Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

^^se niso nekaj pogovarjali, da naj kao ne bi prestavljali več ure?

*da sem semi-bolana
*nisem ziher al me grlo boli zarad virusa al od bruhanja
*ne pijem več gina..nikoli
*zakaj smo ljudje tak butasto naravnani da silimo nazaj k osebi, ki nas vedno znova in znova prizadene?! :roll:
*morem zdržat
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

- da bom zjutraj jokala ko bo ura zvonila... najrajši bi že kar zdaj.

- da nisem čist prepričana, da je moj glas za na radio. :S no, treba se je vseeno prepričat. probam vse, ni problema. :D

- da znam besedila milijonih pesmi na pamet, brez da bi se jih učila, ko je pa treba tekst naštudirat pa se mi zdi kot da mam prazno glavo. verjetno se bom kar posnela. :D

- bi šla na čik pa sem že v piđami. in zobke mam umite. bo počakal do jutra.

- prosim naj me en prislili, da zaprem to kišto in grem spat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da je nova cimra danes zamudila na faks, ker sva se od zgodaj zjutraj razgovarjali o življenju in svetu. Da sem vesela zaradi tega, ker ful upam, da bova postali prijateljici (do sedaj sem se navezala na vse svoje cimre, in si res želim, da bi se nanjo tudi, ker je dosti lepše živet z nekom, ki ti je všeč).
- Da gre učenje preeepočasi.
- Da je res dober občutek špricat predavanja, ki so zanič, in da se počutim uber produktivno, ko predelujem snov, ki mi bo dejansko koristila na izpitu/kolokviju/ustnem. Da ne vem zakaj sploh imajo predavanja, če moraš itak v nulo predelat knjigo s 500 stranmi, oni pa spredavajo snov tako na površno, da splošno razgledan človek vse te stvari itak že ve...
- Da sem se nenamenoma znebila velike večine celulita, in mam ritko ko dojenček :D . Zdej samo še odstranim maščobo s trebuha, and i'll be perfect! :D Kake ideje (pa prosim ne tek, ker se mi po kolesarjenju vsak dan res ne ljubi še laufat).
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

Tisti, ki pametujete o premikanju ure.
"Prava" ura je tista na katero bomj sedaj prišli, ta prestavljena "poletna" ura je šele 30 let....in njo naj bi se ukinilo.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Brez skrbi, da to vemo o.O In poznamo tudi namen tega prestavljanja. Nihče ni rekel, da ne :) Oziroma ne vem, kdo naj bi 'pametoval', zgoj jaz sem bila slabe volje, ker je hitro tema, po prestavitvi bo pa še prej (tema me spravlja v slabo razpoloženje in je ne maram). Za ostale pa ne vem ;) Jaz imam eno od ur doma vedno nastavljeno na 'tapravi' čas, tako da že zdaj lahko slikovito vidim, kako temno bo nasl. teden :D Prestavitev na poletni čas pa obožujem :hearts:

- uf, danes je pa že skoraj vroče, celo folk v majicah brez rokavov sem videla
- imam vedno tako 'srečo', da ko se odpravim nekaj uredit, me na vratih pričaka obvestilo, da je tisti dan zaprto
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

-da sem mal preveč gledala serijo Seconds from disaster. Ko sem šla dons mimo filofaxa, pa se je od vetra guncala in šklepetala kovinska konstrukcija, sem prov pomisnla, kaj bi se zgodil, če bi se podrla. Sm pred očmi prov vidla uno digitalno uro, pa predstavljala sem si un glas naratorja iz serije :D

-da je pršla stara mama na počitnice. Wish me luck. Adijo zasebnost!
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

- da sem danes prvič letos jedla pečen kostanj. upam da ga bom še kej :D
- da sem prišla do konca serije Breaking bad, in zdej končno lahko odprem temo o seriji tukej na forumu :P
- da se mi ne da čakat fanta ker res že traja
- da upam, da bomo šli jutr na kkšn pir
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*čakam da se mi cd speče
*grem jutr mal na drug konec slovenije
*me vse boli
*si sploh ne znam več nardit normalnega frufruja
*glede na to, koliko problemov imajo drugi ljudje, sem lahko jaz še vedno zelo vesela, da trenutno je tako kot je in se lahko vsak dan zahvalim, da imam streho nad glavo in hrano (kljub občasnim nesoglasjem znotraj družine), ampak živet doma pa res ne bo mogoče (v prihodnosti)
*se je cd speku in grem lahko spat :D lahko noč
"Life's a journey, not a destination."
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* imela zelo zelo naporen teden, sam je bil super produktivn pa še fajn :)
neke delavnice so bile in vsak dan dve urci učenja starejših. poleg faksa, šihta, telovadbe, rednega dela za faks. sam mi ustreza taka natrpanost, ker me končno ne preganja več, da sem lena.
* danes sam še oddelam šiht, paa mam končno fraj preostanek sobote in pa celo nedeljo :) sicer bom morala delat za faks, ampak je super zanimivo, tako da ne bo problem :)
* sem spoznala enga v soboto, ko smo šli ven... nisem še doživela tega, da bi bil kdo tako navdušen nad mano - posledično me seveda to odbija. nimam rada preveč zagretih tipov. in ta def. je preveč zagret :/ upam, da mu kmal potegne, da nič ne bo...
* da se vsake toliko časa spomnem na bivšega, in si oddahnem in pomislim kako zelo sem srečna. hvala hvala bogu sem imela jajca, pa mu dala konec. šele zdaj vidim, kako sem trpela.
* nagledala sem si eno parko, in bi jo taaak mela. upam, da bo šlo skozi finančno, da si jo bom lahko kupila, ker je res <3
* tatu se je zacelil :) nič več mazanja. tretji pade januarja :) komaj čakam!
* mi ta topli, pretopli oktober sploh ne ustreza. ni normalno, da sem včeraj v kratki majci sedela na soncu na kavi in je teklooo z mene? tumač?
* komi čakam helovin
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam, da:
-smo se danes imeli super....kljub temu, da najprej nisem imela namena iti :) ,
-smo kooončno končali z enim delom. Po mesecih je končno konec in smo vsi skupaj res ono...huh, samo da je konec že enkrat. Helou več prostih dni!
- zadnjič fretamo doma, nam zmanjka radenske in jaz skočim v trgovino. Ki je dve min od mene. Oblečena v staro trenirko, razvlečeno reklamno majico, s čopom in frufrujem, ki je vodil svojo politiko. In takšna srečam enega tipa, s katerim sem si pisala zadnje čase (sicer čisto za zabavo). On ravno iz službe v obleki, meni so pa samo še crocsi manjkali za kompletno opravo :D definitivno najbolj čudno prvo srečanje, ki sem ga doživela.
-me čudi, kako je lahko (ne zg. opisan) tako smotan in dejansko misli, da bom igrala po njegovih pravilih...pol pa šok, ko delam po svoje in šok, ko vidi, da nisem ena smrklja, ki jo bo vrtel okrog prsta. V tem primeru mu pa njegova "groba zunanjost" en qrc pomaga :roll: ,
-upam, da pride tamala na počitnice, ker jo že pogrešam,
-koomaj čakam na sredo :D :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da sem imela včeraj borbe z enim zelo vztrajnim ščurkom. Žal se nisem mogla zadovoljiti s tem, da bi ga pregnala v en temen kot stran od mojega pogleda. Ne bi mogla živet z zavedanjem, da je nekje tam, blizu mene. Prišlo je do točke, ko je bilo jaz ali on. Le eden je lahko iz te bitke prišel kot zmagovalec. In ker sem večja in imam težke knjige, sem bila to jaz. V trenutku, ko bi lahko vse končala, sem se grdobe usmilila, in ga odnesla ven iz stanovanja. Upam, da bo znal ceniti podarjeni dar življenja in se ne bo vrnil.
- da znajo leteti. Kdo bi si mislil.
- da 8cm ščurki niso edine živali, ki si z nami delijo stanovanje.
- It is real!! :eek: :eek:
- K sreči se je vrnil Billy the Cat, tokrat skozi kuhinjsko okno, da naredi red po naši kuhinji.
- da se včeraj dobim z dečkom, ki sem mu očitno všeč, ampak žal z moje strani je samo prijateljstvo. In me poskuša poljubiti. Mu jaz (ponovno) povem, da ne bo nič. In začnem: Ok, nekaj moraš vedeti... On: Dobivaš s z J., a ne? Jaz samo :eek: Kako da fuq ve? Sem samo ignorirala, ni njegova stvar, s kom se videvam in lepo uporabila "z nekom." Dvomim, da je delovalo. Itak, da ve. Eh, dol mi visi. Saj ne, da je skrivnost, samo 15-milijonsko mesto je v resnici največja vas na svetu, kjer vsak ve vse o vseh. Meni pa ni do tega, da bi bila predmet govoric :roll: Če ni treba, ne razlagam podrobnosti.
- da ne bo odnehal, kar žal z moje strani pomeni, da bova zmanjšala najino druženje, ker se počutim neprijetno.
- da se je začelo sranje. S tridnevnim vsedržavnim štrajkom, doma narejenimi bombami in zažganimi vozili. Pa je do volitev še skoraj 3 mesece.
- Da nas je po zadnjem štetju v Dhaki 5 odraslih Slovencev in dva otroka. Ne vem, mogoče sem čudna, ampak nekako nimam posebnega interesa za druženje in spoznavanje (v živo poznam samo eno Slovenko, ki je sicer super fajn ženska, eno preko FB-ja in družinico po telefonu). Samo zato, ker smo po nekem naključju rojeni znotraj neke namišljene črte na zemljevidu, še ni treba, da tičimo skupaj... Če se izkaže, da imamo tudi drugače dovolj skupnega, prav. Ali pa če imajo od doma zanesljivo vezo za Čokolino in spodobno kavo.
- da je kriza, treba bo malo na obisk k mojem dečku... :twisted:
Zadnjič spremenil _patchouli_, dne 27. Okt. 2013 7:31, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

*da mi je premik ure še bioritem zmotil.
*sem pse kar v pižami šla sprehodit, dobro, da jaz nisem koga srečala.. :D
*imam tako res luštno pižamo :D
*bom šla pa zdaj jogo na balkon delat, ko je tok fajn zunaj.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* sem končno dobil svoj bataljon :)

-* je stresa konec, zdaj pa garanje, garanje, garanje da si zaslužim baretko.

Me ne zanima koliko hodnikov bom moral pomesti, koliko bedastih nalog bom moral opraviti, koliko pull upov moram narediti, kakšne norme moram dosežti...to si želim! Spet se moram vrniti do tja ko sem se vrnil iz Španije, spet od začetka, spet znova.

Samo vem da mi bo uspelo!

-* sem v Vipavi spoznal najbolj zabavnega človeka, mater kakšna prijatelja bova! :D
Dejansko mislim da sem si ustvaril kolega za vse življenje. Škoda da delava narazen.
Da priznam da imam Man crush, greva poleti preveslat kolpo. :D

-* sem uradno postal lastnik svoje hiške :P , hvala ti nepremičninski zakon! Bom naslednje leto raje oddajal, ker imam še preveč dela da se vpeljem, pa še upam da mi uspe iti na misijo tako da lahko preložim vselitev mirno na 2015.

-* sem šel ta vikend obirati olive na obalo, samo je bil qrac vreme...tako da sem lepo sam užival v hiši, prebral Stepnega volka, si spekel pico ter tekel.
Če bo lepo vreme, spet skočim dol naslednji vikend.

-* so mlajše punce m m m. :twisted:

-* se redna vaja joge res obrestuje, imam manj poškodb, lažje streljam, sem bolj gibčen. Razen prebil sem si ustnico ko sem delal položaj Vrane. :lol:
Pa ne smem jesti pasulja preden grem na vajo. hahahahahaha. Prasc.

-* grem samo jutri na šiht, potem pa sem frei 10 dni :tanz:

-* bom na temu šihtu lepo prezimil tole krizo, imel bom ogromno časa da potujem, spravil se bom v formo in to bo to. Bolje kot biti doma.
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 27. Okt. 2013 21:55, skupaj popravljeno 2 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da imam preprosto fantastičnega fanta in da morm nujn nehat delat nepotrebno dramo, ki mi res ni podobna..da nism vedla, da sm lahko taka
* par dni doma, pa spet naokol! Life is good
* ko domov, pa veselo veselo učenje, da razturam na faksu, preveč časa na off
* da morm nehat "obsojat" kajenje trave- help? sej ni tak kritična, ne?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

*mala* napisal/-a:* da morm nehat "obsojat" kajenje trave- help? sej ni tak kritična, ne?

Moj "mission impossible" zadnje pol leta :D
Zaklenjeno