*da sem semi-bolana
*nisem ziher al me grlo boli zarad virusa al od bruhanja
*ne pijem več gina..nikoli
*zakaj smo ljudje tak butasto naravnani da silimo nazaj k osebi, ki nas vedno znova in znova prizadene?!
*morem zdržat
. Zdej samo še odstranim maščobo s trebuha, and i'll be perfect!
Kake ideje (pa prosim ne tek, ker se mi po kolesarjenju vsak dan res ne ljubi še laufat).
Oziroma ne vem, kdo naj bi 'pametoval', zgoj jaz sem bila slabe volje, ker je hitro tema, po prestavitvi bo pa še prej (tema me spravlja v slabo razpoloženje in je ne maram). Za ostale pa ne vem
Jaz imam eno od ur doma vedno nastavljeno na 'tapravi' čas, tako da že zdaj lahko slikovito vidim, kako temno bo nasl. teden
Prestavitev na poletni čas pa obožujem

lahko noč
sicer bom morala delat za faks, ampak je super zanimivo, tako da ne bo problem
upam, da mu kmal potegne, da nič ne bo...
nič več mazanja. tretji pade januarja
komaj čakam!
,
definitivno najbolj čudno prvo srečanje, ki sem ga doživela.
,

Kako da fuq ve? Sem samo ignorirala, ni njegova stvar, s kom se videvam in lepo uporabila "z nekom." Dvomim, da je delovalo. Itak, da ve. Eh, dol mi visi. Saj ne, da je skrivnost, samo 15-milijonsko mesto je v resnici največja vas na svetu, kjer vsak ve vse o vseh. Meni pa ni do tega, da bi bila predmet govoric
Če ni treba, ne razlagam podrobnosti.

, hvala ti nepremičninski zakon! Bom naslednje leto raje oddajal, ker imam še preveč dela da se vpeljem, pa še upam da mi uspe iti na misijo tako da lahko preložim vselitev mirno na 2015.