Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Lastovica napisal/-a:Danes v Novi je na sliki Spela in ima obleceno majco na kateri pise MADE BY DR. FABJAN??? Sem misla, da bom skup padla od smeha v trgovini :flehan: Ful dobra fora.

par strani nazaj v tej temi maš to fotko..Jst nism vedla, kdo je dr. Fabjan n najprej sploh nism štekala fore :D
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Ah če ji paše pa nej skače u minikah po odru pa se dela norca sama iz sebe :) Sej je dobr plačana za to.

Sam jst vem, da ni dnara da grem to počet :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Men je bla ta scena s to majčko res huda. Če jo že nadlegujejo in se vsi sprašujejo al si je povečala joške al ne, nej jih pa še ona mal heca. Pa s tem je pokazala tud svoj smisel za humor. Namesto, da se zaradi govoric razburja in se pizdi tko kot Saša Lendero, to obrne v svojo korist. Pa ful huda je bla tud una scena z nosom, ki si ga je povila, ko je šla iz klinike in so pol vsi miselni, da si je popravla nos :D :D

Men je ona zj kr všeč postala, ker je pokazala, da ma možgane. :)
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

jemina napisal/-a:Men je bla ta scena s to majčko res huda. Če jo že nadlegujejo in se vsi sprašujejo al si je povečala joške al ne, nej jih pa še ona mal heca. Pa s tem je pokazala tud svoj smisel za humor. Namesto, da se zaradi govoric razburja in se pizdi tko kot Saša Lendero, to obrne v svojo korist. Pa ful huda je bla tud una scena z nosom, ki si ga je povila, ko je šla iz klinike in so pol vsi miselni, da si je popravla nos :D :D

Men je ona zj kr všeč postala, ker je pokazala, da ma možgane. :)

Absolutno se podpišem pod tvojo izjavo! :wink:
Misli pozitivno....
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

mah sam pozornosti ji je malo manjkalo pomoje.... kr se mi zdi, da ona res naredi vse, da se govori o njej...
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Ve se, da je imel po vsej verjetnosti tut dr. Fabjan prste umes pri sami ideji za tako majco, da še njemu mal reklame nardi.. Če pa ne, bi jo pa jaz na njegovem mestu tožla..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
nikita20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikita20 »

hahahaha ti bi jo tožla??? pa tako reklamo mu dela??? v vseh cajtngih se je pojavla,kao kok huda fora,da je ena redkih ki se iz tega še mal norca dela pa še mal bolj dviguje prah..ti bi jo pa tožla?
believe me..fabijan je lahko vesel... ideja je bila pa njena ja..ker je imela poln k..folka ki je namigoval na op. men je fajn ideja
nikita20
Sramežljivka
Sramežljivka

..
Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ljubljančanka »

Ja jst, če bi si hotla it povečat joške, to sigurno nebi šla delat k Fabjanu, vsaj če gledam Žano, ki ima obupne balone, se bojiš da jih bo kar razgnal, zadnjič sem pa pravtako vidla eno novo slikco od Špele (v neki beli oblekci z globokim dekoltejem), ma pa zdej ravno take kot Žana in mi zaradi tega zgleda kot ena stara mama, taka cela precej obilna. Tko da je zame to precej antireklama za Fabjana. Ne vem a se ne da lepš povečat al kaj, al ma pa tale Fabjan mal zgrešeno idejo o lepih joškah?!
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica

nikita20 napisal/-a:hahahaha ti bi jo tožla??? pa tako reklamo mu dela??? v vseh cajtngih se je pojavla,kao kok huda fora,da je ena redkih ki se iz tega še mal norca dela pa še mal bolj dviguje prah..ti bi jo pa tožla?
believe me..fabijan je lahko vesel... ideja je bila pa njena ja..ker je imela poln k..folka ki je namigoval na op. men je fajn ideja

Ja, res huda ideja! Ta Špela je pa res zlo pametna in brihtna punca, ker se je spomnila tako nore ideje!!! Uau..
In ja, jz bi jo tožla, če bi brez moje privolitve v javnosti na tak način reklamirala moje delo in ime (v primeru, da njene joške ne bi mele nobene veze z mano)..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

SSarchy napisal/-a:In ja, jz bi jo tožla, če bi brez moje privolitve v javnosti na tak način reklamirala moje delo in ime (v primeru, da njene joške ne bi mele nobene veze z mano)..

sej njene joške IMAJO veze z njim :!: :!: :!:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

*pupika* napisal/-a:
SSarchy napisal/-a:In ja, jz bi jo tožla, če bi brez moje privolitve v javnosti na tak način reklamirala moje delo in ime (v primeru, da njene joške ne bi mele nobene veze z mano)..

sej njene joške IMAJO veze z njim :!: :!: :!:

Ja pomoje majo zlo veliko vezo. Sj jih je vendar on ustvaru :D :D
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica

Aha..., pol ima povečane, al kako? Nisem vedla...
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

SSarchy napisal/-a:Aha..., pol ima povečane, al kako? Nisem vedla...

jaaa... povečala si jih je! Logično! Zakaj bi sicer imela takšno majičko?? To je naredila iz preprostega razloga: da ljudje nebi šepetali in ugibali! Sama je to razkrila indirektno...
nikita20
Sramežljivka
Sramežljivka

..jah..ta si pa upa..
Odgovori