@Dot: hehe najprej glede angleščine.. se opravičujem.. anglistka pač in včasih že razmišljam v angleščini

tak da ne, smse pišem v slovenščini, ker se zavedam, da lahko se kaj zatakne s kako angleščino.. to sem se pa naučila že in se prilagodila
in ja, hvala. sej vem.. mene pač panika grabi.. zakaj? zato, ker sem mela slabe izkušnje in so me na cedilu pustili in pol avtomatsko zdaj tud tak sklepam..
@Rollin #3: Škoda, ja.. hvala ti. ja jaz ko imam nekaj dobrega ob sebi, dam tudi vedet in sem prijazna in definitivno dam pozitivno energijo človeku in se potrudim..
vem.. ja, sem bla že kregana danes s strani kolega, da sem preveč prijazna in da če ne javi pravi čas, naj enostavno rečem, da ne morem.. ja trudim se, ker je fant res vredu in ker je bil on bolj zainteresiran, pa povezala sma se res ful, pol sem se pa tud jaz začela odpirat.. vem, da je bla napaka mogoče, da sem jaz povabla. se bom potrudla, da bom spet dala mir in počakala, če ne grema nikamor v nedeljo, pač ne boma šla..
kolegica mi je rekla, da ni nič takega, če se en vikend ne vidima, da to nič slabega ne pomeni, še posebej zdaj, ko si on ureja zadeve v glavi.. mogoče ravno rabi zdaj bolj kolege in čas z njimi in da vidi, če mu bom jaz težila vmes.. ne vem