- da sem imela včeraj borbe z enim zelo vztrajnim ščurkom. Žal se nisem mogla zadovoljiti s tem, da bi ga pregnala v en temen kot stran od mojega pogleda. Ne bi mogla živet z zavedanjem, da je nekje tam, blizu mene. Prišlo je do točke, ko je bilo jaz ali on. Le eden je lahko iz te bitke prišel kot zmagovalec. In ker sem večja in imam težke knjige, sem bila to jaz. V trenutku, ko bi lahko vse končala, sem se grdobe usmilila, in ga odnesla ven iz stanovanja. Upam, da bo znal ceniti podarjeni dar življenja in se ne bo vrnil.
- da znajo leteti. Kdo bi si mislil.
- da 8cm ščurki niso edine živali, ki si z nami delijo stanovanje.
-
It is real!!
- K sreči se je vrnil Billy the Cat, tokrat skozi kuhinjsko okno, da naredi red po naši kuhinji.
- da se včeraj dobim z dečkom, ki sem mu očitno všeč, ampak žal z moje strani je samo prijateljstvo. In me poskuša poljubiti. Mu jaz (ponovno) povem, da ne bo nič. In začnem: Ok, nekaj moraš vedeti... On: Dobivaš s z J., a ne? Jaz samo

Kako da fuq ve? Sem samo ignorirala, ni njegova stvar, s kom se videvam in lepo uporabila "z nekom." Dvomim, da je delovalo. Itak, da ve. Eh, dol mi visi. Saj ne, da je skrivnost, samo 15-milijonsko mesto je v resnici največja vas na svetu, kjer vsak ve vse o vseh. Meni pa ni do tega, da bi bila predmet govoric

Če ni treba, ne razlagam podrobnosti.
- da ne bo odnehal, kar žal z moje strani pomeni, da bova zmanjšala najino druženje, ker se počutim neprijetno.
- da se je začelo sranje. S tridnevnim vsedržavnim štrajkom, doma narejenimi bombami in zažganimi vozili. Pa je do volitev še skoraj 3 mesece.
- Da nas je po zadnjem štetju v Dhaki 5 odraslih Slovencev in dva otroka. Ne vem, mogoče sem čudna, ampak nekako nimam posebnega interesa za druženje in spoznavanje (v živo poznam samo eno Slovenko, ki je sicer super fajn ženska, eno preko FB-ja in družinico po telefonu). Samo zato, ker smo po nekem naključju rojeni znotraj neke namišljene črte na zemljevidu, še ni treba, da tičimo skupaj... Če se izkaže, da imamo tudi drugače dovolj skupnega, prav. Ali pa če imajo od doma zanesljivo vezo za Čokolino in spodobno kavo.
- da je kriza, treba bo malo na obisk k mojem dečku...