* Ta večer prijetno utrujen pred spanjem... sedim tukaj na postelji za računalnikom... in čakam...
* Če se bo kaka nova šugar bejbi registrirala na tem forumu... in mi pisala
* Al pa še bolj naivno. Če bi kaka iskala fanta...
* Kot da ne bi vedel, da registracije novih userjev tukaj ne delajo že 1-2 leti
* Tole opisuje moj otožen
mood ta večer,
sedaj pa resno
* Na izraznem plesu sem prvič po dolgem času avtentično pokazal svoj otožni mood... sem prav vesel zase... plešem ko mi je, mi je bilo parkrat, nekaj hudih plesov imel...
* In ko mi ni, pač pokažem, da razmišljam in sem drugje
* To sem pač jaz, tak je tud moj lajf
* Zdaj pa še bolj resno
* Mislim, da mi je terapevtka kos
* Dala mi je vtis, da mi bo pomagala, zagrabila je moje stvari s komentarjem: "Da so to zelo boleče stvari."
* Jaz hočem iti v bolečino, ko sem se vračal... sem v avtu dobil nekaj solz... tistih, odrešujočih, ki jih občasno samo v cerkvi znam dobit
* Tko da ja, strinja se z mojo zadnjo neresno
baby (
zdele jo pa res že pogrešam, če bi se mi oglasila, ne bi bilo zgornjih začetnih stavkov)... da pač sem (malo) zasvojen od seksa, ker ne znam biti sam...
* Vprašala je (terapevtka) še enkrat kako to funkcionira v naši družini, da smo vsi žrtve bolne sestre... in da sem zaradi tega verjetno še precej bolj sam kakor bi rabil biti... čeprav sem jaz še najmanjša žrtev, ker pač živim drugje
* Sem dobil občutek, da bo zmogla zarit precej globlje od tega kar se je zgodilo s sestro zadnji čas... verjetno imam te občutke zapuščenosti že iz zgodnjega otroštva (
in zelo verjetno tudi sestra, zato pa je stravmatizirana, sam pač ona ni predmet obravnave (na moji terapiji)) in ravno na pravem mestu sem, ravno na pravi terapiji, kjer lahko vstopim vanje... in ja verjamem, da bo zelo boleče, ko bom stopil tja... ampak si tega želim
* Ker je tud zelo boleče sedaj in cel moj lajf in pač nimam česa izgubit
*

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)