avtomobili
Jochie napisal/-a:jah, to je tako, ce greš na boljše!![]()
kaj bos pa ti kupila???
jah kaj pa če ne greš glih na boljše ampak kvečjemu na isto

pa ne bom kupla honde... na tvojo žalost

The secret of success is consistency of purpose.
Js mam pa Plurielčka (citroen) in ga nikol ne dam... Edin k bo u igri kšn huge pick up, cayenne
al pa kej tle bliz (jah, bo še trajal...)...
Narjen je čis zame in mi baje direkt paše
Polet je pa sploh zakon, k se loh igračkam s streho... Kinder jajčk auto
, ampak men je najbolši.

Narjen je čis zame in mi baje direkt paše

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Twingo pa teli mali avtomobili sej so luštkani za parkirat pa tk ampak kinder jajček...ko se pelem se kr ne počutm varne...nevem no mam tk občutek da mam noge v mašini notr...
Brez zamere ampak po svoje so dobri...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kjut-girl... Mislm d je biu dve let pa pou nazaj okol tri miljone devetsto... Ja, dost drago za tak autočk...
Js sm ga dubla (no, mojedva
) za kšn miljon cnej (je biu pou leta testn auto)...
Mi ni žou, k je še zmer neki spešl (sploh polet je wiii), tut mašina ni švoh, pa ni tok mejhn k zgleda (kr je zlo buckast
), not ma čis dost placa napram ostalim cabrio variantam, k zadi nimaš nog km stlačt sploh... Moj, moj
Mali veliki.
Twingo je res čis ploh spredi, Pluriel ni tok, čeprou ma usen mau potlačen gobček
... Ampak mene ni strah...

Mi ni žou, k je še zmer neki spešl (sploh polet je wiii), tut mašina ni švoh, pa ni tok mejhn k zgleda (kr je zlo buckast

Twingo je res čis ploh spredi, Pluriel ni tok, čeprou ma usen mau potlačen gobček

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Aloha napisal/-a:Js mam pa Plurielčka (citroen) in ga nikol ne dam... Edin k bo u igri kšn huge pick up, cayenneal pa kej tle bliz (jah, bo še trajal...)...
Narjen je čis zame in mi baje direkt pašePolet je pa sploh zakon, k se loh igračkam s streho... Kinder jajčk auto
, ampak men je najbolši.
a ni pri plurielu ta napaka, da moraš sam dol zlagat tiste stebre ali karkoli že je od strehe?pa da jih nimaš kam za dat?
jaz imam raje klimo...pa me noben dež ne dobi....

...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Hely_3 napisal/-a:Twingo pa teli mali avtomobili sej so luštkani za parkirat pa tk ampak kinder jajček...ko se pelem se kr ne počutm varne...nevem no mam tk občutek da mam noge v mašini notr...
Oila! Se strinjam, avto je najnizjega razreda... Ni ne vem kaj... VERJEM, da bi tud js mela ksno alfo 159, al pa saab 93........... Sm pac nism tak karakter, da bi rekla oci, kupi mi!!!! To se mi zdi pa cist mim, da se gres neki po cesti s tujim napuhom.
Vem, da bom tud js se enkrat vozila v boljsem avtu, ceprov mi je avto zgolj prevozno sredstvo in nism tiste vrste Slovencka, ki bi dala vse za avto.
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
ampak twingo je kar fajn prostoren not...sploh ne čutiš tiste majhnosti...moja svakinja ga ima...res pa je, da ni fajn če se kaj zgodi...moj fant je enkrat obravnaval prometno nesrečo..od twingota je žal ostal samo zadnji del.... 

...i still believe in your eyes...