Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-How can you do such a thing !!
-Moj cucek se je včeraj na sprehodu vrgel na tla ko dojenček in se metal tam doooh, ker je hotel iti v daljšo smer v kero ponavadi greva. Men se pa ni dalo in sem hotla po bližnjici, pol sem ga pa enih 5 metrov nesla pa je šel lepo dalje normalno, sploh se ni spomnil več, da mu ni kul tam :D

-Daa naj me pusti pri miru, like weirdos , don't like psychos
Zadnjič spremenil dayđremer, dne 30. Jan. 2014 10:11, skupaj popravljeno 1 krat.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

O moj bog. Dva tipa, ki sta oba v svojih dvajsetih, morata na "svojih" psih preizkušati tako primitivne finte. Da crkneš. Ko pri tej starosti dobro vemo, da pes veliko bolje sliši od človeka, da so petarde prepovedane in da je to idiotska poteza, sploh od nekoga, ki se ima za ljubitelja živali. In to govorimo o eni izmed bolj učljivih pasmah in to o psu, ki je en izmed (če ne najbolj) poslušnih psov, ki sem jih kdajkoli videla, ki je na kavč prišel komaj ko sem ga poklicala in to po zaslugi Lastnika in ne tistega, ki mu meče petarde. Bolano.

Priznam, da:
-zaradi podobnih zgoraj opisanim je moji prijateljici pred novim letom izginila psička, ki je bila (do takrat) neobčutljiva na poke. Saj pravim. Bolano. In na račun poka je potem ostala brez psičke, ki ji je predstavljala člana družine. In točno vem kako se počuti. Mene še vedno stisne, ko se spomnim na svojo lubico in jo še vedno pogrešam.
-upam, držim pesti, ma res, vse kar je možno, da nama s prijateljico rata. To bi bilo ono res. Epic. Pa lahko ob tem mirno pustim London in vse ostalo ob strani, ker je neprimerljivo.
-je bilo za novo leto noro fajn. Velika družba, kuhati nisem rabla... edini minus je bil ta, da smo šli potem okrog voščit in sem imela obute pete. Previsoke. Na koncu sem okrog hodila v usnjeni oblekci in 45 adidaskah. Vsaj narežali so se mi :D
-če se še enkrat zgodi, da gremo ven in se mislijo ene izmed babnic politi s parfumom, bodo šle pešaka. Večer se je namesto z veseljem začel z glavobolom in skoraj slabostjo. Fuj jih naj bo :< Je pa vse skupaj malo popravil en "kolega", ki me je kar presenetil s svojim obnašanjem. Na pozitiven način :P
-nič ne bo z živolovko, ker mi je maček pred vrata nastavil miš. Nič se ni igral z njo, je premetaval ali karkoli. Pa naj še kdo reče, da je moj maček notranji debeluhar :D ,
-zavidam Exit za tattoo. Jaz bi tudi. Je kar malo tragikomično, da sem stara 24 let in se moram držati hišnega pravila, ki se glasi : "Dokler nimaš šihta in ne živiš za sebe, tattoo odpade." K temu se še štejejo piercingi, da ne pozabim. Ah ja :rolleyes: :D
-daydreamer, alu folija pomaga. Nastaviš jo tam, kjer hodi in ne bi smel, pa ga bo minilo. Naš je enkrat skočil na pult na folijo in je zdaj mir, prej pa si mimogrede slišal *biiip biiip* od steklokeramične plošče, ker se je gospod usedel nanjo.
-mi je ful simpatično, ko me en konstantno kliče Mani. Verjetno zato, ker sem nenavajena :P .
The world is as you are.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

jah, lej, disciplina mora bit :P
dobr, petarde so tudi men prekrute, ni šans da bi to uporabljal. še sluh se lahko poškoduje.
mam sesalec za to, ki ne da se ga na smrt boji, ampak, je pa neprijeten :) drugač pa je dost priden cucek, redko se to zgodi :D
hej norci :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Tvoje točno tko sem razumela kot strinjanje s petardo. Moj pes je res trmast, razvajen, agresiven do tujcev, ki pridejo v bajto in še kaj. S sto in eno finto. Pa pomaga če povzdignem glas in jezno stopim proti njemu, takrat spoka ali neha z določenim početjim, ki meni ni všeč. Ne pa ta pes.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

prebral sem samo zadnji post od lz-ja, je pisalo samo pok, sem si mislil da je pasja bombica, na petardo nisem pomislil sploh.. (nisem pričakoval da bi kdo petarde v sobi metal, da bi jih šel ven in jih pod okno vrgel..) zame je petarda bolj bum kot pok

no ja, sigurno se ne strinjam s petardami. pa tudi, pomembno je da pes razume da mu TI nekaj počneš, da te bo ubogal. npr. če bo nekdo zunaj za novo leto pokal, pes pa bo delal neki kar mu je dovoljeno, bo zmeden.. tudi mislim da pri tvojem primeru, LZ, pes ne gre na svoj prostor, ker pač mora tam bit, ampak išče zavetje.. mislim da se pokanja vseen mal boji.
hej norci :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

^^jesus fuck model,malo te spravijo v nerodno situacijo pa se že ukloniš.
Ja res, pes gre poleti na kavč ker išče zavetje...sploh ko ga peljem iz kopanja v potok in se gre sušit na kavč. Bravo

-* in da, NAŠ pes je en izmed najbolj ubogljivih psov kar jih je, samo če odpira vrata in gre ležati na kavč...tega se ne sme, in tudi če ga 1000x nakurcam in se mu kupi ogrevana in ohlajena blazina za hodnik, mu tudi nič ne manjka. Svoje ljubezni do njega pa ne bom zagovarjal tukajle gor, tisti ki ve koliko imam rad tega psa že ve.

-* petardo sem vrgel 3 metre od okna, ni se šlo za pok, in verjemite mi da mu ni nič hudega, pokov se ta pes ne boji, šlo se je samo zato da se pes neudobno počuti na enemu mestu in to je kavč. Lepo je mirno odkorakal na svoje mesto, in od takrat se ni več ulegel na kavč.

-* petard se pa ta pes ne boji, sploh potem ko je poskušal ujeti petardo ki jo je vrgel sosed iz balkona. Obenem se ta pes ne boji avtomobilov, in ga bo verjetno nekoč povozil avtomobil, enkrat ga je že zbil...pa mislite da si je zapomnil, ne ni.

-* torej pes je živ in zdrav, samo da ne leži več na kavču...travm pred petardami ni, pes leži na svoji blazini in problem je rešen. Sem ponosen na to, ne nisem, sem rešil problem..da sem.

-* jesus, sem spoznal dekle z najbolj privlačnim telesom, dobesedno moral sem paziti kam mi gledajo oči na pijači. :twisted:
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 06. Jan. 2014 8:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

brcanje ljudi v ledvice, pokanje petard za "vzgojo" psa? nice...

* živela spontanost! pariz, prihajam! :)
* tatu, naročen!
* po denarju bo kr hitr šlo, gledam še na študentski servis za kako priložnostno delo. ful iščejo v mekdonalsu. pa fajn plačan. sam da bi v meku delala?? mislim, sliši se totalno razvajeno... sam hm. kakšno je vaše stališče do tega, da bi v meku delal??
* fajn bi blo, da najdem kako delo za kaka dva, tri dni, da ornk delam... ker tak nimam časa, da bi si poleg tega dela prek servisa pa sto obveznosti, še našla kej rednega....
* še eno vpr? koliko porabite mesečno tisti, ki študirate izven svojega domačega kraja (brez stroškov bivališča in prevoza)?
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Exit napisal/-a:brcanje ljudi v ledvice, pokanje petard za "vzgojo" psa? nice...

Roka.

Nekdo poskuša škodovati tvojim ljubljenim, kaj storiti?

Nekoč sem bil tak, da sem poskušal zadeve reševati na miren način, da je boljše da ignoriraš takšne ljudi, ljudi ki ti hočejo slabo.
Mislil sem, da če jih pustiš pri miru in se ne premakneš na njihovo početje, da bo minilo.
In potem sem zaradi takšnih ljudi izgubil nekaj kar mi je bilo dragega, nekaj nenadomestljivega.

Nikoli več ne bom dopustil, da nekdo škoduje mojemu bližnjemu.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

- da ne razumem v čem je smisel pranja perila v javnosti/prek interneta (ne, ne gre za nikogar od tu)
- da je do izpitov še tri tedne in jaz že zdaj ne spim...saj nekak logično...če pogorim, bom samo še nagačen okrasek v naši dnevni sobi
- da ne razumem prijateljev...dokler sem bla v tujini, so me vsak dan opomnili kolko dni je še do mojega prihoda, zdaj pa kot da so izginili s površja zemlje
- da je blo novo leto velik polom...zahvaljujoč njemu...spet...
- da če: fool me once, shame on you...fool me twice, shame on me.....fool me gazillion times?? what does that make me...
- da bi bla rada spet malo zaljubljena...srečno po možnosti
- da se vsi nekaj poročajo pa razmnožujejo in se sprašujem kdaj sem se tak postarala..fizično, ker psihično očitno nisem na istem nivoju z njimi
- da veliko preveč časa namenim razmišljanju o dejanjih namesto dejanske izvedbe le-teh
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

-da me je začel mal skrbet ker se bližajo izpiti, ma šele zdej sm se spomnla da bi lahko pogledala na katere datume jih imam. in itak, čez 2 tedna že prvi izpit. do takrat še 2 seminarski nalogi, tako da mislim da bo kr treba na 2. rok. wtf kako lahko pozabim na izpitno obdobje! preveč fino je bilo med prazniki, da bi razmišljala o faksu očitno :D
- da imam rojstni dan! yay, happy birthday to me :D :birthday:
- da imam rada svoj rojstni dan in sem vedno najboljše volje, in res ne razumem ljudi ki se vsako leto le sekirajo zaradi svojih let
-si grem narest praznično kosilce :razz:
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

^^vse najboljše :3

*aha! sem vedla, da je on kriv za prekinitev stikov! je še kolega reko, da se je ful spremenil in da se z noben ne druži :s
*mi je danes dala 4 rezine mesa v kebab. halo?! kaj naj s 4 rezinami mesa?! glih tolko da ga okusim :s
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da sem ful v dilemi...
- Prijateljica me je že 3 tedne nazaj povabila na nek študentski koncert v njihov kraj (na čisto drugem koncu slovenije btw), nisem se nič obvezala, ker težko predvidim kaka bo situacija čez 3 tedne doma/na faksu. V soboto mi sporoči teta, da bo mela praznično kosilo v lokalni gostilni in naj z mojim obvezno prideva, še prosila me je naj kaj spečem. Problem je, da je kosilo na dan po koncertu in da js rabim vsaj 3 ure z avtom do doma (+ nezanemarljiv strošek bencina!). Nimam pojma kaj naj naredim, ker kolegica sploh noče slišat, da žal do sobote nisem vedela, da kosilo sploh bo, in tega nisem mogla vključit v plane :(. Ne vem kaj naj naredim, naj:
a) grem na koncert in zamudim kosilo (in riskiram še en kreg doma+užaljeno teto)
b) probam speljat oboje skupaj (riskiram 100 eur za par urni "izlet"+kreg doma)
c) jo skenslam, ji plačam karto in ji rečem na povabi koga drugega (riskiram grde poglede naslednji teden)

Dammit.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

d). pokliči teto, reči da ne moreš ker si se zmenila za koncert...vseeno speci zadevo, pojdi na koncert pa se imej tam fajn, ko pa boš naslednjič doma pa obišči teto.

Če pa že, je pa opcija c najboljša :D
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Saj niti ni tak problem teta, problem je bolj doma... Naša gospa mati (no, gospod oče tudi, komu vendar lažem) so trenutno v izredno tečnem obdobju, in sem že cel dan z eno roko na telefonu in zbiram pogum, da bi jo poklicala da me v soboto mogoče ne bo.... Kaj šele, da ji rečem da me ne bo na kosilo...
Bom probala zrihtat nekaj, bo že...
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Potem pa najprej pokliči teto in vljudno odpovej tam, pokliči mamo in ji povej da ne prideš in da si že povedala teti, tako bo morala sprejeti...najhuje je če rečeš, najbrž ne pridem, pač odpovej ali pa pojdi a ne. Če se boš vnaprej zmenila s teto, bo pa v vsakemu primeru morala popustiti. Bo že.
Zaklenjeno