Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- se ne počutim dobro. Se me nekaj loteva, kot bi me počasi kuhalo :rolleyes: :tot:
- upam, da ne obležim
- smo hišo spravili nazaj v normalo. Smrekica in okraski so pospravljeni v kleti…see you again in December :ja: :D
- nisem jedla jajc že sigurno en mesec. V Sparu sem kupila ena čudna… od takrat mi nikakor ne grejo :?
- imamo naslednji vikend “vikend rojstnodnevnih praznovanj” Spet vsa familija na kupu. Spet bo veselo :kuss: :hearts: :bia: :wein: :blah: :meeting:
- se moram čimprej sestavit
- so se že začela pogovarjanja o poroki. Pa se glede na organizirano, res nimamo veliko za pogovarjat o tem…
- grem sestavljat fotoknjigo. Za nas.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

- je vse v kurcu cez te praznike novoletne, skregana sva ze od zacetka
- vceraj zvecer sem prav zgubila zivce z otrokom, ker ima ko neko drisko in se ni hotel stusirat in bit v banji, ko je bil ociscen pa nikakor ne oblect in se je cel slekel ze po tem ko je bil oblecen, ze tako sem bila tako slaba in z bolecim zelodcem, da sem se komaj komaj spravila, da sem vstala iz kavca in ga sla rihtat
- danes je bila pa spet taka katastrof ain tak izpad kot se nikoli, sem hotela se dobit s kolegico v mestu, na mocnem soncu in lepem vremenu z otroci, kakrsnega sonca nimamo nikoli pri nas doma.. sem se matrala ne vem koliko casa, da bi ga oblekla, na koncu mu pustila, da je imel zgoraj pizamo brez konatire in mu provala obpect pulover, je bil tak izpad, da nevemkoliko vasa ni prisel k sebi in potem zaspal, da nisem mogla nikamor in nic imela od dneva..
- sem pa res bila spet tako slaba zvecer, da sem sla spat okol 19 oz me je kar zmanjaklo takrat in tamali je z mojo mamo hodil okrog do 11 zvecer in ni sel prej spat, potem pa vstal ob 7.
- mi je danes spet precej slabo in zelodec boli, prakticno slabost mi ni nehala in jo imam se vedno, samo da ne vec neprekinjeno cel dan, zelodec me paprakticno vsak dan boli, ne vem ce je kak dan, da me ne…
- me sekira, kako bom ene dve stvari uredila, ko grem nazaj v sluzbo
- ko da ni dovolj vsega, morem zdej se ta zvem urejat, ce ne mi una ne bo vec brala potrdil od pregledov osebna zdravnica, ze zdej mi ni hotla opravicit oz mislim, da mi celo ni zazadnjo odsotnost in imam toliko manj plus ur, kot bi jih mogla imet…
- sem ze zelo zivcna in napeta, kako bom vse obveznosti izpeljala v tem tednu
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- groooozni 3 je dnevi, noben dan nisem mogla niti na sonce, ker se otrok ni hotel oblect, tukaj pri nas pa nikoli ni sonca oz nikoli ni pravega sonca.
- imela prav to neko stisko v soboto, danes bolje
- bila danes tako mrtva po kosilu in utrujena in me je v takem stanju tamali vlekel iz postelje, da me je prav zvilo v trebuhu in sem dobila drisko, pa nimam nikoli obcutljice prebave sicer… prvic se mi je to zgodilo, da bi od nekega napora dobila oz ker sem mogla tako na hitro vstat…
- jeiii, jutri me caka vstajanje ob5ih in it od doma nekqj do 6e
- sem dobila idejo, misel, da prejsnja dva fanta, bivsi in ta s katerim sva malo potovala, sem videla custvena, tega zdaj nikoli
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mayaeb »

Vsem forumašem želim v novem letu zdravja, sreče in spoštljivih razprav :tannenbaum:

- december smo imeli resnično nepozaben. Viroza, korona, gripa, atipična pljučnica, izbruh atopičnega dermatitisa.

- hvaležna vsem zdravnikom, ki so se resnično zavzeli in pomagali. Smo na srečo zvozili z inhalacijami in ni bilo treba dalje.

- nekako se nam je uspelo sestaviti za praznike in nl.

- všeč mi je bilo nl, cel večer kartali. Ob polnoči je par minut pokalo, nič pretiranega, psa ni vznemirilo in otrok ni zbudilo :hail:

- si ju še vedno ne upam dati v vrtec. Ne vem še kako bomo vse skombinirali. Prav za vsak dan posebej imam zaznamke kaj je kdaj, da česa ne pozabim. Bomo šli iz danes na jutri, nekako bo uspelo.

- sem mu za prihodnji vikend obljubila praznovanje, moram še ugotoviti kakšna bo tortica.

- smo si celo ogledali lučke v gaju in v Ljubljani. Kako malo je treba za tiste iskrice v očeh :)

- ne bomo še okraskov in lučk pospravljali. Zunaj vse belo in lučke zraven, pravljica.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^^^ hvala. Lepo in predvsem zdravo leto 2026 želim tudi tebi.

Priznam da:

- se je danes starejša hči zbudila z bolečim grlom in glavobolom
- tudi meni ni nič boljše :rolleyes:
- bo pa zdaj počasi res že čas za obisk frizerja. Nisem bila že od začetka septembra
- mi prav ni ql tale njegov teren v začetku februarja. Sicer so res, res redki, ampak še vseeno me kar malo stiska, da bom skoraj 1 mesec sama s tamalima
- kako lepo sneži. Čudovito. Držim pesti, da pada vse do jutri, da bo imela še bel rojstni dan :kuss: :hearts: :snowman:
- ^^^ me pa skrbi poledica jutri :rolleyes: :ill:
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

hayley napisal/-a: 02. Jan. 2026 8:06 - upam, da si ok, mmm
Ja, trudim se.

Zdaj, ko sem dr. Gloverja dal čez obe knjigi, OK, Kralj zmenkov me še čaka bolj temeljita analiza, ampak mi jo mora prijatelj najprej vrnit, zdaj berem 5 jezikov ljubezni za samske.

* Kot študent sem se temu upiral, češ, pa saj to jaz imam v krvi, pol sem pa hodil k onemu psihoterapevtu na verouk, pa sem spet mislil kolk sm pameten in vse razumem o odnosih... bullshit...

* To knjigo bi moral že zdavnaj prebrati :!:

* Zdej bi lahk mislil kolk sem stari in izkušen in je ta knjiga čist za začetnike, sam pač...

* U bistvu še zase ne vem ocenit kateri izmed 5 jezikov ljubezni je moj jezik, kaj da bi še za kako svojo partnerko vedel... torej ne gre mi ravno... OK, palim na več stvari, ne vem pa kje sem najbolj izrazit :?

* Sicer pa prijateljeva kritika. Vera je precej močnejša od nekega koncepta, ki ga je razvil nek krščanski psihoterapevt in sedaj misli, da je to univerzalno... kljub temu je knjiga dobra, ker te nauči da različno osebo motivirajo različne stvari (kar so mene na poslovnih treningih sicer že učili :| :twisted: ) in nekaj kar motivira tebe ni nujno, da bo motiviralo tvojega partnerja

* Drgač pa moj Tinder zanos. Vsi lajki (max 10) so očitno bili fejk, kar sem odkril je bilo fejk, pol so me tisti profili zlo hitr zbrisali, kar mi je nižalo rating, sedaj sem nekje na podnu... itak mi lajkov takoj zmanjka, kupoval pa ne bom Plusa še sem se zaenkrat odločil. Vsaj popust naj da Tinder prej... pol te pushne v akcijo 50% popusta, če kupiš v kakem dnevu...

* Skratka, se mi zdi, da je še slabše kot takrat, ko sem Tinder zbrisal :(

* Tolažim se s tem, da morda me aplikacija ni čist pozabila, ker sem uporabil v drugo isti email naslov npr.

* OK, vidim da bi profilke lahk še mal izboljšal oz. da ženske majo mal boljše profilke od mene.

* Težko je tega ne vzeti osebno in ostati samozavesten. :? :(

* Težko je razumeti kaj počnem tolk časa s tako hudo bejbo, ki mi dviguje samozavest, potem pa ko se vrnem na sceno sem pa totalna nula.

* Ko sem šel od bivše, je tudi bilo malo lajkov, nobena mi ni bila kaj preveč všeč, a bilo je lažje

* Tolažim se s s tem, da je en vrstnik dognal podobno. Da se pač staramo in da to ni več za nas.

* Čeprav nisem čist prepričan, da svet/Tinder tako funkcionira... tudi stari dejtajo tam

* Kar je dobro je, da sem v sebi miren in me zavrnitve več toliko ne bojijo.
(Seveda sedaj, ko sem sit, ko sem imel kar nekaj mesecev dokaj redni seks (zame osebno daleč premalo, ampak objektivno po mojem čist mojim letom primerno), je lažje biti pameten, da je oz. bo vse OK :twisted: )

* Da sem ta vikend šel v klub po zavrnitve. Prijatelj, ki sem ga omenil, je rekel, da tukaj nimamo kaj za počet, da te punce ne bojo nobenega med nami pogledale.

* Jaz sem pač očitno večni optimist in sem začel ogovarjat :oops: :cool:

* In sm happy, da se mi jeb*... in vem da se bom moral še bolj potruditi... in mi je žal, da so me zgodnje zavrnitve oz. norčevanja iz mojega ogovarjanja... da sem to vzel osebno in da sem nehal in razmišljal kaj bom bleknil...

* Zdaj vsakič ko bom šel ven, četudi sam, bom vsaj do ene pristopil in jo ogovoril, ker to ni nič težkega, in ker dr. Glover ima v svoji knjigi poglavje o zavrnitvah... v 12 tednih na 12 zmenkov, bodi zavrnjen, zavrni ti, briga te... sam da se skillaš... bolj ti bo vseeno, če boš zavrnjen, težje te bojo zavrnile

* Nisem sicer svoje šugar čist pustil... ne vem probam jo obrniti, zmotivirati... drugače kot finančno... težko bo... ne trudim se preveč za njo, a dajem ji po mojem dovolj pozornosti, da ji je jasno, da ne bom zdaj jo užaljeno ignoriral in da mi ni prav, če bi sedaj takoj z drugim začela...

* Pa ja pri veliko stvareh mi tukaj ne morete pomagati. Psihoterapijo sem sicer že začel, pri eni tolk hudi bejbi, ki skoraj tako dobro kot moja šugar zgleda... :oops: Nisem ji še dal komplimenta glede izgleda :oops:

* Ne vem, mislim da je strokovna, vsekakor je bolje kot nič.

* Po dr. Gloverju bi moral s svojimi problemi do moškega terapevta, ker mi je jasno, da mi lepa punca glede dejtinga (in moških stvari/problemov) ne more pomagat... OK, lahko je ena od žensk, ki bo morala pregledati Tinder profil, drugače pa po mojem o dejtingu ve manj od mene

* Kakorkoli. Sprejela me je, jaz sem tudi vesel, ker sva se komaj našla in uskladila. Ni bilo tokrat lahko dobiti psihoterapevta. Je kvalificirana. Po mojem mi lahko pomaga vsaj glede določenih stvari.

* Sem vesel, ker pač sam nisem več znal naprej (na področjih, kjer imam neuspehe), zdaj me bo vsaj en oz. ena poslušala. :oops: :)

* Mogoče sedaj pričakujem preveč drastične spremembe v svojem lajfu - dajmo času čas... ampak ja, sem optimističen in določenih sprememb se že vnaprej veselim :oops: :cool: :D

Hja… enkrat si nekaj pisal, da vam hodijo iskat otroka v vrtec stari starsi in se vidva takrqt druzita?
To pa ne vem. Se ne spomnim.
Saj na koncu je že hodil v šolo. Sva praviloma kar midva za to skrbela, en je šel ponj, drugi ga je tja peljal, dokler pač ni začel sam iz šole hodit.

Midva sva takrat praviloma delala, družila sva se pozneje popoldan/zvečer/čez vikende...
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- koncno sem nekaj se spravila narocit, zdaj se morem med dvemi odlocit, ki imajo kar razlicne cene, bom jutri zjutraj malo postudirala, danes me je hitro zmanjkalo… ( sicer sem v tednu pred silvestrovim tud vsaj ene 2-3 stvari druge uredila, tako da sem skos nekaj pocela vseeno)
- jei tamali zgleda, da ze spi
- vse je v redu in se je zglihalo zgleda, ko sva se s tamalim po 3 dneh vrnila domov, sem imela tako neke pozitivne in sladke sanje iz vceraj na danes, da me je se prijelo, da sem malo pozneje sla v sluzbo in izkoristila cas za bolj zanimive stvari po dolgem casu
- verjetno, ne bi bilo tezko toliko skrbet za otroka, ce bi imel moznost rednega seksa oz priblizno podobnega seksualnega zivljenja kot pred otrokom
- verjetno eni so po karakterju bolj mirni, enim pa tudi lahko zlomijo karakter, da jih pustijo izjokavat, jih zanemarjajo, da se potem tako zaprejo… danes je tamali videl, da sem sla , ker sem sla malo bolj pozno kot po navadi, se je menda pol ful jokal in trmaril, sam odprl vhodna vrata in sel ze bos pol poti do ceste, ga je moj kr malo pustil, da je jokal, cekiral, ce bi slucajno sam odprl vrata vsaketoliko za ven, ker ga ni pustil blizu in je na koncu bil kar cel ubogljiv menda, ko ga je jokanje minilo… sicer je ze entoliko star, da ima svoje trme… ceprav jaz ga nikoli ne pustim jokat… ce pa pustis se manjse dojencke jokat, je pa ful skodljivo za njihovo psiho…
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Priznam da:

- OMG, včeraj popoldan mi je zateklo desno oko, močno solzenje zraven, še obraz me boli… grozno :ill: :shy:
- se ne spomnim, kdaj bi bila nazadnje tako močno prehlajena. Vse imam zabasano in se nič ne premakne… spim pa vseeno dobro ;D
- ^^ zaenkrat ne kaže dobro za vikend…
- smo se zbudili v čudovito zasneženo jutro. Če bi bilo sonce, bi bilo že kičasto :mrgreen:
- mi je ona včeraj neverjetno veliko pomagala. Hvala :hearts: :kuss:
- sva se začeli pogovarjati o izletu v Trst. Ima kdo kakšne fajn ideje oz. predloge kaj si pogledati?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Priznam da:

- mi je nekoliko boljše… (nič čudnega, nafilana z Lekadolom, kapljicami za oči ;D)
- house is a disaster :tot:
Bomo v soboto večjo dezinfekcijsko čistko naredili
- sem večino časa sama z njima. Prihaja full pozno domov, ker se mudi s projektom
- sem se naročila pri frizerju. Je bil že res čas
- se veliko pogovarjava in ne morem verjeti kam se daje fokus pri današnji mladini. Vsi govorijo samo o tem kaj je kdo kupil, katero kozmetiko in skincare uporabljajo… Meni osebno se to za začetno fazo najstništva zdi prekmalu in nepotrebno. Ampak ja, pritisk vrstnikov je čutiti, nimaš kaj… :eek: :? Ah ja…. Izzivi najstništva :mrgreen:
- sem že skoraj končala s svojim planom. I got this! :jive:
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da se se jaz malo oglasim v tej temi...
- mater me bolijo roke od kidanja snega, ce bo se parkrat tak snezilo, bom nabildana do pomladi :D
- je po vec kot enem mesecu kar tezko nazaj v rutino it.
- je bilo pa (vecinoma) res super na potovanju. S tamalim sva 4 drzave obiskala v enem mesecu.
- sem ponosna na sebe, ker sem tak fajn dopust organizirala, lol. Vse je blo perfect. Hoteli, lokacije, vse. Smo nasli en cudovit tajski otok (mislim, jaz sem ga), res tak umirjen, pravi island vibe, brez mnozicnega turizma. In zdaj ne vem, al vsem navduseno povedati zanj, al raje :shhh: , da se naprej noben ne gre tja, lol.
- je bila posebna izkusnja pridet na isto destinacijo 17 let po mojem prvem potovanju v Azijo, tokrat s podmladkom. Je drugace, ko potujes z otrokom, definitivno. Ne bolje ali slabse, drugace.
- vacationing with kids is just parenting in a different location :nixweiss:
- zdej pa ta sneg. Fajn je, otroci so veseli. Lahko potem drug teden zakljucimo in gremo v pomlad? Hvala :lach:
- upam, da bo 2026 mal manj sucky in se nam ena zelja koncno uresnici... Predvsem pa tudi tista mozeva, da bo malo manj delal, ker ne vem, ce je bil 6 mesecev vsega skupaj doma lani... :/
- da se jaz malo pojamram... Sem malo navelicana bit sama za vse (glej drugo alinejo, lol). Tudi nimam neke velike te pregovorne vasi tu okoli, niti je nimam moznosti (Ne znam? Nimam casa?) zgraditi.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- sem mislila, da je bil tamali cuden in zivcen cez vikend, ko sva bila pri mami zaradi mene, ker sem jaz bila jezna in zivcna, ampak ne, se ga je lotevala neka bolezen, zato… bil je zadnji teden pred silvestrovim v drugi enoti vrtca, nevemkoliko skupin zmesanih skupaj in je najbrz nekaj pobral, se 31. je bil v vrtcu, ze v nedeljo zjutraj je bruhal, prvic sem mu tudi pripravila pogreto kupljeno kravje mleko in sem mislila, da je tisto krivo, pa je ocitno nek virus bil…ker je potem v ponedeljek spet

- mi je nerodno in se pocutim krivo, da bo zdaj ena stvar spet prestavljena zaradi mene v sluzbi in da manjkam… prej skoraj pol leta nisem manjkala, ravno ko nisem inela nobene take zadolzitve, ni mu hudega, nizja vrocina cez dan, samo ne more tak v vrtec vseeno…
- sem ga v torek peljala v vrtec, ni zelel bunde slect in jo je zapiral gor, ni hotel kape dat dol, ne cevljev, pa se v vrtec sem kombinezon hlace nesla prvic do zdaj, zabe… telefona nisem imela s sabo, da bi mojega vprasala, kaj naredit, kar sem navajena, sem se po obcutku odlocila, da nekaj ni ok… dobro da nisem taka, da bi otroka na nevemkaksno silo sterala v vrtec… nikoli se ni upiral slacenju in temu, da bi sel v skupino, ko je bil ze v vrtcu…
- sem ga lepo pobasala v avto in smo se skupaj peljali direkt na moj ginekoloski pregled, moj ravno koncal nocno, nam je ravno pridruzil se na pregledu
- vem pa da bo naprijetni it v sluzbo nazaj, ko se ze razkomotis doma, nerodno mi je res glede sodelavcev na novem oddelku kjer sem, ker so fajn in zaradi premalo osebja sami sploh ne morejo it na dopust in bi si zasluzili, se posebej ena punca, je pa ona brez otrok in bonusa nege ne more koristit…
- upam, da niso imeli pretezkih dni in da jih ni jezil kdo iz sosednjih oddelkov
- je moj malo vec pocistil, ko me ni bilo doma za vikend s tamalim, ocitno je moja nejevolja zaoegla, ne vem kaj vse, ampak hladilnik v celoti, kar je ful dobro, ker ga ful casa nisem utegnila, pospravil lepo na police, da je ful lepse kot prej in menda tudi cel zamrzovalnik, mogoce je bil malo vec prost
- sicer, ce veliko dela in je utrujen, ga nocem nekaj pregoret, je mogoce res bolj pametno, da se naroci ciscenje, kot da se pretegneva, ko ni nujno… samo mi je sitno, ker se nikoli nisem
- so nam podrazali vrtec in moreva letos placevati 610e mesecno,cez par mesecev pa se malo vec - 620e mesecno
Odgovori