Torej, že dober mesec mi je družbo delal fant, s katerim sva se resnično ujela.. sicer je 2 leti mlajši od mene (star je 25), vendar to ne bi smela biti ovira.. stvari so potekale res spontano, veliko časa sva preživela skupaj, športala, hodila na izlete, z veseljem me je predstavil tudi doma svoji mami, do katere ima, to je potrebno dodati, zelo lep odnos, kar se kaže tudi v odnosu do žensk.. tudi njegovi so me lepo sprejeli, oba z bratom sta zelo navezana na mamo, ker je oče dosti delal na terenu in sta bla v bistvu prepuščena njej..
kakorkoli.. sprememba se je zgodila iz enega dneva na drugega, en dan me je še predstavljal kot punco, drug dan me je prišel prosit, če bi lahko bila zaenkrat samo dobra prijatelja.. in se jokal, ko mi je to povedal

Povedal mi je, da me ima rad, ampak ne čuti tisto nekaj več in da se nič ne spremeni, da vse ostane enako, ampak potrebuje čas, da vidi, če je to to..

Zrušilo se mi je vse.. ker sem se v tem času tudi jaz začela odpirat in seveda začutila povezanost in naklonjenost in vse..
''tašča'' mi je pa povedala, da se je mogoče vstrašil, ker sem 2 leti starejša in že drugače razmišljam.. in da je previden, vse odkar je moral doživeti to, kar je njegovemu bratu storila bivša punca, ker jim je res napravila zdraho.. in se na koncu brata v isti hiši nista pogovarjala in sta hodila eden mimo drugega.. in je rekel, da take pehte za punco ne bo imel. za tem pa je imel še eno tako izkušnjo izkoriščevalsko, punca ga je dobesedno zaj*.. tašča je še rekla, da naj se prepustim njegovemu toku, mu dam distanco in grem njegov tempo ter počakam, da bo on storil naslednji korak, ko se bo počutil varnega..
dva dni po tem, ko mi je to povedal, sva bila sicer skupaj in sva se imela lepo, preživela čas en z drugim, šla v naravo, je bilo vse okej.. sva se oba strinjala, da se splača potrudit, če imaš ob sebi nekaj dobrega in da želim, da nama uspe. je rekel, da on tudi..
zdaj je pa zbolel in iz planiranega vikenda ni bilo nič.. sem mu zaželela, da se hitro pozdravi in da se naj javi, ko bo boljši. rekel je, da tudi on upa, da bo v kratkem boljši in da se slišiva v kratkem.
od takrat so minili trije dnevi, vmes sem ga bežno 2x videla na pijači z bratom, torej mu je verjetno že boljše, ampak se mi še javil ni nič..
vem, da ga moram zdaj pustiti čisto pri miru, če je v procesu razmišljanja.. ampak je izredno težko :S
pač dosti razmišljam o njem, človek pa to verjetno začuti in se še bolj umakne... misli in dat prostor, da dobim nazaj nek vibe od njega.. je pa neučakanost moj problem, priznam..
What to think?What to do?