Vse o kopalkah
V Kranju je loh Calzedonia sam v kašnmu Mercator centru...se mi zdi da sm že slišala...
kar se tiče pa hotk,pa mau na www.calzedonia.it poglej al pa na kašn benetonov page poglej...sej je dost tega drgač, če pa ne najdeš na pageih pejt pa u Emporiuma k majo malo morje teh kopalk vseh možnih znamk pa se bo zih kej našl
kar se tiče pa hotk,pa mau na www.calzedonia.it poglej al pa na kašn benetonov page poglej...sej je dost tega drgač, če pa ne najdeš na pageih pejt pa u Emporiuma k majo malo morje teh kopalk vseh možnih znamk pa se bo zih kej našl

Mene pa na pošti čakajo eni paketki
Drugač sm pa dons prejela jesen/zima od Neckermanna...in so uvedl eno ful fajn novost - vse velikosti so ista cena
Drugač bo pa letos ena čudna lovsko-baročna moda... 

Drugač sm pa dons prejela jesen/zima od Neckermanna...in so uvedl eno ful fajn novost - vse velikosti so ista cena

Pa sej ne moreš verjet! Ravno sem klicala in vprašala kaj se je zgodilo z mojimi kopalkami. Ženska mi je povedala, da naročila sploh niso prejeli in da me nima v računalniku?! Jaz pa imam na internetu odprto naročilo, pa tud potrdilo, da so naročilo prejeli. Ahhhh....no zdej sem jih naročila še 1x, čakala pa bom do 14 dni 

Shiry glih sem poklicala in men so rekli isto.
Jz pa sm že zaj komi čakal..Na morje naj bi šla čez 5dni vrjetno, jz pa sm mogla danes na novo naročit in bom spet čakala 7-10 dni, pa še to moram pojutrišnem poklicat, če je na zalogi, če ne pa se bo čakanje podaljšalo
Grrrrrrr..
bad_girl, to, da ne bojo cene odvisne od velikosti je pa ful faajn
Sam bojo po moje male stvari z6a tako ceno ko so ble prej velike. Velike velikosti po moje ne bojo take cene, kot so ble prej male 

bad_girl, to, da ne bojo cene odvisne od velikosti je pa ful faajn

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.