Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- se ne moreva načuditi. Oba. Kako je to mogoče, da so lahko ljudje tako predvidljivi, egoistični in zavistni?
- ^^^ da ti postane slabo…
- mesec in pol nobenega glasu od njih, zdaj pa so se spomnili delat plane. Brez vprašanja. Brez razumevanja situacije. Ne bo šlo, sorry :rolleyes:
- en pregled, check. Three more to go :?
- danes počivam. Popustilo je in zdaj me zateguje.
- kar naenkrat je nastal kaos. Ne maram tega. Rada imam vnaprej splanirane stvari (čeprav vem, da je v današnjem času to nemogoče. Skoraj)
- držim pesti za četrtek
mayaeb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mayaeb »

v-e-s-n-a napisal/-a: 05. Maj. 2026 17:38 Priznam da:
- danes počivam. Popustilo je in zdaj me zateguje.
Želim ti hitro in uspešno okrevanje.

- cel dan pregledujem radarske slike padavin, že kažejo nekaj, a tukaj vse suho. Niti kapljice :(

- nas čaka praznovanje okrogle v prihodnjih dneh, tako mi ni do tega

- pregledujem kampe za dopust konec junija. Sem se zmenila, da takrat še izkoristim lanski dopust. Kar mi je všeč je že zasedeno :nein:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Priznam da:

- sem do zdaj dala že veliko tega čez. Takoj vidim kam pes taco moli. Nič ne bo. Spet :nein: :mad:
- ^^^ sem jezna. Razočarana. Bo treba druge “kanale” poiskat…
- sem nekaj dni nazaj videla sošolko s faxa. Po več kot 15 letih…
- se veselim jutrišnjega dne
- trenutno komaj čakam drug teden. Malo razvajanja, druženja in zabave. Can’t wait :hearts: :jump: :bia: :tanz: :musik:
- sem postala nek control freak, ki ne mara, da mu ljudje hodijo na obiske nenajavljeni. (verjetno zato, ker je hiša, večino časa, čisti rastur :rolleyes: in potem hitim pospravljat, če je le čas. Oz. zaprem vrata sob)
- ^^^ :rolleyes: :steinigung: :wall:
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

* Ta večer prijetno utrujen pred spanjem... sedim tukaj na postelji za računalnikom... in čakam...

* Če se bo kaka nova šugar bejbi registrirala na tem forumu... in mi pisala

* Al pa še bolj naivno. Če bi kaka iskala fanta...

* Kot da ne bi vedel, da registracije novih userjev tukaj ne delajo že 1-2 leti :lach:

* Tole opisuje moj otožen mood ta večer, sedaj pa resno

* Na izraznem plesu sem prvič po dolgem času avtentično pokazal svoj otožni mood... sem prav vesel zase... plešem ko mi je, mi je bilo parkrat, nekaj hudih plesov imel...

* In ko mi ni, pač pokažem, da razmišljam in sem drugje :oops: ;D

* To sem pač jaz, tak je tud moj lajf

* Zdaj pa še bolj resno

* Mislim, da mi je terapevtka kos :oops: :cool:

* Dala mi je vtis, da mi bo pomagala, zagrabila je moje stvari s komentarjem: "Da so to zelo boleče stvari."

* Jaz hočem iti v bolečino, ko sem se vračal... sem v avtu dobil nekaj solz... tistih, odrešujočih, ki jih občasno samo v cerkvi znam dobit

* Tko da ja, strinja se z mojo zadnjo neresno baby (zdele jo pa res že pogrešam, če bi se mi oglasila, ne bi bilo zgornjih začetnih stavkov)... da pač sem (malo) zasvojen od seksa, ker ne znam biti sam...

* Vprašala je (terapevtka) še enkrat kako to funkcionira v naši družini, da smo vsi žrtve bolne sestre... in da sem zaradi tega verjetno še precej bolj sam kakor bi rabil biti... čeprav sem jaz še najmanjša žrtev, ker pač živim drugje

* Sem dobil občutek, da bo zmogla zarit precej globlje od tega kar se je zgodilo s sestro zadnji čas... verjetno imam te občutke zapuščenosti že iz zgodnjega otroštva (in zelo verjetno tudi sestra, zato pa je stravmatizirana, sam pač ona ni predmet obravnave (na moji terapiji)) in ravno na pravem mestu sem, ravno na pravi terapiji, kjer lahko vstopim vanje... in ja verjamem, da bo zelo boleče, ko bom stopil tja... ampak si tega želim

* Ker je tud zelo boleče sedaj in cel moj lajf in pač nimam česa izgubit

* :)
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

- da videvam sosolke iz faksa po razlicnih objektih in lokacijah svoje sluzbe in jedilnici…ampak bolj vecinoma take, ki so iz lj ali okolice lj/ gorenjske
- pa tud enega tipa s faksa vidim obcasno v jedilnici, s katerim sem se poljubljala in skoraj dol dala na enem motivacijskem vikendu od faksa na zacetku 1. Letnika.. ni pa z nasega oddelka, nekje cisto na drugi strani lokacije po moje dela… :D
- tamali gradi hiso iz vseh moznoh dej in povstrov na sredi kuhinje, ko pijem kavo- zdaj neki ‘ne more’

- je tamali vceraj videl lubenico v trgovini in sva do zdaj zjutraj skupaj zmazala en cel kos lubenice, on je v bistvu vec od mene pojedel… ceprav moj je sicer zelo nejevoljen, da se kupi kaksno sadje ali zelenjavo ze prerezano in ne v celem kosu…
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- sem zacela prvic do zdaj - v tem tednu zatekat, od ene srede naprej, tudi danes imam zjutraj en glezenj tak, da mi ni videt okrogle kosti na gleznju. Med sluzbo pa vedno tudi kompresijske nogavice nosim.
- in kile so mi malo poskocile, cca1,5 kg v zadnjem tednu
- moj je ocitno glede te teme ful prijazen, ker pravi, da ni videt, da bi bila debela, ker nimam nikjer mascobe ali celulita. Celulita imam res, se mi zdi, da manj kot v prvi nosecnosti, ceprav kil imam vec.
- sem danes zjutraj ze nekaj odtelovadila in malo joge naredila, po dolgem casu, ker sem pri mami, pri sebi doma nimam nikoli casa..
- se manj kot 2 tedna v sluzbo, po tem, ko dopust prijavim..
- se morem it jutri se cepit poleg pregleda, nisem najbolj za to, ampak moj je… bi rada sluzbo cim prej koncala in osebna mi ne da nic vec opravicenih ur kolikor trajajo pregledi( na zadnje sem rekla, za 2 opraviceni uri, ceprav me je voznja, ki je malo vec kot pol ure v eno smer in pregled prisel skupaj bolj 2 uri in pol)tako da grem zjutraj za 1 uro/ slabo uro za ob 6i v sluzbo in potem pregled…
- o jezus zarad ene so premaknili uno sluzbeno privat druzenje po sluzbi na ta teden z eno, ki je na porodniski in se mi ne da it najbolj ta teden, pa se tamalega bi mogla s sabo jemat na druzenje, ker tisti dan moj dela popoldan in sem sama s tamalim..
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

hayley napisal/-a: 10. Maj. 2026 6:49 - o jezus zarad ene so premaknili uno sluzbeno privat druzenje po sluzbi na ta teden z eno, ki je na porodniski in se mi ne da it najbolj ta teden, pa se tamalega bi mogla s sabo jemat na druzenje, ker tisti dan moj dela popoldan in sem sama s tamalim..
Meni je to tako bolano, da v službi mislijo, da MORAŠ priti na ta različna službena druženja, zabave :rolleyes:
In totalno ne razumejo zakaj recimo ne moreš priti. Se mi konstantno dogaja. Da bi pa otroka zraven vzela, ni šanse. Služba je služba, družba pa družba. Oz. Družina

- se je že začelo…
- ^^^ smo se zdaj dolgo časa dobro držali
- ^^^ če se bo tako nadaljevalo, bomo kar lepo doma :lach: :steinigung:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Nene pri nas me noben ne sili, samo verjetno bi bilo lepo, da bi sla, sicer je to odelek, kamor uradno spadam, ampak delam ze pol leta na drugem oddelku, tudi jaz sem hotela iti… druzenje je privatno v arboretumu in je vodja sama napisala, da lahko ootroke s sabo pripeljemo, tista ki je na porodniski, bo tamalega dojencka tudi s sabo pripeljala… pa vodja je rekla, da ko je ona inela majhnega otroka, zdaj je preko 10 let, da so se druzile sodelavke oz imele druzenja z majhnimi otroci skupaj izven sluzbe, tako da njej je to zazeljeno… kjer sedaj delam, pa punci niti nimata otrok s katerima sem najvec skupaj v sluzbi…

- morem baje jutri povedat na pregledu, ne da mi nogi zatekata, ampak, da mi ena 2x bolj kot druga in da imam neko trombozo tam baje… ma dvomim, da bom kaksno bolnisko dobila… se sploh pocutim cudno jamrat in govorit o sebi kaj mi fali… sicer moj gin ni lih naklonjen temu, da se daje bolniske, je zgleda navajen, da vse zenske oz skoraj vse zelijo poglumit bolezen/ nezmoznost za delo, samo, da bi bile doma in ze v naprej pove, ka kakrsnikoli problemi so pac znacilni za nosecnost in nisi bolan in za bit doma zato…
- me je ocitno malo skrbela ta noga, da sem par dni nazaj sanjala, da se mi je zacelo mracit pred ocmi in sem imela obcutek, da mi bo meco eksplodiralo in je ravno moj bil zraven in sem mu hotela povedati, naj rešilca klice
- danes sem pa sanjala, da smo imeli 3 velike kače v hisi pri mami( smo videli eno majhno kacko na poti do lokacije praznovanja v parku)
- je sicer moje vecinaoo mnenje, da sem dobila krcne zile na eni nogi in otrkanje na eni nogi po cepljenju za kovid, ali da je to po tem cepljenju postalo se veliko bolj ocitno. Moj ocitno vseeno ni tako neumen, vsaj za te stvari, da se nikoli ni cepil.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- sem bila za vikend na dogodku z znanci iz moje 'rodne' vasi, ki jih nisem praktično niti videla zadnjih 6 let (nazadnje sem jih za dlje kot da smo si na daleč pomahali videla pred korono) in daaaamn. pol se nas je postaralo ko mleko z deci kokakole, medtem ko druga polovica zgleda boljše kot v dvajsetih.
- je blo na nek način pa kjut videt da se marsikdo v glavi ni postaral niti za en dan :lach:
- jutri bo dan iz pekla. v službi in privat, blevh!
- za vikend moram pripravit zadnjo probo poročne torte št 1. imam perfekten recept za biskvit, imam perfekten recept za kremo (vse stestirano in se tudi okusa ful dobro dopolnjujeta :hearts: ) muči me edino dekoracijaaaa. nevesti (in meni) je všeč semi naked, ampak to je dejansko (meni osebno) daleč najtežji način obmazovanja. zadnjič sem sprobala, zgledalo je kr ok, ampak seveda sem od starejših članov familije dobila komentarje če mi je zmanjkalo kreme 😂 . preden sem vsem razložila da je to ✨ vibe✨ sem se že skoraj odločila da bi šla rajši na naked verzijo, tam vsaj vsi štekajo da je namensko neobmazana torta 😂
- hesus, prej sva z mojim dopolnjevala družinski koledar za ta mesec in prvo polovico junija. za vikend imamo v naslednjih 5 tednih fraj en sam ubogi dan - ostalo zabukirano z 1 do 3 dogodki VSAK dan. kako bomo to preživeli - ne vem. verjetno ful vozakanja okoli in logistika na polno.
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- prestavili tisto druzenje na naslednji termin zaradi dezja, sluzbeno
- sem falila zdr. Pregled, bi ga mogla imet jutri namesto dns, ma pol sem vseeno imela pregled in se še cepila, tako da mi jutri ni treba hodit, sem dobila 2 meritve, po tavecji je teza ze 2600g, sioraj spodnja meja, kot nekateri imajo ob rojstvu, jaz pa uradno bi imela se vec kot 2 tedna do porodniske.
- ful je prijazen ta ginekolog in ful bolj flegma od mojega, baje da ima tudi ob kdaj eno nogo bolj zateceno, kot drugo in ni nic takega..
- dobili tamali slike dns od fotografiranja, ma jih je ful manjkalo, jih je samo 8/14 na sliki
- ma ne vem, ali bi v sluzbo kaksno hrano prinesla konc tega tedna al naslednji, ali morem nest na en oddelek, kjer sem zdaj, ali na 3 oddelke, kjer sem delala v zadnjem letu..najbrz bom samo na tega… si kar ne predstavljam, da bom pol samo doma
- imam zdaj naslednjic pregled na 2 tedna, ker do zdaj sem imela na 4, uuu bom ze na dopustu pred porodnisko na naslednjem pregledu
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

* Spet sem imel ponedeljkov glavobol...
* Kot da se po mal daljšem dopustu nisem hotel vrniti na šiht :/ :rolleyes: :(

* K sreči ni bil prehud :)

* Skrbi me za en projekt, imam še velik dela, časa ne...

* Po eni strani še dobr, da se je šiht začel, ker zdele mi ni do žensk tolk kot prejšnje dni :twisted:

* Me je dež zmočil, posebno ker nosim superge z večkrat počenim dnom. Zakaj ne kupim novih? Saj so stare sam eno leto, no :twisted: Za silo so še, samo pač za po dežju raje obujem čevlje, ki pa moji nogi niso udobni... saj sem sicer vedel, da bo danes dež, nisem pa vedel da bo tolk :twisted: :)

* In pol ves premočen v tistem dežju iščem avto, ker sem se odločil, da po večernem šihtu moram na hamburger. Odločitev je bila prava, tudi če je zdaj pol kile več... ker pač je glavobol nehal takoj po hamburgerju... očitno sem tud premal jedel včeraj in danes :twisted: :oops:
* Zdaj ja, fajn bi bilo sicer zdržat še kak mesec do dva z dieto... do morja :) :D ...ne morem čist maščobe okrog trebuha zgubit in verjetno je tud ne bom mogel :( Sem vprašal ex-šugar, ki ima res fit trebuh, pa je rekla da pri njej gre maščoba marsikam drugam, v trebuh pač ne, tko da mi ni mogla pomagat :? :( #narava
* Pa ja, drgač sem pač res dost bolj suh od nje zdele :oops: :)

---

* No pisat sem nekaj drugega hotel.
* Glavno ves premočen zalutam v tistih ulicah, ki se mi zdijo kot labirint, vse enake... in spet ne najdem avta
* In rečem: "No Bog, res te ni, jaz pa verjamem vate, te neki prosim... kolk smo vsi mi folk neumni, ki zaupamo vate, k te preprosto ni... Pač nesposoben sem za vse v lajfu... še za avto ne vem kje ga parkiram. Ne prvič. Mislim, da si zapomnim, si pač ne. Kako me bo potem sploh kaka ženska vidla uporabnega za kaj (drugega), če še avta ne najdem na parkingu..."
* In kakopak: "Avto je tisti hip pred mano" :oops: :cool:

* Takoj obrnem žogico: "Hvala, Bog" :!: Vesel, olajšan. Zaupam naenkrat spet

----

* Zakaj to pišem?

* Druga anekdota.

* Zmenjen sem z "bivšo" s katero sva imela manjšo krizo. Kaže dobro.
* Hočem se peljati do nje na dogodek kje se srečava/-mo

* sem zaparkiran. Ne znam ven. Ona vidi sporočilo. Ne odpiše.

* Janovićevi redarji so odrezavi. Nočejo pomagat. Kakopak. Glavno, da računajo za parkinge :twisted:

* Boga prosim za pomoč. Res. Lepo ga prosim.
* Praktično isti hip dobim pomoč. Mimoidoči je profesionalni šofer, ki mi avto spravi ven :oops: :)

----

* Zapakiran nisem bil brez razloga.
(kar sem prav tako slutil že prej)
* Itak da zgodba z bivšo ni štimala, je verjetno že imela drugega, bila na dogodku z njim, samo hotela je vedet ali tisti večer pridem tudi jaz.

* Kar nekaj izbruhov sem imel tisti večer :oops: :roll: :) U bistvu se jih ne sramujem.

----

* Pač Bog mi je izpolnil mojo voljo, čeprav je bila resnica bolj boleča od laži.

----

* Prosim Boga, da naj nekaj naredi, ker mi je na dogodku že ful bedno.

* Pristopi bivša in daje vtis, da ji je zelo lepo z mano.

* Še enkrat me obrne za kak dan. Potem se zadeve vrnejo na svoje mesto.

----

* Ne razumem. Vem samo, da z bivšo nisva povsem zaključila. Je bitchy do mene, kruta. Verjetno je zaljubljena v drugega. Ampak ima rada tudi mene. In je vezana tudi name.

* Zaenkrat sva stike prekinila. Razšla sva se precej mirno.

* Edino noben ne verjame (za) koliko časa bo tako...

----

* Mogoče komu gre v nos, da toliko omenjam Boga.

* Bog me ima precej bolj rad kakor se imam sam in kakor me imajo drugi :oops: :)
"Tema je tvoja svetloba.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Priznam da:

- 4 dni do dogodka and I feel like shit :? :/ :rolleyes: :tot:
- ^^^ skos me glava boli, utrujena sem, slabo mi je. Že 2 dni. Bljah!
- se moram sestavit do sobote.
- sem včeraj naredila za večerjo eno portugalsko jed. Full dobro izpadlo. Presenetljivo
- ne vem zakaj se mi zdi, ampak očitno bom z jedilnika spet mogla črtat jajca.
- sovražim to vreme!!!!! :evil:
- full vesela; se je včeraj pokazala nova opcija! Komaj čakam, da se stvar premakne naprej in realizira

- - - - - - - -

- OMG, ne moreš verjeti! Ko ima hudič mlade, jih ima veliko :mad:
- ^^^ glede na situacijo, lahko da bomo res spustili sobotni dogodek
- držim pesti, da se bo zadeva postavila na svoje mesto in ne bo večjih komplikacij
- :rolleyes: :/ :tot: :evil:
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Sarissima napisal/-a: 11. Maj. 2026 20:31 - jutri bo dan iz pekla. v službi in privat, blevh!
in je tudi res bil. sploh v službi sem si naredila tako blamažo, da sam čakam kako jih bom slišala od šefov.

- sem res razdvojena kar se službe tiče
- bedni rezultati, zelo sem razočarana, pričakovala sva veliko veliko boljše novice (ali vsaj status quo, to poslabšanje nas je kar sesulo)
- je trenutno tudi moj ful frustriran nad službo - zvečer zadnje dni samo še o tem jamrava.
- zakaj ni še bagrov? s to brzino bomo porušili vse skupaj sami na roke 😭
- dejmo zaključit na pozitivno noto - ebralnik je zakon. veliko več lahko berem, otroci mi ne skačejo v ekran kot so na telefonu (ker so dojeli da ni slikic in so samo črke), sploh na soncu ali ponoči v temi je super za oči. odkar imam še ovitek in me ni strah da ga bom razsula ga jamljem s sabo tudi ven.
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- ^ojoj to zgoraj se slisi (tudi ) kot moja najhujsa nocna mora, verjetno res samo, da je zdravstveno kaj narobe z mano ali najblizjimi, mi je huje…

- kompliciram malo v mislih, kaj prinest ali kaj naredit, preden grem na porodnisko.. sem mislila najprej samo na oddelek, kjer sem zdaj, nekaj prinest, ker s svojim primarnim nimam stika, ok z eno punco, ko je na sosednjem oddelku v isti stavbi se recem kaksno besedo, z ostalimi ne..
- in zdaj ko sem imela individualni sestanek s svojo vodjo, pa ona misli, da se pridem poslovit ali na kavo tudi k njim preden grem in zdaj morem nekaj nosit… saj upam, da folku ustrezem, da jim vsaj nekaj prinesem za jest( meni vse sladko se stokrat bolj tekne v sluzbi ali kakrsna koli hrana pase zraven kave..)… ker po moje briga jih niti ne ali grem ali ne, ker se niti ne druzimo, niti nisem na njihovem oddelku ze pol leta, ze prej sem bila samo 1 dan na teden in v bistvu svojega predvidenega dela nisem mogla opravljati zaradi dojenja…
- svojemu sedanjemu oddelku pa ne vem, ali prinest nekaj ob casu, ko imajo jutranjo kavo ali mogoce narocit dostavo za kosilo, glede na to, da je manj ljudi, ceprav pri nas kosila niso toliko predvidena, ker se dokaj pogosto kaj zgodi, da ne moremo it jest ko bi hoteli in se cas podaljsa do kosila in pol ni fajn da bi lih napol hladno dostavo jedu mogoce…
- skos me je skrbelo, odkar sem tu, zakaj imam tako malo zadolzitev in da je to iz kaksnih neg. Razlogov… so mi rekli zacetek leta v naprej, kaj bom imela, kao ker ne vejo, kdaj bom sla, ce se zgodi, da kaj prej, ampak vseeno me skrbi…ko se vrnem, pa ne bom vec na tem oddelku, je bilo samo zacasno

- se vedno je nek termin za druzenje z eno na porodniski in mojim primarnim oddelkom, vodja, kao da naj pripeljem tamalega, da so se njej vsec tamali otroci… ne vem na pamet kako ima moj urnik naslednji teden, ampak v primeru da dela.. ne vem ce je moj lih nek luskan otrok, pljuva rad na mlajse id sebe ali isto stare, govori ‘picka materna’ ze par mesecev, zdej ko toliko vec govori od 2,5 let naprej, zna se kaj povedat, da sem huda do njega zjutraj, ker morem v sluzbo…ali d aje sluzba grozna ali kaj podobnega
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Sarissima napisal/-a: 13. Maj. 2026 9:28
Sarissima napisal/-a: 11. Maj. 2026 20:31 - jutri bo dan iz pekla. v službi in privat, blevh!
in je tudi res bil. sploh v službi sem si naredila tako blamažo, da sam čakam kako jih bom slišala od šefov.

- sem res razdvojena kar se službe tiče
- bedni rezultati, zelo sem razočarana, pričakovala sva veliko veliko boljše novice (ali vsaj status quo, to poslabšanje nas je kar sesulo)
No OK, če prav razumem je to začasno.

* Jaz o službi tukaj ne pišem in ne bom preveč. Že o enem delu lajfa pišem preveč, ne rabim še o drugem.

* Ni niti malo lahko.

* Glede na to, da sem se v stanovanju skregal s starejšo šefico stanovalcev, da me ona ima za navadno nulo in se tako obnaša do mene... verjetno mi ni lahko voditi čedalje več stvari v službi in hkrati "parirati" ali pa sodelovati še se precej hujšimi egoti od te ostarele gospe...

* Ampak po eni strani vseeno uživam v svojih delovnih nalogah :D

* Sem pa tudi jaz napisal:
* Spet sem imel ponedeljkov glavobol...
* Kot da se po mal daljšem dopustu nisem hotel vrniti na šiht :/ :rolleyes: :(
* In ko že razmišljam, da je tole very bad...

* Po drugi strani razumem, da mi lahko na šiht prihaja to, da sedaj nisem srečen, ker pač prebolevam (nesrečno) zaljubljenost...

* Po tretji strani vem, da določene stvari pa precej raje delam od službe... torej ta hip niti malo nisem depresiven, ker plešem rad (in dobro :?: :oops: ) kot še nikoli :cool:

* Po tretji strani tudi vem, da side job pa uživam... kar mi daje misliti, da morda res trošim energijo nekje, kjer je več ne bi smel... oz. razmišljam, da morda je res main šiht problem...

* Po tretji strani sem problem tudi jaz, ker sem se po nekaj dneh vrnitve, že mal zlizal nazaj z main šiht in je že mal bolje...

* Po četrti strani mi je ful pomagal plesni učitelj s komentarjem, da to, da sem se tako težko tokrat vrnil na šiht pomeni samo eno - da sem imel tako dober dopust. :oops: In hkrati prekratek. :mrgreen:

* O šit... sej tale dopust pa res ni bil slab. Mogoč pa res sam uživat ne vem (v lajfu) :oops: :D :cool: Oz. si tega priznat.

* No to zadnjo alinejo sem vsekakor moral napisat
"Tema je tvoja svetloba.
Odgovori