Mislm da so zbral odlične igralce- tista pupa, k je glavno vlogo igrala mi je bla tolk luškana.
Zgodba je supr- js sm se čist vživela. Mi je blo kr škoda k je blo konc filma. 

tiasha napisal/-a:Jst sm učeri gledala Brokeback Mountain in morem rečt da je odličn film. Vse od igralske zasedbe, slik oz. vizulanih podob do zgodbe ... Res tista prava ljubezenska zgodba, ki pa vseno ni pocukrana in osladna ... ampak tista prava ljubezen, ki ne umre kjub socialnim razlikam, kljub geografskim razdaljam, kljub temu da je takšna ljubezen v tistem času velik tabu! Resnično film vreden ogleda!!
sofia83 napisal/-a:Memento: Res hud film! Sploh nisem ničesar prov pričakovala, k sm ga slučajno zagledala v bratovi zbirki filmov, sam je res super in ti da mislt. Leonard je izgubil dolgoročni spomin pri enem incidentu, ko so neki roparji vdrli v njegovo hišo, posilili in ubili njegovo ženo, njega pa tako užgali z enm predmetom po glavi, da si posledično ničesar ne more zapomnit več kot za deset minut. Res super naracija (eno pripovedovanje zgodbe za nazaj, paralelno pa potekajo drugi deli iste zgodbe, ampak jih pripoveduje kronološko, naprej). Skratka, res se zamisliš, kakšna je vloga spomina in kako nam kroji identiteto. Jst sm mogla kar ustavljat mal vmes, da sem povezala koščke zgodbe v neko smiselno enoto, ker je res precej zapleteno povedan. Priporočam, res!
(Aja, ups, sem šele zdej vidla, da se sam komentira filme, ki se trenutno vrtijo v kinih ... Sam bom vseen tole pustila tle, mogoče pa komu prov pride, da se odloč za ogled tega filma.)
metron napisal/-a:Derailed: eden izmed najboljših trilerjev zadnja leta v kinu. Super zgodba, dobra igra, dobr preobrat, ni dolgčasa, kar je najhuj, ko se zamisliš, fak, to bi lahko bil vsak, skratka vredno denarja. 8/10

metron napisal/-a:Krvavi hostel: v tem tednu, baje je kul, čeprav mi je tarantino kr neki,sam je baje ful realen film ... can`t wait