Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^dobrodošla nazaj :)

Priznam, da:
-je bilo čez vikend fajn :) naplesali smo se, malenkost napili (YOLO :D) ni da ni, če ne štejem nastopajočih, ki res niso my cup of tea. In še vedno se čudim, kako znajo eni plesati te "domače", jaz pa sledim in ja, se čudim. Sučejo ko zmešani :D Pa dobro, pride počaaasi karnevalski šotor, kjer bi pa po ogledanem programu morala biti vsak dan, ker je res zakon program in tam pridem jaz na svoj račun :musik: :tanz: (ta rdeči predstavlja mene. Ja. ),
-mi je vedno šlo na živce, da me nekdo sreča zunaj in me ne "rukne", potem pa je na fb ves glasen kako "sem fina in ga nisem hotela poznati". Bite me.
-še vedno ne vem, kako tip ne vidi, da bolj ko rine v mene, bolj se odmikam. In sem se dokončno odmaknila. Trenutno mi res ni do nekih vprašanj in vsega skupaj.
-bo jutri očitno vseeno vredu družba in verjamem, da se bomo zabavali :) ,
-nič, wnb bulerji so naročeni. Zdaj pa res mir za letos s čevlji :P ,
-se še nisem odločila, ali bi pekla danes ali jutri. Končno šansa in folk, ki bo vesel večje količine sladic :D ,
-je maček iz mize ukradel ražnjič iz svinjskega mesa, mačku ga je ukradel pes, zdaj se pa čoha kot blesav. Banda kradljiva :P ,
-še vedno držim pesti, da se ji ena stvar dobro izteče, ker res ne bi bilo ok, da se ji leto konča na tak način. :? ,
-se grem počasi gužvat v trgovino. Pa ni mi. Pa moram.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

) - da tole pisem na telefon, ker sem racunalnik ze dala spat, tak da se opravicujem za vse typote.
- da res ful iz srca zelim, da slovenc v 2014 najde eno fajn punco zase :kuss:
- da tudi ostalim forumasem zelim, da se dobijo od zivljenja, kar si zelijo...
- da je pri nas ze 31. :)
- da so mi v sluzbi prakticno morali prepovedat v pisarno pridet do nadaljnega (in me danes predcasno domov poslali, da ne bi po temi hodila)... koliko od vas se lahko pohvali, da so dobili placan dopust zaradi politicnih nemirov? :cool:
- ok, jutri me res ne bo, sam potem pa grem spet na siht, dol mi visi, doma se mi bo znesal.
- da je pa najboljs, ko cel neprespan, z neopranimi lasmi (jbg, nimamo tople vode, daljsi tus je mozen samo cez dan, ko ni premrzlo...) in v kr enih cotah uletis na siht in zves, da pride v pisarno ena delegacija nekih pomembnih zivin. pol te pa se na slikanje za novo identifikacijsko kartico posljejo...
- da sem sproti malo FB chat-ala z mojim postavnim francozom s tajske in se ful trudila obdrzati poker face pred vsemi tistimi hardcore biznismeni.
- matr je hud! Ne sam, da je postavni francoz, je postavni francoz, ki tekoce govori italijansko zaradi svojih juznoitalijanskih korenin :oops:
- da tol ni kul. Ne smem. ne bo za nikogar dobro. mislim, da je bolje, ce sem lepo sama nekaj casa. nobenih zmenkov, nobenega flirtanja, nobenih necistih misli o ljudeh, ki so v istem casovnem pasu (postavni francoz je v +1 ura :P ). Mi je bilo pol leta cist brez tipov in drame cist fajn.
- da ga vsak dan nenormalno pogresam, najne pogovore, zajebancije... Sam jooooj... ;( Se mi zdi, kot da je med nama pol sveta. Ne vem, kaj naj naredim, da bojo stvari spet take, kot so bile. trenutno ne vem, ce sem ga sploh sposobna videt...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

aww hvala pačuli :kuss:
hej norci :)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

# da sm mela dans ponoč erotične sanje o Ryanu Goslingu in sm bla ono WTF .... ker sm očitno ena od rekdih (heteroseksualnih) žensk na svetu, ki ji je ta tip totalno antipatičn. pa nisn niti nobenga njegovga filma gledala al kaj, kr tak se mi je prikradu v sanje in sm bla ono dafuuuuuuuq did I just dream. mislim da sm bla bolj nezadovoljna z erotičnimi sanjami sam še tedi, ko sm jih mela o Jeremyju Clarksonu :boese: :nixweiss:
# da you know what really grinds my gear? folk, ki bere knjige in potem grejo gledat film posnet po knjigi, ki ni tak dober kot knjižna predloga (like ever) in potem jamrajo na dolgo in široko. ja holy guacamole no, a te ni že prve žnj-tič izučil, da film ne bo nikol bolši od knjige? neeeeeee, gremo v kino, dat keš in javno pljuvat po filmu. a lahk no?
# da ne morem verjet.... moj bestič je vsa ta leta pravil da so serije izguba časa, da zakaj bi to gledal.... in zdaj gledama skupi eno serijo muahahahahaha morn mu kupit kilo kruha pa napisat gor ''zarečen'' :D
# da je moj izbor glasbe zadnje čase tak presenetljiv, da sm js bolj šokirana nad sabo ko drugi
# da sm se spet spravla migat and i liiiikkeeee it
# lepo praznujte vsi, ki praznujete prehod v koledarsko novo leto! :tanz: :wave:
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

Priznam da:
* je super občutek, ko imam skoraj vsa prebrana in odgovorjena sporočila na mejlu.
* moram samo še napisat odgovor in voščila mentorici. Mi je poslala ful lepo voščilo. In zdaj sem živčna, ker moram spesnit nek lep odgovor in ji hkrati povedat, da me spomladi en mesec in pol ne bo.
* mi je malo bedno, ker sem prelenarila praznike in se nisem prijavila na ene vaje in zaradi tega mogoče ne bom mogla na izpit. Nisem napisala seminarske in nisem naredila naloge za nemščino.
* zadnjič me je predavateljica na nemščini vprašala, kako mi rata vse uskladit. In sem ji rekla, da pač gre. No... za praznike sem ugotovila, da gre, ker ne žuram, ker kenslam prijatelje, ker si ne vzamem časa zase..
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

priznam da sem za novo leto sama.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-.
Zadnjič spremenil dayđremer, dne 30. Jan. 2014 10:13, skupaj popravljeno 1 krat.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

priznam da tudi jaz čakam, da mini polnoč :) in da bo leto 2014 lepše...
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*i'm dead inside. ne zmorem več. se bom pač sprijaznila, da lahko v roku par dni zavržeš 6 letno prijateljstvo. veš.. sej ni pomembno al kaj. whatever.
*v zadnjem tednu sem pojedla 1 kilo bifteka :D awyeah
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da bi js tud biftek, damn it! dobila sam 2 ugiza homemade bifteka, pol pa morala jit! I wantz it!!
* da je blo fajn novo leto in da sva res mojstra organizacije fešte
* da life is good
* da grem zdele prov na kos pice, briga me, menstruiram, zaslužim si :D
* da sm preveč na junku lately, sicer ne jem dost, sam 1 obrok na dan in to junk ne vem če ravno najbolj pomaga zdravju in vsemu
* da se oblikujejo travel plans, en krajši in en daljši, super!! can't wait da bo kj bolj jasno
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Mishela napisal/-a:*i'm dead inside. ne zmorem več. se bom pač sprijaznila, da lahko v roku par dni zavržeš 6 letno prijateljstvo. veš.. sej ni pomembno al kaj. whatever.

Prijatelji pridejo in grejo. Meni se zdi čisto normalno, da se garnitura prijateljev s časom bolj ali manj zamenja (vsaj tistih s katerimi preživiš več časa) - v OŠ se pač družiš s tistim, ki je na tvojem "družbenem nivoju" (ergo luzerčki z luzerčki, piflarji s piflarji, "razredne kraljice" z glavnimi frajerji...), v SŠ najdeš nekoga, ki ima podoben smisel za humor, ki je na približno enaki "stopnji" odraščanja kot ti, na faksu najdeš ljudi, ki so imajo vsaj eno ful močno skupno točko s tabo, zato ni težko najt nekoga, s katerim se ful ujameš, potem ko si poročen, z otroci, si tudi verjetno najdeš temu primerno družbo itd...

Jaz osebno se z >90% sošolcev iz OŠ ne morem pogovarjat. Večina jih je naredila neko poklicno SŠ, debatirajo o minimalni plači in so neverjetno vulgarni. Pogovor z njimi dobesedno poneumlja (pa se sama nimam za neko hudo intelektualko).

Polovica sošolcev iz SŠ, se je ob prehodu iz "podeželske" in "zaplankane" gimnazije v "veliko belo Ljubljano" odtrgala od jasli in preživljajo noči v emonski, companerosu in kmšju ob kapljici rujnega merkatorjevega vina (http://www.youtube.com/watch?v=PD-mZNlIiO0) in mehkih drog. Stike ohranjam z redkimi, ki so na približno enaki točki v življenju kot jaz.

Na faksu sem odkrila par super ljudi, s katerimi sem prisiljena preživljat cele dneve v laboratoriju. In pri tem še uživam :). Verjamem, da bom po faksu tudi našla ljudi, s katerimi me bo družilo več kot to, da "smo pač že x let prijatelji in se spodobi da smo še naprej". Verjamem pa tudi, da je čisto možno in zelo verjetno, da se s kakim prijateljem, ki sva se v preteklosti "prerasla" spet najdeva v neki drugi točki v življenju in spet obnovimo prijateljstvo.

Zdej sem se razpisala, se opravičujem za to klobaso :D
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
kozoroginjaeva
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kozoroginjaeva »

priznam da..

me skor noben razen ene ne mara u razredu :(
si obupno želim fanta in novih prijteljic ali prjatlov :)
preveč jem :? :?
nism sproščena u postli :|
pa še kj bi se najdl---
kozoroginjaeva
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kozoroginjaeva »

aja pa priznam da sm pred neki tedni gledala film superbad(str film i know sam js sm ga prvič vidla :D ) in mi je un glavni debel igralc postal ful hot prjatlca je p rekla da je grd ampak men je on tok ušeč.
ija.. priznam da so m ušeč nekateri debeli LOL :D :D :D :D :o :eek:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

živjo, eva :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

sarissima, ne bi se tolko razburjala če bi bilo to neko bežno prijateljstvo in bi se počasi oddaljevala. ampak, da me najboljši kolega, ko sma se vedno nonstop družla in ki ve vse o meni, naenkrat začne ignorirat in se o tem noče pogovorit, pol pa popizdim. in če bi ga danes vidla, bi ga ubila.

*priznavam, da že pol ure buljim v ekran in počnem vse drugo, namesto da bi pisala nalogo :rolleyes:
*da ne govorim o učenju..
Zaklenjeno