Metuljcki.. da/ne?

Pomoč iz čustvenih stisk.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Haha, hvala! Zdajle sem prišla domov,nisem se utegnila sama branit. :D

Na temo: Kakor se spomnim, ene pol leta. Je pa tako, da intenzivnost s časom raste, kvantiteta pa pada, kar se mene osebno tiče. :)
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a maniac »

pod splošno razgledanost spada marsikaj, pa se ob tisto nihče ne spotika, tako da ima panthol kar prav - šlo je za izkazovanje kao intelektualne superiornosti nad njim. to itak počne vsepovsod po forumu.

sicer so pa zame metuljčki znak, da mi je nekdo privlačen in sploh niso nujno povezani z zaljubljenostjo. razmerja brez njih ne bi začela, tisti intenzivni so nazadnje pri meni trajali kakšno leto.
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Edinstvena »

bi rekla da skorda morjo bit.. vsaj malo :) da lahko nekoga sploh vidim kot "potencialnega"
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

( OT
maniac napisal/-a:pod splošno razgledanost spada marsikaj, pa se ob tisto nihče ne spotika.

Kar je sicer škoda, da se ne, se tako vsaj ljudje medsebojno kaj novega naučimo... pa, roko na srce, saj je vsa leta kar precej spotikanja / popravljanja - od podpovprečno katastrofalne angleščine in slovenščine (super, folk jo tako lahko izboljša), nerazumevanja izrazov (pred časom ena ni imela pojma, kaj pomeni 'razvratnost'), do geografije, religije, pravne ureditve v državi, citiranja veljavnih zakonov itd. :) Totalno podpiram, če je na kulturni ravni in nežaljivo razlaganje, se vsaj kaj koristnega odnese od sicer ne preveč poglobljenega sproščanja na roza forumu :gut: Meni je pa enkrat ena razložila, da zajčki pod novejšo klasifikacijo ne spadajo pod glodalce, to si bom za vedno zdaj zapomnila, prav kul :) )

Glede 'metuljčkov' pa, kaj pa vem, jaz jih ne imenujem tako... na začetku mi itak oseba ne pomeni še nič, ker rabim dolgo spoznavanje, potem pa zadeva kar sama preraste v nekaj močnejšega.. faze zatrapanosti jaz ponavadi ne prakticiram, temveč pridem postopoma že do 'imeti rad' in čutim neko povezanost / stalen močen metulj :D
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a maniac »

dot, če bi se na forumu spotikali ob vsako stvar, ki je del splošne razgledanosti (če že ne kulture), bi lahko počeli samo še to. 9/10 ljudi sploh ne zna več pisat; ne ločijo med moči in morati, ne vedo, da se nevem, nebom, neznam pišejo NARAZEN; ne vedo, da je tropičje nestično ločilo itd. in čeprav mi gredo ob vsem tem kocine pokonci, se mi forum ne zdi primeren prostor za opominjanje, ker je prvenstveno namenjen izmenjavi mnenj.

se opravičujem za OT :)
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

Men se pa zdi, da ni nujno, da so metuljčki prisotni že ob prvem stiku. Okej, priznam, je tista nervoza oz. prijetna živčnost, ko spoznaš drugo osebo, ampak se še to ne smatra pod metuljčke. Metuljčki (vsaj pri meni) nastopijo takrat, ko osebo že malenkost poznam, vidim tiste podobnosti in mi začne oseba postajat všeč. Takrat se samo kopičijo in so iz dneva v dan večji ter močnejši. Nikakor pa jih nebom doživljala, ko bom osebo prvič videla in hopa cupa, sem že zatrapana. Tak kot je nekdo omenil pred mano: z dolgim spoznavanjem lahko pride do tega, nikakor pa ne po dveh, treh bežnih srečanjih :)
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

se strinjam z beyo :)

čist možno je da ti je nekdo na začetku samo mal všeč, pol ko ga pa spoznaš, pa dlje časa razmišljaš o njem pa čutiš da ti pa je zares všeč :)
hej norci :)
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a pohorc »

Važno je, da ne razmišljaš predolgo in da tistemu, ki ti je všeč, to čim prej pokažeš.
Odgovori