se pizdi tko kot Saša Lendero, to obrne v svojo korist. Pa ful huda je bla tud una scena z nosom, ki si ga je povila, ko je šla iz klinike in so pol vsi miselni, da si je popravla nos
Men je ona zj kr všeč postala, ker je pokazala, da ma možgane.
jemina napisal/-a:Men je bla ta scena s to majčko res huda. Če jo že nadlegujejo in se vsi sprašujejo al si je povečala joške al ne, nej jih pa še ona mal heca. Pa s tem je pokazala tud svoj smisel za humor. Namesto, da se zaradi govoric razburja in se pizdi tko kot Saša Lendero, to obrne v svojo korist. Pa ful huda je bla tud una scena z nosom, ki si ga je povila, ko je šla iz klinike in so pol vsi miselni, da si je popravla nos
Men je ona zj kr všeč postala, ker je pokazala, da ma možgane.
Ve se, da je imel po vsej verjetnosti tut dr. Fabjan prste umes pri sami ideji za tako majco, da še njemu mal reklame nardi.. Če pa ne, bi jo pa jaz na njegovem mestu tožla..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
hahahaha ti bi jo tožla??? pa tako reklamo mu dela??? v vseh cajtngih se je pojavla,kao kok huda fora,da je ena redkih ki se iz tega še mal norca dela pa še mal bolj dviguje prah..ti bi jo pa tožla? believe me..fabijan je lahko vesel... ideja je bila pa njena ja..ker je imela poln k..folka ki je namigoval na op. men je fajn ideja
Ja jst, če bi si hotla it povečat joške, to sigurno nebi šla delat k Fabjanu, vsaj če gledam Žano, ki ima obupne balone, se bojiš da jih bo kar razgnal, zadnjič sem pa pravtako vidla eno novo slikco od Špele (v neki beli oblekci z globokim dekoltejem), ma pa zdej ravno take kot Žana in mi zaradi tega zgleda kot ena stara mama, taka cela precej obilna. Tko da je zame to precej antireklama za Fabjana. Ne vem a se ne da lepš povečat al kaj, al ma pa tale Fabjan mal zgrešeno idejo o lepih joškah?!
nikita20 napisal/-a:hahahaha ti bi jo tožla??? pa tako reklamo mu dela??? v vseh cajtngih se je pojavla,kao kok huda fora,da je ena redkih ki se iz tega še mal norca dela pa še mal bolj dviguje prah..ti bi jo pa tožla? believe me..fabijan je lahko vesel... ideja je bila pa njena ja..ker je imela poln k..folka ki je namigoval na op. men je fajn ideja
Ja, res huda ideja! Ta Špela je pa res zlo pametna in brihtna punca, ker se je spomnila tako nore ideje!!! Uau.. In ja, jz bi jo tožla, če bi brez moje privolitve v javnosti na tak način reklamirala moje delo in ime (v primeru, da njene joške ne bi mele nobene veze z mano)..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
SSarchy napisal/-a:In ja, jz bi jo tožla, če bi brez moje privolitve v javnosti na tak način reklamirala moje delo in ime (v primeru, da njene joške ne bi mele nobene veze z mano)..
SSarchy napisal/-a:In ja, jz bi jo tožla, če bi brez moje privolitve v javnosti na tak način reklamirala moje delo in ime (v primeru, da njene joške ne bi mele nobene veze z mano)..
sej njene joške IMAJO veze z njim
Ja pomoje majo zlo veliko vezo. Sj jih je vendar on ustvaru
SSarchy napisal/-a:Aha..., pol ima povečane, al kako? Nisem vedla...
jaaa... povečala si jih je! Logično! Zakaj bi sicer imela takšno majičko?? To je naredila iz preprostega razloga: da ljudje nebi šepetali in ugibali! Sama je to razkrila indirektno...