Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
miss missy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss missy »

Jst sm mela tud vmesno krvavitev (med 2 škatlico), sam pol pa k sm začela z novo se je pa vse normaliziral. vse je odvisno od telesa, kolk hitro se navadi na tabletke, sam vseen se mi zdi malo čudno da po 4-ih škatlicah še kr nimaš vse urejen. da ne boš skrbela je najbol, da se posvetuješ z ginekologinjo!
enako pa mislm, da šport tuki nima veze.
The key is, never stop doing what you love!
Uporabniški avatar
someone
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a someone »

ej hvala za odgovora, sej ubistvu danes se je stanje normaliziralo, problem je le da nimam menstruacije. ali je možno, da je bila tista vmesna krvavitev kao menstruacija, saj se je res prvič po 4 mesecih naredilo tako. zanima pa me tudi, če je slučajno možna nosečnost, če je nimam??
miss missy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss missy »

Možno, da je bla ta krvavitev namesto menstruacije. počakaj kako bo po naslednji škatlici, če ne pa po nasvet k ginekologu. glede nosečnosti pa v najbližjo lekarno po test, če nisi prepričana. držim pesti, da bo vse kul :wink:
The key is, never stop doing what you love!
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjaska »

Novo vprašanje:

kaj je point kontracepcijskih tabletk, če se po njih tok zrediš, da ti je pol bad seksat :evil:

aggggrrrhhh....

(tko zdravim svoje komplekse prenažiranja s hrano :))
First to Know

Tres tres chic.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Novo vprašanje:

Ej, a kero tabletke napihnejo ? Men se zdi da sm ko en balonček v trebuh...
Uporabniški avatar
smehec
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a smehec »

¤MiSsY¤ napisal/-a:Ej, a kero tabletke napihnejo ? Men se zdi da sm ko en balonček v trebuh...

ja jaz imam tak občutek po logest, pri minulet pa tega nisem imela..sej zdaj grem nazaj na minulet
Ne sanjaj svojega življenja. Živi svoje sanje!
Uporabniški avatar
smehec
Komunikatorka
Komunikatorka

¤MiSsY¤ napisal/-a:Ej, a kero tabletke napihnejo ? Men se zdi da sm ko en balonček v trebuh...

jaz sem logest jemala eno leto, pa niti nisem posebne pozornosti posvetila tem spremembam, ker sem bla pod stresom in sem pač mislila,da je to od tega...no potem sem pa začela to temo brat, tudi stres je že za mano.. sem bla prejšnji teden pri ginekologinji in je rekla,da pol mi očitno ne osgovarjajo in če sem se po minolet boljše počutla in ni blo tega, potem pač nazaj na minolet, čeprav m je po treh letih jemanja začela fejst glava bolet..je pa rekla ginekologinja,da sem mogoče bla tkrat pod stresom bolj in me je zato glava bolela..tak da zaj še pojem zadnjo škatlico logest potem pa spet na minolet, če pa me bo bolela glava pa na ene druge tabletke
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Jz pa na začetku sploh nism mela problemov, 2 mesca, kot da jih ne jemljem.....
zdej sm pa napihjena, pa boli me trebuh, skoz po mal, edin k mam menstro ne :P oz. tist tedn ko tabletk ne jemljem
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

A pa si s celo tablico mimo? Men je G dala najprej en recept za 1skatlco pa napisala se enga za 3, pa je rekla da ce se bom kul pocutila nej grem se po tri, in men je blo cist kul use, pa jih zdej ze neki casa jemljem, sam naslednic k grem po nove bom rekla za kej drucga :S sej drgač je blo pa prva 2 mesca res super, nevem pa zakaj se teb tok vrti.. revca :bussi:
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Res mate probleme s tem tabletkam ene...

Jest pa lah sam pozitivne stvari rečem... no mogoče pa nemorte lih vsako stvar z tabletkam povezovat :!:
Sploh mi je čudn to, da mate ene kr neke umesne krvavitve :eek: , to pomoje sploh nebi smel bit - hočem rečt, da to ni normaln!
.:sonchika:.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Malo tu, malo tam
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a .:sonchika:. »

Vrtoglavico sem jaz imela z jemanjem Cilesta. To pa strašno slabost. In to eno leto. (sem pa porabila enega časa, da sem pogruntala, za kaj gre). Prve dneve jemanja nisem mogla spat, tako slabo mi je bilo.

Migrena, a ti jemlješ tabletke? Tako se mi zdi, da zanemarjaš simptome...
Uporabniški avatar
smehec
Komunikatorka
Komunikatorka

dorotea jaz bi na tvojem mestu šla do ginekologinje in ji povedla in prosla za druge tabletke
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

.:sonchika:. napisal/-a:Migrena, a ti jemlješ tabletke? Tako se mi zdi, da zanemarjaš simptome...

Jemljem, jemljem... mam tabletke Logest že ene 2 leti pa res nimam in tut na začetku nisem mela nobenih problemov. Nisem mela ne umesnih krvavitev, ne vrtoglavic, ne slabosti al glavobolov, tut zredila se nism (edin mal bl polne joške :gut: ), menstra se mi je porihtala, menstrualni krči so zginl pa tut krajše krvavitve mam (prej 5 dni zdej 2-3 dni) tko da jest sm zlo zadovoljna.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Novo vprašanje:

Ej jz sm tut na splošno z Logest zadovoljna, sam nevem zakaj me trebuh dost boli, a je to normaln? Sej ne da bi blo ful, sam lih tok, da čutm da me boli...
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjaska »

joooooj js sm dons k balon :evil:
First to Know

Tres tres chic.
Zaklenjeno