Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Kje pa so te trgovine Calzedonii?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *Srček »

Calzedonio maš na Trubarjevi pa na Slovenski...Mau naprej od Zare proti Evropi...
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

OK hvala. Kaj pa v Kranju ali v bližnji okolici? Je pa ni ali pa jaz nevem zanjo?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Trinity
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Trinity »

Mene pa neki zanima...kej bi dobila kaksne kopalke, ki imajo spodnji del narejen tko na hot hlacke ampak res da so cist nizke ne take kot npr. zenske boksarce vendar se krajse :roll:
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *Srček »

V Kranju je loh Calzedonia sam v kašnmu Mercator centru...se mi zdi da sm že slišala...

kar se tiče pa hotk,pa mau na www.calzedonia.it poglej al pa na kašn benetonov page poglej...sej je dost tega drgač, če pa ne najdeš na pageih pejt pa u Emporiuma k majo malo morje teh kopalk vseh možnih znamk pa se bo zih kej našl :P
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

renatka_ napisal/-a:Evo tele sm si jz danes naročila :love:

Slika

Slika

8dni je že odkar sm naročila pa še kr jih ni :? Po internetu sm jih, mislite da je to zihr da so prejeli naročilo? Prvega grem pa že na morje če bo vse po sreči.. Jebemo. Mislite, da bi blo dobr poklicat tja pa vprašat če so sprejeli moje naročilo?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

men se pa zdi, da v manj kot 14 dneh težko pričakuješ kaj od kataloga..
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a shiry »

Js sm jih naročila 26.5. pa jih še vedno nisem prejela :?
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

O fuck... Zaj bom celo poletje čakala na njih, da bom pol lahk okol božičnega dreveščka skakala z njimi?? :x Zaj je 8dni..Se pravi če vzamem da rabijo 14dni.. Bo tu čez 6dni. Upaam :?
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objava Napisal/-a Tr|n|ty »

Jst sm jih naročila prek neta pri Ottotu, pa so mi takoj na mejl poslal, da je rok dobave 3-6 tednov. In pol se enkrat vmes, da dobim v roku 10-14 dni, in sem dobla, kot so napisali. Cakala sem pa ... 3 tedne pa 3 dni, ce sem natancna :D
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Mene pa na pošti čakajo eni paketki :D

Drugač sm pa dons prejela jesen/zima od Neckermanna...in so uvedl eno ful fajn novost - vse velikosti so ista cena :D Drugač bo pa letos ena čudna lovsko-baročna moda... :(
Komunikatorka

Pa sej ne moreš verjet! Ravno sem klicala in vprašala kaj se je zgodilo z mojimi kopalkami. Ženska mi je povedala, da naročila sploh niso prejeli in da me nima v računalniku?! Jaz pa imam na internetu odprto naročilo, pa tud potrdilo, da so naročilo prejeli. Ahhhh....no zdej sem jih naročila še 1x, čakala pa bom do 14 dni :D
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Shiry glih sem poklicala in men so rekli isto. :evil: Jz pa sm že zaj komi čakal..Na morje naj bi šla čez 5dni vrjetno, jz pa sm mogla danes na novo naročit in bom spet čakala 7-10 dni, pa še to moram pojutrišnem poklicat, če je na zalogi, če ne pa se bo čakanje podaljšalo :evil: Grrrrrrr..

bad_girl, to, da ne bojo cene odvisne od velikosti je pa ful faajn :) Sam bojo po moje male stvari z6a tako ceno ko so ble prej velike. Velike velikosti po moje ne bojo take cene, kot so ble prej male :?
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Boa »

Dons sm kupla evo in vzela tisto k je mela zeleno-svetlo zeleno-svetlo modro-belo in črno barvno kombinacijo. Ful so mi leeeepe :D
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka

Boa napisal/-a:Dons sm kupla evo in vzela tisto k je mela zeleno-svetlo zeleno-svetlo modro-belo in črno barvno kombinacijo. Ful so mi leeeepe :D

Kakšna je pa velikost?
Zaklenjeno