avtomobili

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

kocka, in kaj vozis zdaj?
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _kocka_ »

Twingota... Sej sm napisala dost o tem... Kako nej Xsaro poimenujem Josip? V kaj jo nej sploh poimenujem?! Lady DI? :wink:
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

limona! :D

v nizozemščini je citroen limona! :D

seveda brez pikic nad e-jem... :)
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka

Tako limonasto ime je limona... Pa nc povezan z zgodovino :lol: ... Bi mela pa uno kovinsko rumeno coupe s tremi vrati... Tista se mi zdi edino zenstvena in mladostna, oz. primerna zame :)
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

Jochie napisal/-a:jah, to je tako, ce greš na boljše! :D

kaj bos pa ti kupila???

jah kaj pa če ne greš glih na boljše ampak kvečjemu na isto :? ... ne vem no... sej če me ne bi doma skoz neki zafrkaval mogoče sploh ne bi tok misnla na to, tko pa... niti ne vem a sem res navezana na ta avto al je vse sam posledica domačih provokacij...

pa ne bom kupla honde... na tvojo žalost :wink: :D ... kupla bom tist, kar sem ti že enkrat napisala
The secret of success is consistency of purpose.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Jst bi mel Mazdo RX8
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Zadnjič spremenil Tiavanna, dne 06. Dec. 2009 16:18, skupaj popravljeno 1 krat.
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja, pa pri twingu se da sedeze v postlo sestavt... To se mi zdi ful ok, ce je treba kjer prespat, al pa ce gres za 1 dan na morje...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Js mam pa Plurielčka (citroen) in ga nikol ne dam... Edin k bo u igri kšn huge pick up, cayenne :gut: al pa kej tle bliz (jah, bo še trajal...)...
Narjen je čis zame in mi baje direkt paše :P Polet je pa sploh zakon, k se loh igračkam s streho... Kinder jajčk auto :freude: , ampak men je najbolši.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Twingo pa teli mali avtomobili sej so luštkani za parkirat pa tk ampak kinder jajček...ko se pelem se kr ne počutm varne...nevem no mam tk občutek da mam noge v mašini notr...

Brez zamere ampak po svoje so dobri...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
kjut-girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kjut-girl »

Jaaaaa jst bi tud mela Plurielčka :D Sam preden si bom jst lohk avto prvošla bo tud trajal.
Aloha kolk pa stane drgač (prbližn)?
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Kjut-girl... Mislm d je biu dve let pa pou nazaj okol tri miljone devetsto... Ja, dost drago za tak autočk... :? Js sm ga dubla (no, mojedva :oops: ) za kšn miljon cnej (je biu pou leta testn auto)...

Mi ni žou, k je še zmer neki spešl (sploh polet je wiii), tut mašina ni švoh, pa ni tok mejhn k zgleda (kr je zlo buckast :) ), not ma čis dost placa napram ostalim cabrio variantam, k zadi nimaš nog km stlačt sploh... Moj, moj :love: Mali veliki.

Twingo je res čis ploh spredi, Pluriel ni tok, čeprou ma usen mau potlačen gobček :P ... Ampak mene ni strah...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

Aloha napisal/-a:Js mam pa Plurielčka (citroen) in ga nikol ne dam... Edin k bo u igri kšn huge pick up, cayenne :gut: al pa kej tle bliz (jah, bo še trajal...)...
Narjen je čis zame in mi baje direkt paše :P Polet je pa sploh zakon, k se loh igračkam s streho... Kinder jajčk auto :freude: , ampak men je najbolši.

a ni pri plurielu ta napaka, da moraš sam dol zlagat tiste stebre ali karkoli že je od strehe?pa da jih nimaš kam za dat?

jaz imam raje klimo...pa me noben dež ne dobi.... :D
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka

Hely_3 napisal/-a:Twingo pa teli mali avtomobili sej so luštkani za parkirat pa tk ampak kinder jajček...ko se pelem se kr ne počutm varne...nevem no mam tk občutek da mam noge v mašini notr...

Brez zamere ampak po svoje so dobri...

Oila! Se strinjam, avto je najnizjega razreda... Ni ne vem kaj... VERJEM, da bi tud js mela ksno alfo 159, al pa saab 93........... Sm pac nism tak karakter, da bi rekla oci, kupi mi!!!! To se mi zdi pa cist mim, da se gres neki po cesti s tujim napuhom.

Vem, da bom tud js se enkrat vozila v boljsem avtu, ceprov mi je avto zgolj prevozno sredstvo in nism tiste vrste Slovencka, ki bi dala vse za avto.
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

ampak twingo je kar fajn prostoren not...sploh ne čutiš tiste majhnosti...moja svakinja ga ima...res pa je, da ni fajn če se kaj zgodi...moj fant je enkrat obravnaval prometno nesrečo..od twingota je žal ostal samo zadnji del.... :?
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Odgovori