* Spet sem imel ponedeljkov glavobol...
* Kot da se po mal daljšem dopustu nisem hotel vrniti na šiht
* K sreči ni bil prehud
* Skrbi me za en projekt, imam še velik dela, časa ne...
* Po eni strani še dobr, da se je šiht začel, ker zdele mi ni do žensk tolk kot prejšnje dni
* Me je dež zmočil, posebno ker nosim superge z večkrat počenim dnom. Zakaj ne kupim novih? Saj so stare sam eno leto, no

Za silo so še, samo pač za po dežju raje obujem čevlje, ki pa moji nogi niso udobni... saj sem sicer vedel, da bo danes dež, nisem pa vedel da bo tolk
* In pol ves premočen v tistem dežju iščem avto, ker sem se odločil, da po večernem šihtu moram na hamburger. Odločitev je bila prava, tudi če je zdaj pol kile več... ker pač je glavobol nehal takoj po hamburgerju... očitno sem tud premal jedel včeraj in danes
* Zdaj ja, fajn bi bilo sicer zdržat še kak mesec do dva z dieto... do morja

...ne morem čist maščobe okrog trebuha zgubit in verjetno je tud ne bom mogel

Sem vprašal ex-šugar, ki ima res fit trebuh, pa je rekla da pri njej gre maščoba marsikam drugam, v trebuh pač ne, tko da mi ni mogla pomagat

#narava
* Pa ja, drgač sem pač res dost bolj suh od nje zdele
---
* No pisat sem nekaj drugega hotel.
* Glavno ves premočen zalutam v tistih ulicah, ki se mi zdijo kot labirint, vse enake... in spet ne najdem avta
* In rečem: "No Bog, res te ni, jaz pa verjamem vate, te neki prosim... kolk smo vsi mi folk neumni, ki zaupamo vate, k te preprosto ni... Pač nesposoben sem za vse v lajfu... še za avto ne vem kje ga parkiram. Ne prvič. Mislim, da si zapomnim, si pač ne. Kako me bo potem sploh kaka ženska vidla uporabnega za kaj (drugega), če še avta ne najdem na parkingu..."
* In kakopak: "Avto je tisti hip pred mano"
* Takoj obrnem žogico: "Hvala, Bog"

Vesel, olajšan. Zaupam naenkrat spet
----
* Zakaj to pišem?
* Druga anekdota.
* Zmenjen sem z "bivšo" s katero sva imela manjšo krizo. Kaže dobro.
* Hočem se peljati do nje na dogodek kje se srečava/-mo
* sem zaparkiran. Ne znam ven. Ona vidi sporočilo. Ne odpiše.
* Janovićevi redarji so odrezavi. Nočejo pomagat. Kakopak. Glavno, da računajo za parkinge
* Boga prosim za pomoč. Res. Lepo ga prosim.
* Praktično isti hip dobim pomoč. Mimoidoči je profesionalni šofer, ki mi avto spravi ven
----
* Zapakiran nisem bil brez razloga.
(kar sem prav tako slutil že prej)
* Itak da zgodba z bivšo ni štimala, je verjetno že imela drugega, bila na dogodku z njim, samo hotela je vedet ali tisti večer pridem tudi jaz.
* Kar nekaj izbruhov sem imel tisti večer

U bistvu se jih ne sramujem.
----
* Pač Bog mi je izpolnil mojo voljo, čeprav je bila resnica bolj boleča od laži.
----
* Prosim Boga, da naj nekaj naredi, ker mi je na dogodku že ful bedno.
* Pristopi bivša in daje vtis, da ji je zelo lepo z mano.
* Še enkrat me obrne za kak dan. Potem se zadeve vrnejo na svoje mesto.
----
* Ne razumem. Vem samo, da z bivšo nisva povsem zaključila. Je
bitchy do mene, kruta. Verjetno je zaljubljena v drugega. Ampak ima rada tudi mene. In je vezana tudi name.
* Zaenkrat sva stike prekinila. Razšla sva se precej mirno.
* Edino noben ne verjame (za) koliko časa bo tako...
----
* Mogoče komu gre v nos, da toliko omenjam Boga.
* Bog me ima precej bolj rad kakor se imam sam in kakor me imajo drugi

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)