pa ni nobena kej več povedala...
a je res možen padec libida zarad tabletk?
keri se je to že dogajal? povejte kej o tem..

a pa je blo po menjavi tabletk kej bolš?
al pomaga samo menjava partnerja

ME to YOU napisal/-a:enkrats em že neki sprašvala..
pa ni nobena kej več povedala...
a je res možen padec libida zarad tabletk?
keri se je to že dogajal? povejte kej o tem..![]()
a pa je blo po menjavi tabletk kej bolš?
al pomaga samo menjava partnerja
mene tudi to ful moti, v najbolšem primeru čakaš SAMO mesec ali 2 na pregled (vsaj pri meni je tak)¤MajC¤ napisal/-a:mah, tota naše ginekologinje so tut same perlice. klicem da bi se narocla, moja je na porodniški, tista ko jo nadomešča je na dopusto, in ta ko njo nadomešča je tut na dopustu. wtf? in kdaj bojo nazaj...ja ne vem, pokličite čez en teden? in kaj naj nardim v primeru da bi blo nekaj resno narobe z mano? telefonsitko naj vprašam za nasvet?
ja,gre samo za pregled, ki ga še nisem mela(!), sem pa že 1 leto na tabletah, ni mi logičnoMimi_M napisal/-a:Če imaš resne težave ti pomoje nikjer ne morejo odreči pomoči.
Če gre pa samo za pregled, boš pa pač čez en teden poklicala, to pa res ni panike.
ja sestre so itak najbol pametnejokica napisal/-a:ja sej sam smesno je to k so sestre buce... jest sm drugac ful zadovoljna z ginekologinjo, pa vse, sam ucas se morm skregat k hodm na pol leta na pregled (pac mal bl resne tezave)... pa mi sestra vsakic zasika, da je sam na 3 leta pregled, pa se skrgav... ampak sej navadn
ja vem da si njej odgovarjala, ampak nisem mogla bit tihoMimi_M napisal/-a:Prej sem sicer odgovarjala na MajC-in post, pa nisem vedela, da imate tako urejeno, da tabletke imate, pregledane pa niste bile.
Jst sm še pri ginekologinji za študente v Lj in se čaka na pregled približno mesec do dva po klicu. To vzamem vedno v rezervo, tako da že dosti prej pokličem.
Če so pa težave, te pa mislim da tudi prej vzamejo.