ali ''vzeti si čas'' za premislek nujno pomeni pot navzdol?

Pomoč iz čustvenih stisk.
lil'greenfrog
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lil'greenfrog »

No, potem sem se spravila k sebi in skušala čim bolj objektivno, neprizadeto nazaj odpisat.. sem lepo napisala: fajn, gresta z bratom malo na kak pir popoldan? sej prav, kr idita malo ven danes, guys night out pa to :). te pa se lahko v nedeljo za kak sprehod/vintgar vidima.

in je napisal: pa ja, grema mal ja. pa za nedeljo pa še ne vem, popoldan bi naj nekam na Pohorje šel malo, tak da dopoldan bi blo kaj časa verjetno?

sem se še pohecala, sem rekla, da prav, da gresta, naj še za mene enega spijeta :)in da naj ne hodi na Pohorje po gobe v nedeljo, ker bo moj foter danes vse pobral ;) hehe. in da lahko grema dopoldan v nedeljo kam.

eh.. groza no :/
lil'greenfrog
Sramežljivka
Sramežljivka

No, potem sem se spravila k sebi in skušala čim bolj objektivno, neprizadeto nazaj odpisat.. sem lepo napisala: fajn, gresta z bratom malo na kak pir popoldan? sej prav, kr idita malo ven danes, guys night out pa to :). te pa se lahko v nedeljo za kak sprehod/vintgar vidima.

in je napisal: pa ja, grema mal ja. pa za nedeljo pa še ne vem, popoldan bi naj nekam na Pohorje šel malo, tak da dopoldan bi blo kaj časa verjetno?

sem se še pohecala, sem rekla, da prav, da gresta, naj še za mene enega spijeta :)in da naj ne hodi na Pohorje po gobe v nedeljo, ker bo moj foter danes vse pobral ;) hehe. in da lahko grema dopoldan v nedeljo kam.

eh.. groza no :/
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Jah, počakaj malo, pa boš videla, kako se bo razpletlo :) Saj en mesec je šele par tednov, tako hitro še ni treba zaključkov delat, ali pač :)

Malo za šalo, malo zares: mogoče ga pa moti, da vsak tretji stavek iz neznanega razloga v angleščini poveš o.O (ne vem, če to tudi živo počneš, samo skoraj vsak napisan prispevek izgleda, kot da je Google translate občasno malo zaštekal). :?
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

skoda :( ampak glej spet ti njemu pisaris, ga vabis, si prevec prijazna in ustrezljiva... pocakaj malo. js bi mu rekla da dopoldan pa jst ne morem in pol pocakala ce bi se kam on povabil. mi pa zgledas ful fajna deklina tako da ga ne razumem ravno. :)
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica

haha dot, pomoje je prej meni google translate zastekal ko tle pisem, ker tale slo res ni za nikamor njena mi zgleda bolj uporabna :D
lil'greenfrog
Sramežljivka
Sramežljivka

@Dot: hehe najprej glede angleščine.. se opravičujem.. anglistka pač in včasih že razmišljam v angleščini :) tak da ne, smse pišem v slovenščini, ker se zavedam, da lahko se kaj zatakne s kako angleščino.. to sem se pa naučila že in se prilagodila :)
in ja, hvala. sej vem.. mene pač panika grabi.. zakaj? zato, ker sem mela slabe izkušnje in so me na cedilu pustili in pol avtomatsko zdaj tud tak sklepam..

@Rollin #3: Škoda, ja.. hvala ti. ja jaz ko imam nekaj dobrega ob sebi, dam tudi vedet in sem prijazna in definitivno dam pozitivno energijo človeku in se potrudim..
vem.. ja, sem bla že kregana danes s strani kolega, da sem preveč prijazna in da če ne javi pravi čas, naj enostavno rečem, da ne morem.. ja trudim se, ker je fant res vredu in ker je bil on bolj zainteresiran, pa povezala sma se res ful, pol sem se pa tud jaz začela odpirat.. vem, da je bla napaka mogoče, da sem jaz povabla. se bom potrudla, da bom spet dala mir in počakala, če ne grema nikamor v nedeljo, pač ne boma šla..
kolegica mi je rekla, da ni nič takega, če se en vikend ne vidima, da to nič slabega ne pomeni, še posebej zdaj, ko si on ureja zadeve v glavi.. mogoče ravno rabi zdaj bolj kolege in čas z njimi in da vidi, če mu bom jaz težila vmes.. ne vem :/
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

dej mu mal časa, da te pogreša. sej te še povabit nikamore ne more, ker imaš skos neke predloge. naslednjič odgovori samo da naj se lepo imajo. in PIKA.

zdaj, če te je povabil na rd, potem pojdi. se pa malo odmakni od njega vsaj za kak teden oz dva. splaniraj si dneve, jih zapolni do zadnjega kotička. tako ne boš mislila nanj. prav tako mu ne piši, ampak samo odpisuj. pa še to ne predlagaj ničesar. resnično. preveč si mu na voljo.

pregovor "If you love someone, set them free. If they come back they’re yours; if they don’t they never were" ni tako zelo neuporaben.
Vsak raj ima svojo kačo.
lil'greenfrog
Sramežljivka
Sramežljivka

@sonckic4: hvala za mnenje, glih tak zveniš kot en moj kolega danes, ki mi je prav tako rekel, da naj samo odpišem in nič naj ne predlagam. razumem:)
vem ja, preveč sem na voljo, pa tak človek sem, da mi ni problem iniciativa, tega se moram odvadit.. vseeno so moški tisti, ki imajo radi niti v rokah, saj vem..
ja, rojstni dan ima čez 10 dni, tako da teh deset dni moram biti pridna in dovolit, da me mogoče res začne pogrešat.. jaz se bom pa skušala tudi malo zamotit s čim, hvala ti..
upam, da res nisem preveč zafrknila danes, sem samo predlagala druženje :/ kr naj imajo moški vikend, prav je tako.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

mah meni se njegovo obnašanje itak zdi otročje in tudi nespoštljivo od tebe. ampak če ga hočeš met, potem ga z normalno komunikacijo in druženjem (kot bi ti rada) ne moreš dobit, ampak samo s forami ala hard to get. na tebi pa je ali se ti to da it.
Vsak raj ima svojo kačo.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Džizs ... kaj a to, da pa mamica nekega mladeniča doživi živčni zlom zaradi sinove punce - to ni pa nikogar zmotilo? Pa da je kar cela družina vsa potrta in nezaupljiva, ker kaj pa veš, kakšni zmaji od žensk se še skrivajo tam zunaj poleg tiste, ki jih je že tako strašansko prizadela, da so noreli in niso nič govorili ... moj bog, kakšna bedasta žajfnica! lol

In ja, mislim, da je mamin sinček (oziroma maminoočkov sinček) - kristus, kaj ti ima foter nekega 25. letnega dedca dajat nasvete kako ravnat v en mesec trajajočem odnosu?

Da ne govorim o tehle njegovih slovnično nesprejemljivih smsih, ki več kot očitno vsi sporočajo v jeziku 16. letnega mulca: Pusti me na miru, nočem te videt!

In ti, avtorica teme ... madona - ti si potem 27, ne? Tako se slepiš in iščeš globoke razloge, zakaj se tip obnaša kot bedak, da mi ni jasno, kako si sploh prišla do teh svojih 27.

Ne zanimaš ga več. Ni važno zakaj. Mir mu daj. Mogoče se te usmili čez nekaj časa ... do takrat pa mogoče premisli, če je pošteno in fer objavljat na javnem(!) prostoru citate zasebnih(!) sporočil!

Ali pa ne ... povabi ga še na robolov, v kino, na polnočni sprehod čez mesto in zasuj ga z ljubezenskimi pismi. Ziher bo delovalo in se ti bo odprl, ker je zdaj gotovo samo strašno boln in sramežljiv.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica

oh abby. jaz sem pa mislila, da so ti malo počitnice koristle :D
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a maniac »

ampak abby ima kar prav, preveč si mu težila. halo no, jaz bi tudi bežala od tipa, ki bi mi kar naprej pisaril in imel na zalogi vedno nove predloge, kaj vse bi še lahko počela skupaj. se mi zdi, da se je pri dejtanju fino držat pravila enkrat eden, drugič drugi :wink:
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica

ja... samo reci se da povedat tudi na dosti bolj normalen nacin. tle zgleda kot da jo bo infarkt. :)
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

Prehitro si mu postala samoumevna...

Na začetku je bil morda res on pobudnik vsega, te predstavil doma itd., potem, ko si pa ti začela "dušit", ga je pa malo minilo (saj veš, da so moški po naravi lovci), morda je tudi začutil, da prehitro želiš preveč, pa se je malo nazaj potegnil...ker je ugotovil, da še ni za resno zvezo...
Ampak seveda mi na forumu lahko samo ugibamo, kaj je res pa ve le on (ali pa še on ne, če je bolj zmedene sorte)...

Skratka jaz ti svetujem, da ga nekaj časa pustiš pri miru, naj razmisli, če te bo pogrešal ti bo že on pisal...če pa ne, se boš morala pa pač sprijazniti, da iz tega ne bo to kar bi si ti želela.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: ali ''vzeti si čas'' za premislek nujno pomeni pot navzd

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

Sem šla še enkrat prebrat tvoj uvodni post in mislim, da tole razjasni vse:

lil'greenfrog napisal/-a:Povedal mi je, da me ima rad, ampak ne čuti tisto nekaj več in da se nič ne spremeni, da vse ostane enako, ampak potrebuje čas, da vidi, če je to to.. :(
Odgovori