Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

SIEENA napisal/-a:
reklama, ki je ne prenesem sploh je: "moja pHijateljica eva peHe na Hoke"
neki tazga no...

Ja :rofl:
Eva mi je hekla to je čhjna! :lol:

lol ...ta je res katastHofalna

pa una za tuno kalvo mi tud že najbl najeda
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

wannabe napisal/-a:reklama, ki je ne prenesem sploh je: "moja pHijateljica eva peHe na Hoke"
neki tazga no... :roll:

ja :rofl: :rofl: :rofl: jst tud te ne prenesem,vsakič k jo vidm takoj zamenjam........na tv bi lohk dal vsaj take k nimajo govornih napak :evil:

najbolša mi je pa una od amisa al kaj k majo tisti internet prek telefona pol pa na konc un reče:kaj pa jejo? :rofl:

pa una ud coca-cole je tud huda!
Let the good times roll.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

men so pa hude od simobila pa mobitela, pa una za un šampon k majo usi enake čupe(to bl zto k mi je muska huda hehe)
drgač pa una eva ki pere na roke.. aaa ne prenesem je!
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

wannabe napisal/-a:reklama, ki je ne prenesem sploh je: "moja pHijateljica eva peHe na Hoke"

punceee! Pa to je Inti na reklami. To je tok simpatično bitje in res ne razumem, kako je ne morte gledat. Meni so vse njene reklame všeč, jih je že velik posnela: jana, jana, mms ...

Drugače je meni všeč reklama za Leviske, kjer nastopa Angela Lindvall, pa huda reklama je una za baterije- neka punca pleše z discmanom, ji discman utihne pa ga vrže v smeti. Se mi zdi, da je za varta baterije reklama.
Pa za mobitel so hude reklamo - doooh, če pa Vinči režira ;D

Smotana reklama mi je pa una k nastopa notr Heidi Klum za neke bonbone: Katjes, jes, jesss, jeeesss (tko zapoje na konc) :tot:
Zadnjič spremenil nogica, dne 23. Okt. 2005 19:18, skupaj popravljeno 2 krat.
zlomljena srčica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a zlomljena srčica »

meni pa one butaste reklame o arielu << o neee, uničili mi jo boste<< :x :x :x ob tem postanem živčna in depresivna :evil:

hehe, tak pač je
ko se rodiš, so veseli.
ko umreš, so žalostni.
ko živiš, jim je vseeno.
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

Ja men je tut od Coca Cole Light dobra :biggthumpup: Ni tok nedoužn un duhovniček :P

Simobil ma vedno hudo musko, pa Mobitel ma dobre reklame.

Men so najbl ušeč reklame za avte. Ne vem za ker auto je že, sam men se zdi, da mu fotr reče neki ala: "Ko boš velik, bo tvoj!" :grinsevil: Tamau se gre pa raztegvt, pa uteži na noge :rofl:

Pa od Telemacha za kabelski net, mi je dobr sam besediu...k en upraša: "Kaj pa jejo?" :D

Na živce mi grejo pa ful une za Vanish...kr usekala bi žensko glupo :evil:

Aja moji duma pravjo da je una Eva simpatična :lach: No sej punca je lušna...sam kako govori :P

Pa full mi je najdela una reklama za Safcol :?
This too shall pass.
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

wannabe napisal/-a:
girlie napisal/-a:

ja :rofl: :rofl: :rofl: jst tud te ne prenesem,vsakič k jo vidm takoj zamenjam........na tv bi lohk dal vsaj take k nimajo govornih napak :evil:

jst nimam nasplošno nč prot ljudem z govorno napako, sam ta je pa polom.. prou poudarja tist H :!:

sej jst tud ne sam ta baba mi gre pa ful na živce:)
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Kraj: na eni zvezdici
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a kiki* »

nogica napisal/-a:punceee! Pa to je Inti na reklami. To je tok simpatično bitje in res ne razumem, kako je ne morte gledat.

Men je ona drugač ful u redu...simpatična punca! sam ta njena izgovorjava pa ni glih za v reklamo!
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a izitanči »

ta Pethra tut men ni glih najbolj.
Pa kdo je sploh ta Inti??Poznate ve to punco?? :razz:
Men so najbolj všeč simobilove..prou ta tazadnja ko se tako lepo cmokajo. :D
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

jst jo tok poznam iz spotov,reklam...Ni mi una navadna barbika,zanimiva je po svoje!
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenka »

Meni gre na živce tista reklama za bonbone: ko so na neki poroki in nevesti full stisnejo korzet, da ne more dihat. Pol pa ji dajo bonbon in odgovori: "Daaaaaaaa"
:roll:
Joooj, jaz ta glas ne morem več poslušati, pa niti nje videti, ker je odvratna!! :?

Dobra reklama.... hmmmm, ne spomnem se....
Don't worry, be happy!!!
Uporabniški avatar
dragon_fly
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dragon_fly »

Angel girl napisal/-a:
:flop: Ja nooooooooo kje so najdl to kmetico Olgo, bogi Tadej k se je mogu zarad unga bonbona poročit z njo hahaha! Ta reklama res sux!!

sej sta verjetno že ločena.... :twisted: grozna sta, samo: dosegli so svoj namen... če te reklama ujezi, se pravi da di biv pozorn na dogajanje, in oglaševalc je dosegu svoj namen.
:cool:
neumno vprašanje zahteva neumen odgovor!!
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

pr reklami je sam važn da se ti vtisne v podzavest in v trgovini dejansko kupš tist kar je blo v butasti reklami pa čeprov nisi o tem razmišlov prej...
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjaska »

men je pa ta reklama ''to je čhjna'' prov simpatična in samo pri tej reklami nisem živčna ker mije ful všeč :D
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenka »

dragon_fly napisal/-a:
Angel girl napisal/-a:
:flop: Ja nooooooooo kje so najdl to kmetico Olgo, bogi Tadej k se je mogu zarad unga bonbona poročit z njo hahaha! Ta reklama res sux!!

sej sta verjetno že ločena.... :twisted: grozna sta, samo: dosegli so svoj namen... če te reklama ujezi, se pravi da di biv pozorn na dogajanje, in oglaševalc je dosegu svoj namen.
:cool:

Ja, so dosegli svoj namen, sem pozorna na to reklamo, ja!! Vendar: ne bom nikoli kupila teh bonbonov, ni šans!!!! :twisted:
Don't worry, be happy!!!
Odgovori