Metuljcki.. da/ne?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Leigh Anne
Sramežljivka
Sramežljivka

Metuljcki.. da/ne?

Neprebrana objava Napisal/-a Leigh Anne »

Zanima me, ksksne poglede imate vi na njih. Tisti, ki ste v zvezah ali pa tisti, ki ste ze kdaj bili.. Ste metuljke cutili ze takoj na zacetku?
Sama sem namrec spoznala fanta, ki me pritegne vendar ne na taksen nacin kot recimo bivsi fant.
Ta me je namrec dobeseno zivalsko privlacil-ampak se je zgodba koncala tako, da me je zelo mocno prizadel in sedaj so trije meseci odkar sva koncala.
Nasploh se mi zdi, da se ne morem zacutit kot zenska ob drugih fantih, ker sem po tem odnosu postala zelo nesigurna vase in se ne zdim sama sebi privlacna.
Sedaj sem se dobila s tem fantom, cisto na izi, pogovarjala sva se.. Zelo mi je prijetno v njegovi druzbi.. Ampak ni pa tega filinga, da bi me neizmerno privlacil, da bi si lahko na primer predstavljala, da seksam z njim. Tega si trenutno ne predstavljam z nikomer, sploh ne cutim neke zelje po tem.

Zanima me, ce ste osebo, s katero ste, ze v prvi minuti videli kot nekoga oh in sploh, ce ste jo povzdvigovali v zvezde in vam je ob njih nabijalo pulz?

Meni je vsec, sem tudi zivcna na dober nacin anpak se mi zdi da sem se toliko obremenjena z vsemi ostalimi stvarmi...
Zdi se mi, da sem na odnose zacela gledati zelo realno in da me ne more vec odnest, tako kot me je pri bivsem. Je to, da te odnese, da ti spodnese nekdo tla pod nogami nuja za dober in ljubec odnos? Ali se lahko razvije tudi iz taksnega prijateljskega odnosa? Kaksna je vloga strasti?[url][/url]
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

kot prvo meni sploh ni jasno zakaj se siliš v zmenkovanje, če ti trenutno ni do nobenega. najprej preboli pa potem lepo dalje.

meni moški, ko ga spoznam def mora biti simpatičen. vsi koraki naprej so pa odvisni od najine kompatibilnosti.

sem že imela fanta, ki me je "živalsko" privlačil, ampak to je sčasoma izzvenelo v "običajno" privlačnost, nekompatibilnost je pa ostala. seks pa dolgoročno z njim ni bil nič boljši. tako da meni ta "živalska" privlačnost ni nuja.
Vsak raj ima svojo kačo.
Josee Phine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Josee Phine »

Strinjam se, da če pač nisi prebolela bivšega je totalno brezveze siliti v neko novo razmerje. daj času čas pa bo.
Mene osebno je moj dragi že takoj ko sva se spoznala neizmerno privlačil, sedaj sva skupaj tri leta pa je ostalo isto.
Ko bo pač tvoj čas, ko preboliš pa premisliš stvari boš lažje "iskala" naprej, je pa boljše ne se siliti ker ko bo pravi čas bo prišo pravi fant tudi.
Take me as i am, or watch me as i go.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

Po mojem metuljčki morajo bit vsaj nekaj časa.. Pri meni je bila podobna zgodba pred kakimi dvemi tedni, ko sva se z punco videvala cca. 2 meseca, in z moje strani ni bilo nobenega entuziazma oz. tistega vznemirjenja, ko si z nekom, ki ti je res všeč. Po mojem to ni to in taka zveza ne traja.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

očitno mene ful privlačijo izpiti, ker mi povzročajo metuljčke, hmm.. :gruebel:

no, nazaj k temi. ne zdi se mi, da bi ta občutek moral bit pogoj za zvezo ali razvoj ljubezni.
verjetno prehitro pričakuješ, da bi mogla kaj posebnega čutit do tega novega tipa
Zadnjič spremenil Mishela, dne 02. Mar. 2014 17:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Lilah »

Jaz pa moram rečt, da brez metuljčkov ne morem nič, niti se poljubljat z nekom, ker je potem tako pasivno in brez čustev kot da bi se poljubljala s prijateljem. :? Enostavno mora me razganjat v smislu teh ponorelih metuljčkov, pa naj nekateri še tako prepričano trdijo, da le-ti niso vedno nujno potrebni za to, da z nekom začnemo spoznavanje in zvezo. Itak je poljubljanje del spoznavanja, če že seks ni hitro prisoten (nekaj časa na začetku) in jaz se lahko poljubljam in seksam samo z nekom, h kateremu me kar vleče in mi zapolni velik del misli ... Brez tistega živalskega "nagona" pri meni ne gre.

Jaz sem samska že leto in pol, v vsem tem času od bivšega sem imela samo enega, a se je izkazal za neresnega, je pa bil edini, ki mi je bil všeč v vseh ozirih (preden sem seveda izvedela da ni za zvezo). Mi je pa ostalo vse štimalo in to privlačnost in ujemanje (karakterno + vizualno) iščem naprej, a v paketu z resnostjo seveda, ker ne iščem samo avantur kot jih je ta zadnji. :wink: Če tega ne najdem tako kmalu, se raje sploh ne predajam seksu in ostalemu, ker me pusti prazno in se med seksom počutim ravnodušno, kot da sem čustva pustila na drugi strani vrat, v sobo pa sem spustila samo svoje telo. Ne znam niti opisati, pač ne sede mi brez teh metuljčkov. V dobri zvezi lahko trajajo tudi leta, pri meni so tri leta, in še kasneje je bila privlačnost, samo nisva bila pač kompatibilna na drugih frontah.
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

Lilah, hvala Alahu, Kristusu, Jahvi, Budi in še kakemu bogu, da še obstajajo take kot si ti. Zaradi drugačnih od tebe postajam zmeraj bolj otopel in nezaupljiv, današnje ženske so se mi že skoraj priskutile.
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

Ne bos dobil fukat.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

panthol napisal/-a:Lilah, hvala Alahu, Kristusu, Jahvi, Budi in še kakemu bogu, da še obstajajo take kot si ti. Zaradi drugačnih od tebe postajam zmeraj bolj otopel in nezaupljiv, današnje ženske so se mi že skoraj priskutile.

Če je Kristus bog, sta Jahve in Kristus en in isti bog. Mimogrede.

Metuljčki: Ja, nujno. Za zvezo definitivno. In to takšni, ki ne minejo po dveh mesecih, ampak trajajo leta. Razumljivo da ne ves čas.

Ni pa nujno, da se pojavijo takoj, na prvem zmenku; drugače ne bi bilo mogoče, da se zaljubita dva prijatelja ... (Pa seveda je mogoče!)

Po mojem je pa pri avtorici teme itak bolj problem v tem, da še ni prebolela bivšega, se mi zdi, da njen post kar kriči o tem.
pumpkin_pumpkin
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pumpkin_pumpkin »

... ni nujno, da gre za prebolevanje.... grozljivi konci lahko človeku pustijo kr nekaj ne preveč luštnih posledic... in med njimi je tudi nesamozavest....

.... če si do novega dečka iskrena v svojih čustvih.... in se bo zveza razvijala počasi.... je čist možno da metuljčki priletijo z zamikom... pustita času čas... pa bosta vidla... kam vaju lajf zapelje....

... strast se lahko zbudi tudi mnogo kasneje (dober primer so dolgoletni kolegi, ki se čez noč zacopajo na mrtvo).... je pa tisto začetno poželenje noro sexi... :)
tyašii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tyašii »

*Abby** napisal/-a:
panthol napisal/-a:Lilah, hvala Alahu, Kristusu, Jahvi, Budi in še kakemu bogu, da še obstajajo take kot si ti. Zaradi drugačnih od tebe postajam zmeraj bolj otopel in nezaupljiv, današnje ženske so se mi že skoraj priskutile.

Če je Kristus bog, sta Jahve in Kristus en in isti bog. Mimogrede.

:gruebel: :wall:
Never a failure, always a lesson. :)
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

^^ Ti si verjetno religiozno totalno nepoučena, da limaš ob ta post tele smeške.

Metuljčki morjo bit :D Ampak kot je že abby omenila, lahko trajajo leta. Ni nujno, da se iztrošijo po enem letu.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Tjašika, ljubica zlata, če se boš zaletavala z svojo (upam vsaj) lepo glavico v zid, bo rezultat vedno več takih takšnih smejkov, ki se čohajo po bučkah. Nikar, no!

Aja, pa če smo že pri tem; Buda ni bil bog in se ni proglašal za boga.

Nazaj na temo: Se strinjam z Anjeske; po mojem je to, da metuljčki v zvezi umanjkajo resen znak, da nekaj ni okej. Seveda pa s tem ne mislim, da naj bi bili stalni in vsakodnevni.
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

fak Abby kok si ti pikolovska! Point si razumela kaj sem hotel napisat, ne pa da si šla razkazovat svoj kvazi intelekt in se šopirit češ kako zelo veliko veš.

Moj point je bil razumljen, lahko se pa tudi jaz spotaknem ob kakšen tvoj post... ne ne bom, (za razliko od tebe) imam lajf in grem rajši ven na mojito.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Tale offtopic glede religij je stvar splošne razgledanosti in js tega že neb dajala pod kakšen hud intelekt. Splošne razgledanosti pa žal vedno bolj primankuje... Pathol, ob njen post si se spotaknil plus še očitno to poudariš. Win! :D Glede na neobsežnost foruma je čist izvedljivo zadevo parkat na dan počekirat. In kdo bi si mislil, zraven imaš tud nekaj od življenja.

Nazaj na temo: Koliko časa ste pa res tist intenzivno čutili metuljčke na začetku zveze?
Odgovori