Priznam, da:
-je bilo čez vikend fajn
naplesali smo se, malenkost napili (YOLO
) ni da ni, če ne štejem nastopajočih, ki res niso my cup of tea. In še vedno se čudim, kako znajo eni plesati te "domače", jaz pa sledim in ja, se čudim. Sučejo ko zmešani
Pa dobro, pride počaaasi karnevalski šotor, kjer bi pa po ogledanem programu morala biti vsak dan, ker je res zakon program in tam pridem jaz na svoj račun
(ta rdeči predstavlja mene. Ja. ),-mi je vedno šlo na živce, da me nekdo sreča zunaj in me ne "rukne", potem pa je na fb ves glasen kako "sem fina in ga nisem hotela poznati". Bite me.
-še vedno ne vem, kako tip ne vidi, da bolj ko rine v mene, bolj se odmikam. In sem se dokončno odmaknila. Trenutno mi res ni do nekih vprašanj in vsega skupaj.
-bo jutri očitno vseeno vredu družba in verjamem, da se bomo zabavali
,-nič, wnb bulerji so naročeni. Zdaj pa res mir za letos s čevlji
,-se še nisem odločila, ali bi pekla danes ali jutri. Končno šansa in folk, ki bo vesel večje količine sladic
,-je maček iz mize ukradel ražnjič iz svinjskega mesa, mačku ga je ukradel pes, zdaj se pa čoha kot blesav. Banda kradljiva
,-še vedno držim pesti, da se ji ena stvar dobro izteče, ker res ne bi bilo ok, da se ji leto konča na tak način.
-se grem počasi gužvat v trgovino. Pa ni mi. Pa moram.

Se mi zdi, kot da je med nama pol sveta. Ne vem, kaj naj naredim, da bojo stvari spet take, kot so bile. trenutno ne vem, ce sem ga sploh sposobna videt...