Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Edinstvena »

- da na trenutke prav sovražim svoje starše... vem da se sliši noro ampak res noro grdo.. ampak da svojmu (edinemu!) otroku ne privoščiš sreče, "zato ker si niti mi2 ne morma tega privoščit, pa mava redno službo" to mi je pa malo preveč...
- da sem znorela in jima naprej zmetala vse kar mi je že en čas ležalo na srcu
- da bo ta teden verjetno "tihi teden" doma...
- da upam da se mi uspe čim prej osamosvojit in odselit, ker vem da se bodo zadeve ponavljale
- da je moja mami vsekakor v sorodu s svojo sestro :D :lol: pa lahko še 100x zanika da ne, da ona pa res ni taka... eh kje pa, jaz bi tudi že zdavnaj šla od doma, tak kot moja sestrična, če bi imela h komu it...
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

- Da mi gre vse na izobraževalnem področju zadnje čase z levo roko, saj je bil že čas
-Daa se mi zdi da sem postala rahlo prevzetna zaradi tega :D Ne, res, nočem izpasti vzvišena ker nisem vzvišena in prevzetna, ampak včasih sem res domišljava še sama sebi. To ni zato, ker bi bila v resnici domišljava. Zaradi tega ker celo življenje ni bil nihče ponosen name, nihče (od bližnjih, drugi so ironično huh) ni nič pričakoval od mene in se moram že stalno sama izpostavljat če hočem da me kdo opazi.
-Sem se ji začela v obraz smejat, ko ni napravila :P In se potem zavedla da se privoščljivo smejem uups, če mi je pa pametovala celo uro pred polami grr pa cela znapiflana
-Že odkar vem zase, mi grejo najbolj na živce piflarji
-Se lahko poistovetim z Edinstveno
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*da vas zadnje čase tukaj gor tolko jamra glede staršev, da si sploh ne predstavljam kakšni odnosi so to
*^da jaz mojih ne bi menjala za nič na svetu in ju mam res z vsem srcem rada, da sta taka kot sta (pa tud če pride do kakega spora vmes)
*da sem bolj bogo ta teden, bo še dooolgo časa trajalo da se sprijaznim s situacijo... :?
Yada, yada, yada...
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Edinstvena »

- saj ne da ju nimam rada... samo zadnje čase pa ju res več ne štekam...
- spori so eno... to da ti pa nekdo skoz vbija v glavo da v ničemer nisi dovolj dober, čeprav delaš, študiraš in še doma kdaj kaj skuhaš pa pospravis...
- da po njuno ne bi smela prav nikamor it, niti na kavo niti nikamor...
- da sem se na morju s kolegom tolk "domače" počutla :oops:
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Da osel ne gre 2x na led, js... js grem pa 5x na opoldansko sonce, ma ce je treba tudi 6x, ker ni dovolj, da me enkrat opece... :roll: ''sej sam tolk da se posusim za 2 minutki, res''... aha, ofkors..
- Da se bom spet levila cez neki dni
- Da se morm naucit imet rada, kar mi je dano... in ne hrepenet po tem, da bi bla nekoc rada kot une zaprzene stare italjanke ki se valjajo po plazi cele dneve :love: šalo na stran, sej je tudi bleda polt lepa.. somehow..
- Da smo se meli drugace res super dans, plaza, sladoled in neumosti.. lepo izkoriscen fraj dan :)
- Da se ze 3 dni odpravljam nardit generalko v sobi.. in glej no, spet je ura ze skor pol pounoci.. kdo bi reku?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

_patchouli_ napisal/-a:- da mi je resnično kul z njim, ampak samo čakam, da gre vse skupaj v napačno smer :?

- :?
- da sva najbolj fucked up osebka v Dhaki in nič čudnega, da sva se našla.
- da mi govori, da on ni tak kot vsi ostali tipi in da me ne bo prizadel. Well, dragi J., za to sploh ne potrebujem tuje pomoči. Se znam čisto lepo sama spravit v situacijo, ki me prizadene.
- da sva res idiota, no. Po včerajšnjem pogovoru sva ugotovila, da oba eden do drugega čutiva nekaj več, a je vseeno treba milion izgovorov, ker se pač bojiva, bogsigavedi česa.
- da racionalno gledano ima prav, nihče od naju ne ve, kako dolgo bo ostal tukaj in kraja, kjer bova pristala, ko zapustiva Bangladeš (vsaj za določen čas), sta dovolj daleč narazen, da bi bilo samo mučenje vztrajat v zvezi. Nizkocenovci gor al dol.
- da je vse skupaj bedno. Naredila sem velik korak naprej kar se tiče osebne rasti, se trudila, da bi naredila vse prav, ampak v čem je sploh point? Poln kufer imam vsega skupaj. In ne, nočem racionalizirati situacije. Nočem sama sebe kriviti, ker nisem sposobna sprejeti tega in ker imam čustva. Jebeš to. Normlano je, da se čutim prizadeto. Tako bi reagirali normalni ljudje. In jaz hočem biti za spremembo normalna. Nočem biti tista kul avanturistična oseba, ki ji nekoč bližnji, a zdaj zaradi razdalje odtujeni prijatelji pišejo "dobra si, da to delaš" na občasnem FB chatu. Nočem biti spontana, nočem biti več nekdo s popolnoma kontra stališči glede lajfa kot večina. Hočem biti normalna za jebenih 5 minut.
- da vem, da ni dobro, da ohranjava status quo, ker bom samo še bolj prizadeta. Ampak videti je, da preprosto ni rešitve, ki bi obema ustrezala. Napačen čas in napačen prostor. Ne vem, kaj naj naredim. Situacija je še bolj boleča, ker so zunanje okoliščine tiste, ki jo otežujejo, vsaj večinoma. Ne vem, v vsakem primeru bo težko in nočem ga izgubiti, ampak moram za spremembo misliti na to, kaj bo najboljše zame. Vztrajati v tej brezupni situaciji bi bilo tako, kot zdravljenemu alkoholiku dati pir v roke.
- da ga razumem, da mu je težko tukaj. Stvari pač ne potekajo tako, kot bi si človek želel. Politična situacija je totalno fucked up in verjetno bo z volitvami čez nekaj mesecev šlo le še navzdol. Meni to predstavlja izziv in material za blog, zanj je drugače, ker je to njegova država, ne glede na to, da je večino življenja preživel na drugih kontinentih. Včeraj je prvič rekel, da se počuti kot tujec tukaj, da ni Bangladešec.
- da pogrešam cimra in upam, da se kmalu vrne. Oddaja tako mirno, pozitivno energijo in res bi rabila nekaj takega zdajle. Ali pa pir. Ja, pir bi bil kul.
- da so eni cimrovi kolegi tukaj. Včeraj so kuhali celo noč in kuhinja je danes katastrofa. Pucal bo pa kdo?!
- da voham travo. Matr no, niti ena popoldne ni. Zbudila sta se pol ure nazaj :roll: Mularija.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

^^ boš že našla z nekom skupno pot. ali se bosta mogla pač vsest in si jo začrtat. samo presrana ne smeš bit in iskat izgovore zakaj je to težko ;)

- da sem pobirala stročji fižol navse zgodaj zjutraj in me zdej vse srbi. zdej so se vsaj potrdile moje ambicije po življenju v stanovanju. ful lep vrt, vse lepo cveti. js pa kiham zraven ko bedak in me vse srbi.
- čakam, da pride dragi, da dostavi tablete protii alergiji. valda sva oba alergična na neko cvetenje in potem večerno romantično posedanje na vrtu, precej klavrno zgleda.
- da ne štekam folka, ki ob pomanjkanju vode zaliva travico na parkirišču in hlad jutra porabi za sesanje in poliranje avta. only in slovenija.
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

- da si želim videti v prihodnost, škoda da prave vedeževalke ne obstajajo
- da se skrivam med 4 klimatiziranimi stenami in mi je mal velik dolgcajt, da spet razmišljam neumnosti
- da imam občutek da gre ta svet v penis glede na to v kaj se spreminja
- da mi je ravnokar padlo na pamet vprašanje kje je rokerca
- da imam v avtu shranjene lanterne za spuščanje v luft za zganjanje romantike, pa jih nimam s kom
- da bi šel na bicikel pa je prevroče, ob petih zjutraj mi pa nikakor ne uspe vstat
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

- Da lahko greš na bicikl zvečer, po 19. uri

- Da sem tako bla navajena hodit ven z enimi in istimi, da se mi je zdaj težko vklopit v kero drugo družbo
- Da sem posledično že doma
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

dayđremer napisal/-a:- Da lahko greš na bicikl zvečer, po 19. uri

ne ne moreš :)

Saturday 3 Aug 19:30 Few clouds at 2100m
33 °C
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

- Da teh stopinj takrat ne čutiš več zaradi vetra in sence :)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Se strinjam :) Jaz grem vsak večer, ko je v bistvu še svetlo, ven in se vedno čudim, da mi ni nič vroče, čeprav naj bi bilo okoli 30 stopinj. Izredno prijetno je v bistvu, sonce ne pripeka več, pa še luštno pihlja, tako da je pač samo fino toplo (ne pa več soparno kot čez dan, čisto nekaj drugega je) :gut: In potem grem vedno navdušeno še na sprehod, da izkoristim prijetno klimo:D

- sem malo reda naredila v sobi, končno
- gre čas spet prehitro, še malo, pa bo jesen:S
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

_* Se nikoli ne vtikam v priznanja, ampak:

Patčouli (bemti, ta nick :) ), če racionaliziraš v ljubezni...potem vedno izgubiš, v vsakemu primeru postaneš bolj ranljiv, vlagaš mnogo več energije, porabljaš čas, denar in še upanje da traja. In če ne, si jezen, užaljen, prisegaš si da ne greš več v to.
Ampak, a je vredno dokler traja? Jop, vedno. Ljubezen je kot šus, dokler traja si lahko zadovoljen.
Bolj kot iščeš izgovore, bolj kot si delaš da je to nedosegljivo...bolj se ta ideja izmakne. In če je nekdo noče, pač greš naprej.

Kar se tiče tega izziva, bloganja in spontanosti je pa moje mnenje takšnole: izzivi grejo in pridejo, dokončanje izziva ali neuspeh vsaj meni ne pomeni nič...izziv je pot na čemer se učim, sreča je tisto kar si želim. In če me izziv ne pelje nikamor, se vprašam: "ali sem srečen"? In če je odgovor ne, iščem drugo rešitev da se osrečim.
Če ti je življenje v Bangladešu izziv, je to super. Ampak, ali si dejansko srečna tam, se počutiš bolj popolno?
Zame osebno je potovanje neverjetno močna stvar, ko si v drugi deželi se počuti takoj boljše, osvobojeno...ampak ko pridem domov, sem še vedno isti, in kar je najbolj kurc, težave so še vedno tam.

Spontanost je pa meni najbolj neverjetna stvar, stvar ki te naredi živega...ni racionalna, ni potrebna...ampak je tam, in ko jo delaš je to najbolj sladka stvar v življenju. Je stvar ki me naredi živega, pa naj bo to da si grem po Big Maca ob 3h zjutraj v Ljubljano, ali pa hočem v snežnemu viharju na drsanje, ali pa hočem iti v Španijo, ker si pač to želim, zdaj, takoj.
Trditev, da si ne želiš biti spontana in "normalna" je enako močna kot laganje ljudi ki ti govorijo kako si pogumna, ker dejansko si to noben ne želi.
Spontanost je najboljše stanje ki ga imaš lahko v svojemu življenju, ker temelji na odločanju, in kdor se odloča je živ...ne živ z bitjem srca, ampak živ, ker dela kar želi, ko želi, z komer želi.

Nikoli si ne želi biti normalna, to je smrt svobode...ti veš to, in jaz vem to.

To je to.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Led Zeppelin napisal/-a:Spontanost je najboljše stanje ki ga imaš lahko v svojemu življenju, ker temelji na odločanju, in kdor se odloča je živ...ne živ z bitjem srca, ampak živ, ker dela kar želi, ko želi, z komer želi.

To je to.

Aww :D in v duhu tega sm dns v avtu prizgala radio na katermu se je slucaaajno vrtel Lennon, odprla vse sipe in se z vetrom v laseh odpeljala v soncni zahod - po daljsi poti.. it's the little things.. :P

- Da sm ful dobre volje
- Da sm skoz v 'pricakovanju' necesa, pa ne vem tocno cesa, sam skoz me spremlja ta filing.. eh mogoce sm sam kej slabga pojedla :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

^^ za vsak slučaj idi na wc, da ne boš sobe pobruhala :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Zaklenjeno