Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
pikovita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pikovita »

Mimi_M napisal/-a:
MIGRENA napisal/-a:
micamaca napisal/-a: sploh se mi zdi pa brezveze dajat 10 in več jurjev za tri flikce cunc... da jih pol zgubim al pa uničm tko k lansko leto :?

Men tut. Za une parkrat na let k dam kopalke gor mi je pa res škoda en kup dnarja zmetat.

Jst sm ista, s tem dodatkom, da jaz na kopalke sploh ne gledam kot na neki, kar more bit oh in sploh ful lepo, :roll:
ampak mi je važn sam, da mam pač neki gor na rit, kar mi je prav in da je vsaj približno v enih znosni barvni kombinaciji ali barvi. :)

Tako da imam jaz samo ene "cele" kopalke, to so turkizne Benetonove izpred enih 4 let,
pol mam pa sam še neki gatk, ker sm ponavad itak zmer zgoraj brez.
Te gatke pa kupm čisttko mimogrede - ene Skinijeve enkrat slučajno v Sparu dobila čist pocen, ene črne navadne v Hervisu... tko, brez komplikacij. :cool:

blagor enim...jst pa kompliciram kokr d bi ble kopalke edina važna stvar na svetu :D no ja ni tok hudo, ampak ušeč so mi pa res mal kere... učeri sm se zalubla u ene od women secret (slikca v reviji ona) in jih grem dans mogoče iskat...da ne bom revček 10 dni v enih in istih kopalkah skakala
:flower: :)
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

Koliko torej stane ta izvod Eve? :)
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

1.490 SIT :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
*Mucy*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Mucy* »

js sm mela pa letos ful sreco...k sm ene res ful lepe naidla v naf naf-u.. pa se cudezno so mel mojo stevilko :D
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Tiste v Evi so verjetno vse v eni/univerzalni velikosti?
jst sm pa Evo kupla, sam pr nas niso sploh imel une s kopalkami..

dans grem sicer v Lj, pa bom vidla, sam pomoje boljš, da si kupim ene kopalke za 2 alpa 3k v Marcatorju/Sparu, pa da jih lahk prej probam.. :?
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

Mimi_M napisal/-a:Tiste v Evi so verjetno vse v eni/univerzalni velikosti?
jst sm pa Evo kupla, sam pr nas niso sploh imel une s kopalkami..

dans grem sicer v Lj, pa bom vidla, sam pomoje boljš, da si kupim ene kopalke za 2 alpa 3k v Marcatorju/Sparu, pa da jih lahk prej probam.. :?

ja res boljš... da nau mel tričetrt ženske populacije v Slo enake kopalke :D ...

jst sm včer v calzedonii kupla še ene čist obične črne bikinke in jih bom mal prearanžirala v kombinaciji s svetlo roza :P ...
pišuka res ne vem kva mi je letos da sem ratala tak frik na kopalke :roll:
The secret of success is consistency of purpose.
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

Jst sm si včeraj v Emporiumu kupila roza kopalkice z metuljčkom na riti. Čist so mi hude. So pa od Beti, dala sem pa okol 4k.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
rastalove
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rastalove »

Jst sm kupla Evo (pa ne zarad kopalk) in da povem, da so tiste kopalke mogoče prau kakšni 13 letnici al pa kaki hudo anoreksični dečvi. nič od nič..
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Jst sm danes dobila paketek. Sam so mi poslali sam ene (tiste črtaste), one z rožicami dobim baje v avgustu. Men ni več jasno kak tile poslujejo. Pred parimi dnevi so mi rekli, da niso dobili mojega naročila sm mogla na novo naročit in sm jih pričakvala nasledn tedn al pa čez 14dni, zdaj so se pa od nikoder danes pokazale. Eh sam da jih mam :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Tiste kopalke v Evi... lahko jih je sram oz. ne vem zakaj se sploh trudijo in jih dajejo poleg, moje so bile namrec grde vojaske + obupno slabo narejeni sivi, kot da bi sama nekaj zasila :roll:
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

renatka_ napisal/-a:Jst sm danes dobila paketek. Sam so mi poslali sam ene (tiste črtaste), one z rožicami dobim baje v avgustu. Men ni več jasno kak tile poslujejo. Pred parimi dnevi so mi rekli, da niso dobili mojega naročila sm mogla na novo naročit in sm jih pričakvala nasledn tedn al pa čez 14dni, zdaj so se pa od nikoder danes pokazale. Eh sam da jih mam :D

To je men ful čudno, sem tud jst naročila tiste z rožicami prejšnji teden, pa sem jih ta teden že dobila. So pa ful fajn :)
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

^^ Zanimivo. :D
Moram iti pogledat, ker sem že skoraj obupala ... prav nič nisem še našla. :cry:
lil' me
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lil' me »

js sm si pa lih dans kupla ene u goldenpoint..take pisane..z enimi rožcami..pa mal perlic gor :D ..bl živahne..lih zame :D
pa tut cena se mi zdi kr uredu..6k..tko d priporočam :wink:
Only God can judge me.
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

lil' me napisal/-a:js sm si pa lih dans kupla ene u goldenpoint..take pisane..z enimi rožcami..pa mal perlic gor :D ..bl živahne..lih zame :D
pa tut cena se mi zdi kr uredu..6k..tko d priporočam :wink:

Kje pa je ta trgovina?