SIEENA napisal/-a:reklama, ki je ne prenesem sploh je: "moja pHijateljica eva peHe na Hoke"
neki tazga no...
Ja
Eva mi je hekla to je čhjna!
lol ...ta je res katastHofalna
pa una za tuno kalvo mi tud že najbl najeda
wannabe napisal/-a:reklama, ki je ne prenesem sploh je: "moja pHijateljica eva peHe na Hoke"
neki tazga no...
wannabe napisal/-a:reklama, ki je ne prenesem sploh je: "moja pHijateljica eva peHe na Hoke"
neki tazga no...
wannabe napisal/-a:girlie napisal/-a:wannabe napisal/-a:reklama, ki je ne prenesem sploh je: "moja pHijateljica eva peHe na Hoke"
neki tazga no...
ja![]()
![]()
jst tud te ne prenesem,vsakič k jo vidm takoj zamenjam........na tv bi lohk dal vsaj take k nimajo govornih napak
![]()
jst nimam nasplošno nč prot ljudem z govorno napako, sam ta je pa polom.. prou poudarja tist H
Angel girl napisal/-a:
Ja nooooooooo kje so najdl to kmetico Olgo, bogi Tadej k se je mogu zarad unga bonbona poročit z njo hahaha! Ta reklama res sux!!
dragon_fly napisal/-a:Angel girl napisal/-a:
Ja nooooooooo kje so najdl to kmetico Olgo, bogi Tadej k se je mogu zarad unga bonbona poročit z njo hahaha! Ta reklama res sux!!
sej sta verjetno že ločena....grozna sta, samo: dosegli so svoj namen... če te reklama ujezi, se pravi da di biv pozorn na dogajanje, in oglaševalc je dosegu svoj namen.