Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Odgovor Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- se ne moreva načuditi. Oba. Kako je to mogoče, da so lahko ljudje tako predvidljivi, egoistični in zavistni?
- ^^^ da ti postane slabo…
- mesec in pol nobenega glasu od njih, zdaj pa so se spomnili delat plane. Brez vprašanja. Brez razumevanja situacije. Ne bo šlo, sorry :rolleyes:
- en pregled, check. Three more to go :?
- danes počivam. Popustilo je in zdaj me zateguje.
- kar naenkrat je nastal kaos. Ne maram tega. Rada imam vnaprej splanirane stvari (čeprav vem, da je v današnjem času to nemogoče. Skoraj)
- držim pesti za četrtek
mayaeb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Odgovor Napisal/-a mayaeb »

v-e-s-n-a napisal/-a: 05. Maj. 2026 17:38 Priznam da:
- danes počivam. Popustilo je in zdaj me zateguje.
Želim ti hitro in uspešno okrevanje.

- cel dan pregledujem radarske slike padavin, že kažejo nekaj, a tukaj vse suho. Niti kapljice :(

- nas čaka praznovanje okrogle v prihodnjih dneh, tako mi ni do tega

- pregledujem kampe za dopust konec junija. Sem se zmenila, da takrat še izkoristim lanski dopust. Kar mi je všeč je že zasedeno :nein:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Odgovor Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- sem do zdaj dala že veliko tega čez. Takoj vidim kam pes taco moli. Nič ne bo. Spet :nein: :mad:
- ^^^ sem jezna. Razočarana. Bo treba druge “kanale” poiskat…
- sem nekaj dni nazaj videla sošolko s faxa. Po več kot 15 letih…
- se veselim jutrišnjega dne
- trenutno komaj čakam drug teden. Malo razvajanja, druženja in zabave. Can’t wait :hearts: :jump: :bia: :tanz: :musik:
- sem postala nek control freak, ki ne mara, da mu ljudje hodijo na obiske nenajavljeni. (verjetno zato, ker je hiša, večino časa, čisti rastur :rolleyes: in potem hitim pospravljat, če je le čas. Oz. zaprem vrata sob)
- ^^^ :rolleyes: :steinigung: :wall:
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Odgovor Napisal/-a mmm »

* Ta večer prijetno utrujen pred spanjem... sedim tukaj na postelji za računalnikom... in čakam...

* Če se bo kaka nova šugar bejbi registrirala na tem forumu... in mi pisala

* Al pa še bolj naivno. Če bi kaka iskala fanta...

* Kot da ne bi vedel, da registracije novih userjev tukaj ne delajo že 1-2 leti :lach:

* Tole opisuje moj otožen mood ta večer, sedaj pa resno

* Na izraznem plesu sem prvič po dolgem času avtentično pokazal svoj otožni mood... sem prav vesel zase... plešem ko mi je, mi je bilo parkrat, nekaj hudih plesov imel...

* In ko mi ni, pač pokažem, da razmišljam in sem drugje :oops: ;D

* To sem pač jaz, tak je tud moj lajf

* Zdaj pa še bolj resno

* Mislim, da mi je terapevtka kos :oops: :cool:

* Dala mi je vtis, da mi bo pomagala, zagrabila je moje stvari s komentarjem: "Da so to zelo boleče stvari."

* Jaz hočem iti v bolečino, ko sem se vračal... sem v avtu dobil nekaj solz... tistih, odrešujočih, ki jih občasno samo v cerkvi znam dobit

* Tko da ja, strinja se z mojo zadnjo neresno baby (zdele jo pa res že pogrešam, če bi se mi oglasila, ne bi bilo zgornjih začetnih stavkov)... da pač sem (malo) zasvojen od seksa, ker ne znam biti sam...

* Vprašala je (terapevtka) še enkrat kako to funkcionira v naši družini, da smo vsi žrtve bolne sestre... in da sem zaradi tega verjetno še precej bolj sam kakor bi rabil biti... čeprav sem jaz še najmanjša žrtev, ker pač živim drugje

* Sem dobil občutek, da bo zmogla zarit precej globlje od tega kar se je zgodilo s sestro zadnji čas... verjetno imam te občutke zapuščenosti že iz zgodnjega otroštva (in zelo verjetno tudi sestra, zato pa je stravmatizirana, sam pač ona ni predmet obravnave (na moji terapiji)) in ravno na pravem mestu sem, ravno na pravi terapiji, kjer lahko vstopim vanje... in ja verjamem, da bo zelo boleče, ko bom stopil tja... ampak si tega želim

* Ker je tud zelo boleče sedaj in cel moj lajf in pač nimam česa izgubit

* :)
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Odgovor Napisal/-a hayley »

- da videvam sosolke iz faksa po razlicnih objektih in lokacijah svoje sluzbe in jedilnici…ampak bolj vecinoma take, ki so iz lj ali okolice lj/ gorenjske
- pa tud enega tipa s faksa vidim obcasno v jedilnici, s katerim sem se poljubljala in skoraj dol dala na enem motivacijskem vikendu od faksa na zacetku 1. Letnika.. ni pa z nasega oddelka, nekje cisto na drugi strani lokacije po moje dela… :D
- tamali gradi hiso iz vseh moznoh dej in povstrov na sredi kuhinje, ko pijem kavo- zdaj neki ‘ne more’

- je tamali vceraj videl lubenico v trgovini in sva do zdaj zjutraj skupaj zmazala en cel kos lubenice, on je v bistvu vec od mene pojedel… ceprav moj je sicer zelo nejevoljen, da se kupi kaksno sadje ali zelenjavo ze prerezano in ne v celem kosu…
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Odgovori