Priznam da...#18
-
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
* Da sm prijetno utrujena od treninga
* da se že neki časa presenetljivo dobr počutm v svojm telesu. Pa nism glih v življenski formi, je že blo dost bolš - verjetno sm sam prenovila vrstni red prioritet in pogruntala, da se da čist fajn živet tut brez six packa.
* da bi dons ful gledala VMA, ampak ne vem, če sm prpravlena celo noč bedet za to. Nism več tok zlo mlada, I need some sleep people!
* sm si skuhala ceu lonc bučkine juhe in zdele ugotovim, da je bla očitno ena umes grenka - zdej pa use skp mal na grenko potegne
* da grem ta teden končno k frizerju - je bil že res skrajen čas, ker sm že odurno obšlesana, za bonus pa še moja naravna mišje-blond barva seka vn. Čudovito.
* da aaah, ne vem kdaj bom odrasla. Ampak zihr nism še. In tut še neki časa nimam v planu.
* ^^ preveč sede

* da se že neki časa presenetljivo dobr počutm v svojm telesu. Pa nism glih v življenski formi, je že blo dost bolš - verjetno sm sam prenovila vrstni red prioritet in pogruntala, da se da čist fajn živet tut brez six packa.
* da bi dons ful gledala VMA, ampak ne vem, če sm prpravlena celo noč bedet za to. Nism več tok zlo mlada, I need some sleep people!
* sm si skuhala ceu lonc bučkine juhe in zdele ugotovim, da je bla očitno ena umes grenka - zdej pa use skp mal na grenko potegne

* da grem ta teden končno k frizerju - je bil že res skrajen čas, ker sm že odurno obšlesana, za bonus pa še moja naravna mišje-blond barva seka vn. Čudovito.
* da aaah, ne vem kdaj bom odrasla. Ampak zihr nism še. In tut še neki časa nimam v planu.
* ^^ preveč sede

He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
* da v življenju še € nisem dobila od svojga fotra in bi bla precej vesela tud ubogih 100€...
hja čist vrjamem. sj sn napisala d sn loh vesela, da sploh kej dobim. ampak vseeno to ni opravičilo. mislim bolj me boli, da je sploh lahk tk škrt do svoje edine hčerke... eh bv. sem se odločla, da ga čist na ignore dam, kr se mi ne da več s takimi debilnimi ubadat.
* kok sem loh po treh pirih PIJANA?!???? zakaj je nedelja, zaka ne morn it v nekam plesat? slaba.
* da sem tudi jaz imela takega očeta kot Exit in ostale... nič od njega, skor me ni poznal, sem že mislila da ga bom mogla celo tožit za preživnino, potem pa je nekaj dal in se obnašal, kot da mi daje nevem kaj... napizdeval mamo da me je razvadila, me spraševal, zakaj rabim vse te cunje in nov telefon, itd. ...
dokler ni zbolel... rak... ozdravel... zdaj je pa 1000% vse drugače
* da sem včeraj po 100 letih sexala v svoji poslji doma doma (ker se šele zdaj prvič v lajfu dogaja, da sem po cele tedne sama doma)
* da se sprašujem, kako veš, če bo nek moški dober oče ali ne
* da se veselim jeseni... sploh septembra... poletje ni moj čas..
dokler ni zbolel... rak... ozdravel... zdaj je pa 1000% vse drugače
* da sem včeraj po 100 letih sexala v svoji poslji doma doma (ker se šele zdaj prvič v lajfu dogaja, da sem po cele tedne sama doma)
* da se sprašujem, kako veš, če bo nek moški dober oče ali ne
* da se veselim jeseni... sploh septembra... poletje ni moj čas..
browneyes napisal/-a:* da se sprašujem, kako veš, če bo nek moški dober oče ali ne
Če je ljubeč, predan, ima izdelano idejo o tem, kako si želi vzgajat otroke, ima srčno željo imeti otroke, so mu otroci všeč in se z njimi dobro razume, je skrben, ni avtoritativen, je pripravljen skrbeti za polovico gospodinjstva, če je v splošnem nežna oseba, ki večkrat poudari, kako si želi otroka, da ga bo lahko učil vse mogoče in se igral z njim in če je odgovoren, potem po mojem lahko veš.
^^ Nič nisem pomešala. Nisem pisala o tipu vzgoje, pisala sem o značajskih lastnostih. Nekdo, čigar lastnost je to, da je avtoritativen, bo poskušal vzdrževati avtoriteto tudi proti svoji partnerici, proti prijateljem, proti sorodnikom in tako dalje. In takšen človek bo verjetneje zapadel v avtoritaren tip vzgoje, ko bo imel otroka, kakor nekdo, ki je samozavesten, sposoben zagovarjati svoje mnenje, vendar zmožen kompromisov in ne vzpostavlja hierarhičnega odnosa med partnerjema, med prijatelji in podobno.
In ''delat otroka'' z nekom, za kogar nisi prepričan, kakšen starš bo, je največja bedarija, ki jo lahko kot človek narediš sočloveku.
In ''delat otroka'' z nekom, za kogar nisi prepričan, kakšen starš bo, je največja bedarija, ki jo lahko kot človek narediš sočloveku.
ni avtoritativen
DA BI TE GODINA ČULA

v samem nasprotju k je ati totaln pussy pa bi dušo spustil za otroka, ergo permisivna socializacija, so pa otroci patološki narcisi, za katero je značilen podaljšani infantilizem, popolna odvisnost od potrditve (me me me me! kar je zelo lepo vidno na današnji generaciji pr teh selfiejih - skos se sami slikajo, živijo od lajkov, od potrditve vrstnikov)... če te zanima še več ti lahk dam zapiske njenih predavanj.
js d mam partnerja pa da vidim, da je čist mehek, totalno neodločen...pobegnem od njega! če bom mela otroke, hočem, da ga vzgaja odločen moški, ki mu bo postavil prioritete, predstavil življenje. mamice smo te, ko cartamo otroka... ati more bit hud

^^ Kaj - imaš problemčke s svojim odnosom z očkom? Ups, pa jih imaš res!
Daj, bodi dobra in preberi še moj drugi post. Biti avtoritativna oseba in biti avtoritativen starš ni enako. Biti avtoritativna oseba in biti samozavestna, trdna oseba s trdnimi stališči pa tudi ni enako. Ti jaz kopiram zapiske od Romana Kuharja? Takšen spolno binarno opredeljen sistem nas ubija. Kdo bo pa mamica in kdo ati, ko bo otroček odraščal pri homoseksualnem paru? Ali pa pri mamicah samohranilkah? (Huh, na tej točki se resno sprašujem, če je tvoj post sarkastičen in upam, da je.)
In ja: oseba (ne moški, ne ženska - OSEBA!) mora biti samozavestna, trdna v svojih prepričanjih, a vselej odprta za dialog. Takšen človek je lahko starš, ki zna mirno postaviti meje, biti spoštljiv do otroka, biti nežen in dajati občutek varnosti. In takšne starše potrebuje otrok, ne glede na to, če ima samo mamico, samo očka, tri očke in nobene mamice ali pa je v povsem tradicionalni družini, kjer ima eno mamico in enega očka!
Zdaj sem pa jaz tudi jezna.
Daj, bodi dobra in preberi še moj drugi post. Biti avtoritativna oseba in biti avtoritativen starš ni enako. Biti avtoritativna oseba in biti samozavestna, trdna oseba s trdnimi stališči pa tudi ni enako. Ti jaz kopiram zapiske od Romana Kuharja? Takšen spolno binarno opredeljen sistem nas ubija. Kdo bo pa mamica in kdo ati, ko bo otroček odraščal pri homoseksualnem paru? Ali pa pri mamicah samohranilkah? (Huh, na tej točki se resno sprašujem, če je tvoj post sarkastičen in upam, da je.)
In ja: oseba (ne moški, ne ženska - OSEBA!) mora biti samozavestna, trdna v svojih prepričanjih, a vselej odprta za dialog. Takšen človek je lahko starš, ki zna mirno postaviti meje, biti spoštljiv do otroka, biti nežen in dajati občutek varnosti. In takšne starše potrebuje otrok, ne glede na to, če ima samo mamico, samo očka, tri očke in nobene mamice ali pa je v povsem tradicionalni družini, kjer ima eno mamico in enega očka!
Zdaj sem pa jaz tudi jezna.

js ne vem zka se morš ti vedn tk razkajfat
take a chill pill, uiziii
moj post ni bil v nobenem pogledu sarkastičen, pač sem na tem področju pod vplivom godine, in imam zrad tega tako izdelano prepričanje. to je sam DELJENJE MNENJ, ti pa neseš to na čist drug level in postaneš tk nesramna d bog pomagi. podala sem svoje mnenje, ne da se mi s tabo spuščat v neke dalše debate kr kokr sn do zdj vidla so totalne neproduktivne kr skos teraš svoje. + nisem prebrala tvojega drugega posta.
nedasemi.

moj post ni bil v nobenem pogledu sarkastičen, pač sem na tem področju pod vplivom godine, in imam zrad tega tako izdelano prepričanje. to je sam DELJENJE MNENJ, ti pa neseš to na čist drug level in postaneš tk nesramna d bog pomagi. podala sem svoje mnenje, ne da se mi s tabo spuščat v neke dalše debate kr kokr sn do zdj vidla so totalne neproduktivne kr skos teraš svoje. + nisem prebrala tvojega drugega posta.
nedasemi.
- mastermind
- Kofetarica
- Kraj: London, UK
- Kontakt: