Kontracepcijske tabletke
-
- Komunikatorka
Jst sm mela tud vmesno krvavitev (med 2 škatlico), sam pol pa k sm začela z novo se je pa vse normaliziral. vse je odvisno od telesa, kolk hitro se navadi na tabletke, sam vseen se mi zdi malo čudno da po 4-ih škatlicah še kr nimaš vse urejen. da ne boš skrbela je najbol, da se posvetuješ z ginekologinjo!
enako pa mislm, da šport tuki nima veze.
enako pa mislm, da šport tuki nima veze.
The key is, never stop doing what you love!
-
- Komunikatorka
¤MiSsY¤ napisal/-a:Ej, a kero tabletke napihnejo ? Men se zdi da sm ko en balonček v trebuh...
jaz sem logest jemala eno leto, pa niti nisem posebne pozornosti posvetila tem spremembam, ker sem bla pod stresom in sem pač mislila,da je to od tega...no potem sem pa začela to temo brat, tudi stres je že za mano.. sem bla prejšnji teden pri ginekologinji in je rekla,da pol mi očitno ne osgovarjajo in če sem se po minolet boljše počutla in ni blo tega, potem pač nazaj na minolet, čeprav m je po treh letih jemanja začela fejst glava bolet..je pa rekla ginekologinja,da sem mogoče bla tkrat pod stresom bolj in me je zato glava bolela..tak da zaj še pojem zadnjo škatlico logest potem pa spet na minolet, če pa me bo bolela glava pa na ene druge tabletke
Ne sanjaj svojega življenja. Živi svoje sanje!
A pa si s celo tablico mimo? Men je G dala najprej en recept za 1skatlco pa napisala se enga za 3, pa je rekla da ce se bom kul pocutila nej grem se po tri, in men je blo cist kul use, pa jih zdej ze neki casa jemljem, sam naslednic k grem po nove bom rekla za kej drucga :S sej drgač je blo pa prva 2 mesca res super, nevem pa zakaj se teb tok vrti.. revca :bussi:
-
- Komunikatorka
- Kraj: Malo tu, malo tam
- Kontakt:
.:sonchika:. napisal/-a:Migrena, a ti jemlješ tabletke? Tako se mi zdi, da zanemarjaš simptome...
Jemljem, jemljem... mam tabletke Logest že ene 2 leti pa res nimam in tut na začetku nisem mela nobenih problemov. Nisem mela ne umesnih krvavitev, ne vrtoglavic, ne slabosti al glavobolov, tut zredila se nism (edin mal bl polne joške