Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
ME to YOU
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ME to YOU »

enkrats em že neki sprašvala..
pa ni nobena kej več povedala...

a je res možen padec libida zarad tabletk?
keri se je to že dogajal? povejte kej o tem.. :?
a pa je blo po menjavi tabletk kej bolš?
al pomaga samo menjava partnerja :lol:
Boys are my favourite thing to study!
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

ME to YOU napisal/-a:enkrats em že neki sprašvala..
pa ni nobena kej več povedala...

a je res možen padec libida zarad tabletk?
keri se je to že dogajal? povejte kej o tem.. :?
a pa je blo po menjavi tabletk kej bolš?
al pomaga samo menjava partnerja :lol:

ja...to je čista resnica..ne menjuj partnerja...menjaj tabletke... :D
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

mah, tota naše ginekologinje so tut same perlice. klicem da bi se narocla, moja je na porodniški, tista ko jo nadomešča je na dopusto, in ta ko njo nadomešča je tut na dopustu. wtf? in kdaj bojo nazaj...ja ne vem, pokličite čez en teden? in kaj naj nardim v primeru da bi blo nekaj resno narobe z mano? telefonsitko naj vprašam za nasvet? :roll:
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

¤MajC¤ napisal/-a:mah, tota naše ginekologinje so tut same perlice. klicem da bi se narocla, moja je na porodniški, tista ko jo nadomešča je na dopusto, in ta ko njo nadomešča je tut na dopustu. wtf? in kdaj bojo nazaj...ja ne vem, pokličite čez en teden? in kaj naj nardim v primeru da bi blo nekaj resno narobe z mano? telefonsitko naj vprašam za nasvet? :roll:
mene tudi to ful moti, v najbolšem primeru čakaš SAMO mesec ali 2 na pregled (vsaj pri meni je tak) :roll: Slika
as if.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Če imaš resne težave ti pomoje nikjer ne morejo odreči pomoči.
Če gre pa samo za pregled, boš pa pač čez en teden poklicala, to pa res ni panike.
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

mja fora je da se mi dogajajo neke cudne zadeve, ki se mi do zdaj niso, mislim sej boli me nea nic ampak pač ja. pa sem misla it zarad tega na pregled, ker sem pač panik glede teh zadev, fora pa je da se sploh nisem bla na pregledu in sem ji ze nevem kolko krat rekla naj me naroci, pa vedno pocakaj da pride tvoja s porodniske, zdaj ko pa mislim da bi res mogla it pa dobene nikir, ko pomislim da bi pa kr nekomu tatretjemu kazala mojo prjatlco pa me kr malo stisne. ja saj vem da sem otrocja :oops: :roll:
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Mimi_M napisal/-a:Če imaš resne težave ti pomoje nikjer ne morejo odreči pomoči.
Če gre pa samo za pregled, boš pa pač čez en teden poklicala, to pa res ni panike.
ja,gre samo za pregled, ki ga še nisem mela(!), sem pa že 1 leto na tabletah, ni mi logično Slika

no sej je vse ok, ne delam panike, pač vem da kolegice ki so pri drugih gin. so ble večina pregledane preden so jim dali recept, pri nas pa očitno ni tak
as if.
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

ah eno leto? :D te si se tk dobra. pri meni je ze dve leti :D ne vem ne. verjetno si bom kr kakega zasebnika poiskala če je ki kaj v mariboru in okolici
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

ja sej sam smesno je to k so sestre buce... jest sm drugac ful zadovoljna z ginekologinjo, pa vse, sam ucas se morm skregat k hodm na pol leta na pregled (pac mal bl resne tezave)... pa mi sestra vsakic zasika, da je sam na 3 leta pregled, pa se skrgav... ampak sej navadn :)
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

jokica napisal/-a:ja sej sam smesno je to k so sestre buce... jest sm drugac ful zadovoljna z ginekologinjo, pa vse, sam ucas se morm skregat k hodm na pol leta na pregled (pac mal bl resne tezave)... pa mi sestra vsakic zasika, da je sam na 3 leta pregled, pa se skrgav... ampak sej navadn :)
ja sestre so itak najbol pametne :roll: pa vejo celo več od zdravnice, vbistvu itak ne rabiš pregleda ker ti bo dobro izkušena vsevedna sestra sama svetovala in ti napisala primern recept za tvoje težave (pregled itak ni potrebn, sej ona vse ve :roll: ) Slika ja sestre rulajo :roll:
as if.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Prej sem sicer odgovarjala na MajC-in post, pa nisem vedela, da imate tako urejeno, da tabletke imate, pregledane pa niste bile.
Jst sm še pri ginekologinji za študente v Lj in se čaka na pregled približno mesec do dva po klicu. To vzamem vedno v rezervo, tako da že dosti prej pokličem.
Če so pa težave, te pa mislim da tudi prej vzamejo.
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Mimi_M napisal/-a:Prej sem sicer odgovarjala na MajC-in post, pa nisem vedela, da imate tako urejeno, da tabletke imate, pregledane pa niste bile.
Jst sm še pri ginekologinji za študente v Lj in se čaka na pregled približno mesec do dva po klicu. To vzamem vedno v rezervo, tako da že dosti prej pokličem.
Če so pa težave, te pa mislim da tudi prej vzamejo.
ja vem da si njej odgovarjala, ampak nisem mogla bit tiho :D ;D
as if.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

mene pa samo nekaj zanima glede jutranje tabletke. s fantom nama je počil kondom in sva šla pač k ginekologu, ki mi je dala 4 tabletke stediril-m. no po prvih dveh tabletkah, sem bruhala po 6 urah. zanima me če je lahko zaradi tega kaj narobe, ker po netu piše, da je dovolj, če je tabletka vsaj 4 ure v tebi. klicala sem tudi ginekologinjo pa se mi ne javi, zato prosim če mi lahko hitro sporočite.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Nesigurna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenska

Neprebrana objava Napisal/-a Nesigurna »

MENE Zanima me sledeče. KT Logest jemlem že cca. 43 dni, pa me zanima če je to full nevarno?? pač sm mela neki kjer si nism mogla prvošt menstruacije. je to kaj nevarno? je pa res d zdj čutm full ene krče pa to, take kot jh mam ko mam normalno menstruacijo.
danes zaklučim jemanjem.
je ta podalšek lahko škodljiv? LP
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ene baje to stalno prakticirajo, da vzamejo po dva ali tri zavitke naenkrat. Baje ni škodljivo pri teh nizkoodmernih tabletkah, kamor mislim, da Logest tudi sodijo.
Meni osebno sicer je to čist mim, ker si lahko privoščim z menstruacijo it kamorkoli.

zakaj pa nisi samo za en tedn ali dva podaljšala jemanja tabletk, zakaj kar dve škatli naenkrat?
Zaklenjeno