Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Js sm Gejšo gledala. Film je tolk dobr. :) Mislm da so zbral odlične igralce- tista pupa, k je glavno vlogo igrala mi je bla tolk luškana. :D Zgodba je supr- js sm se čist vživela. Mi je blo kr škoda k je blo konc filma. :P
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Pred kakšnim mesecom sem gledala film Lord of War v katerem nastopa Nicolas Cage in morm rečt, da je res odličen film.
Ko sem videla naslov sem si mislila oh pa ne že spet en akcijski film ko že tako al pa tko vem kaj se bo zgodilo. Ker mi je bilo res dougčas sem si ga pogledala in bila zelo prijetno presenečena nad vsebino filma :D
Priporočam res!
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

Od tega filma je že kr neki časa minil, ampak je vreden ogleda! In sicer film Propad oz Der Untergang v originalu. Narejen je po knjigi Traudl Junge Do zadnjega trenutka in govori o Hitlerjevih zadnjih dnevih. Men je film totalno cool, visoka kvaliteta, da o igralcih sploh ne govorim! Verjetno je tako kvaliteten tudi zaradi tega, ker je nemški. In prav zarad tega, mi je tud tko všeč. Da so se odločl, da posnamejo film o Hitlerju, kljub temu, da je to (predvsem v Nemčiji) še zelo občutljiva tema. Tko da, ta film si zasluži 5 zvezdic
:gut:
In res, čim prej v videoteko al pa kak BigBang pa filmčka vzet. Ga mam doma pa sm čist zasvojena z njim. Res enden izmed naj naj najkvalitetnejših filmčkov
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

*tenisačica* napisal/-a:vreden ogleda! In sicer film Propad oz Der Untergang v originalu.

Res že neki časa od tega, ampak vseeno vreden ogleda
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Jst sm učeri gledala Brokeback Mountain in morem rečt da je odličn film. Vse od igralske zasedbe, slik oz. vizulanih podob do zgodbe ... Res tista prava ljubezenska zgodba, ki pa vseno ni pocukrana in osladna ... ampak tista prava ljubezen, ki ne umre kjub socialnim razlikam, kljub geografskim razdaljam, kljub temu da je takšna ljubezen v tistem času velik tabu! Resnično film vreden ogleda!!

Opis filma: Film Gora Brokeback prikaže pravo moč in vzdržljivost ljubezni, ki je ne morejo uničiti stereotipi, geografska oddaljenost ali zob časa. Ennis in Jack se spoznata leta 1963, ko odideta na goro Brokeback past ovce. Njuno prijateljstvo se počasi spremeni v globoko ljubezen, toda ko se vrneta v civilizacijo, se morata soočiti z ljudmi, ki ne odobravajo take ljubezni. Da bi razmerje skrila, se Ennis poroči z dolgoletno prijateljico Almo. Jack pa si ustvari družino z ambiciozno Lureen. Toda ljubezen med Ennisom in Jackom se z leti le še krepi, vsako srečanje pa jima postavlja težka vprašanja o zvestobi, obvezi in zaupanju.
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

tiasha napisal/-a:Jst sm učeri gledala Brokeback Mountain in morem rečt da je odličn film. Vse od igralske zasedbe, slik oz. vizulanih podob do zgodbe ... Res tista prava ljubezenska zgodba, ki pa vseno ni pocukrana in osladna ... ampak tista prava ljubezen, ki ne umre kjub socialnim razlikam, kljub geografskim razdaljam, kljub temu da je takšna ljubezen v tistem času velik tabu! Resnično film vreden ogleda!!

Se podpišem pod tole. Ta tedn sm ga že dvakrat gledala. :oops: Moj nov najljubši film.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Lilika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Lilika »

Privzetnost in pristranost: Film mi ni bil všeč. Scenarij se mi ni zdel kaj preveč dober, in sploh ne razumem zakaj ljudje tolko ta film prehvalijo. Pocukran film, made in Amerika.

Gejša: seveda se američani niso mogli zadržati, in v film vplesti neko ljubezensko zgodbo. Knjiga in film sta si zelo različna. Tako, da če pričakujete, enako zgodbo, boste razočarani. Knjiga je dobra, film malo slabši, vendar vreden ogleda. Kostumi so fantastični, in upam, da bodo dobili oskarja za to. Film je vreden ogleda.

Munchen: Film s politično vsebino? Zadeli so v polno. Film je dober, scenarij odličen. edino vprašljivo na zgodbi so se mi zdeli glavni igralci. 5 moških, ki niso bili izurjeni zanaloge, ki jo jim dodelili, a kljub temu izvedejo vse naloge??? Malo nesmiselno... ampak v to se ne nameravam spuščat.

Šušlja se: Dobra romantična komedija. Jeniffer Aniston v vsaj eni dobri vlogi do zdaj. Vredno ogleda

Good nighty and good luck: mhhh... poseben film. Ni za vsakega. Če resnično obožuješ zgodovinske film iz časov nacijev, se ti ga splača iti gledat. Če te taka tematika ne zanima, bo ti žal vsakega tolarka kaj si ga porabil za film. Je pa film nekaj posebnega, v primerjavi, s standardnimi ameriškimi filmi.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

A je kdo že gledal film Derailed (po slovensko - usodna prevara)?
Gremo mal komentirat... :)
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjaska »

sofia83 napisal/-a:Memento: Res hud film! Sploh nisem ničesar prov pričakovala, k sm ga slučajno zagledala v bratovi zbirki filmov, sam je res super in ti da mislt. Leonard je izgubil dolgoročni spomin pri enem incidentu, ko so neki roparji vdrli v njegovo hišo, posilili in ubili njegovo ženo, njega pa tako užgali z enm predmetom po glavi, da si posledično ničesar ne more zapomnit več kot za deset minut. Res super naracija (eno pripovedovanje zgodbe za nazaj, paralelno pa potekajo drugi deli iste zgodbe, ampak jih pripoveduje kronološko, naprej). Skratka, res se zamisliš, kakšna je vloga spomina in kako nam kroji identiteto. Jst sm mogla kar ustavljat mal vmes, da sem povezala koščke zgodbe v neko smiselno enoto, ker je res precej zapleteno povedan. Priporočam, res!

(Aja, ups, sem šele zdej vidla, da se sam komentira filme, ki se trenutno vrtijo v kinih ... Sam bom vseen tole pustila tle, mogoče pa komu prov pride, da se odloč za ogled tega filma. :) )

Jaaa, nad Mementom sem bila tudi jaz čist očarana... Eden izmed najboljših filmov!
First to Know

Tres tres chic.
beyonce7
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beyonce7 »

Mene je pa Casanova film čist razočaral, er film nima prave zgodbe.
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

Uuuuuu, super tema, za kino gre keša...

Derailed: eden izmed najboljših trilerjev zadnja leta v kinu. Super zgodba, dobra igra, dobr preobrat, ni dolgčasa, kar je najhuj, ko se zamisliš, fak, to bi lahko bil vsak, skratka vredno denarja. 8/10

Megla: Slaba priredba, na začetku še zanimiv, konec pa čist brez domišljije, duhovi k pač lazijo iz teme (al pa z preveč). 4/10

Gejša: rahlo razvlečen, premalo spektakularnosti, knjiga je boljša. 6/10.

Zvesti vrtnar: dobra zgodba in ideja, samo totalno zanič kadri...vleče se, kamera se trese, sj če je evropejski ne rabi bit zato homemovie. 5/10.

King Kong: za ta tip filma presenetljivo dober - super kadri, muzika, humor, akcija, un folk na otoku, za te 3 ure in 13 minut bi še enkrat kupil karto, saj bi kr še gledu in gledu. 9/10

Krvavi hostel: v tem tednu, baje je kul, čeprav mi je tarantino kr neki,sam je baje ful realen film ... can`t wait
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

metron napisal/-a:Derailed: eden izmed najboljših trilerjev zadnja leta v kinu. Super zgodba, dobra igra, dobr preobrat, ni dolgčasa, kar je najhuj, ko se zamisliš, fak, to bi lahko bil vsak, skratka vredno denarja. 8/10

O kul... poj grem pa defiitivno to gledat - sm slišala že dost pohval :)
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Davorin
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Davorin »

metron napisal/-a:Krvavi hostel: v tem tednu, baje je kul, čeprav mi je tarantino kr neki,sam je baje ful realen film ... can`t wait

Tarantino ni sodeloval pri filmu, samo predstavlja ga ... on je kao promotor. To še ne pomeni, da je kaj naredil v filmu.

Drugače je bilo v Mestu greha: tam je bil Tarantino "guest star" režiser, režirala sta pa Miller in Roudrigez.

In btw: drugo leto prihaja Krvavi hostel 2.
Resistance is futile.

ŽVPL je spet online -> www.zvpl.com
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

meni je bil zeeeeeeeelo všeč mona lisa smile :)
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

Jaz sem ta teden gledala Prevzetnost in pristranost. Sama zgodba mi je bila ful vsec (se vedno sanjam, da tudi jaz kdaj spoznam princa ne belem konju :D ), drgac pa je bilo mogoce malo prevec razvleceno in sem enih parkrat kar zazehala vmes.
Zaklenjeno