Mimi_M napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:micamaca napisal/-a: sploh se mi zdi pa brezveze dajat 10 in več jurjev za tri flikce cunc... da jih pol zgubim al pa uničm tko k lansko leto
Men tut. Za une parkrat na let k dam kopalke gor mi je pa res škoda en kup dnarja zmetat.
Jst sm ista, s tem dodatkom, da jaz na kopalke sploh ne gledam kot na neki, kar more bit oh in sploh ful lepo,
ampak mi je važn sam, da mam pač neki gor na rit, kar mi je prav in da je vsaj približno v enih znosni barvni kombinaciji ali barvi.
Tako da imam jaz samo ene "cele" kopalke, to so turkizne Benetonove izpred enih 4 let,
pol mam pa sam še neki gatk, ker sm ponavad itak zmer zgoraj brez.
Te gatke pa kupm čisttko mimogrede - ene Skinijeve enkrat slučajno v Sparu dobila čist pocen, ene črne navadne v Hervisu... tko, brez komplikacij.
blagor enim...jst pa kompliciram kokr d bi ble kopalke edina važna stvar na svetu
 no ja ni tok hudo, ampak ušeč so mi pa res mal kere... učeri sm se zalubla u ene od women secret (slikca v reviji ona) in jih grem dans mogoče iskat...da ne bom revček 10 dni v enih in istih kopalkah skakala
 no ja ni tok hudo, ampak ušeč so mi pa res mal kere... učeri sm se zalubla u ene od women secret (slikca v reviji ona) in jih grem dans mogoče iskat...da ne bom revček 10 dni v enih in istih kopalkah skakala 

...
 ...