( OT
maniac napisal/-a:pod splošno razgledanost spada marsikaj, pa se ob tisto nihče ne spotika.
Kar je sicer škoda, da se ne, se tako vsaj ljudje medsebojno kaj novega naučimo... pa, roko na srce, saj je vsa leta kar precej spotikanja / popravljanja - od podpovprečno katastrofalne angleščine in slovenščine (super, folk jo tako lahko izboljša), nerazumevanja izrazov (pred časom ena ni imela pojma, kaj pomeni 'razvratnost'), do geografije, religije, pravne ureditve v državi, citiranja veljavnih zakonov itd.

Totalno podpiram, če je na kulturni ravni in nežaljivo razlaganje, se vsaj kaj koristnega odnese od sicer ne preveč poglobljenega sproščanja na roza forumu

Meni je pa enkrat ena razložila, da zajčki pod novejšo klasifikacijo ne spadajo pod glodalce, to si bom za vedno zdaj zapomnila, prav kul

)
Glede 'metuljčkov' pa, kaj pa vem, jaz jih ne imenujem tako... na začetku mi itak oseba ne pomeni še nič, ker rabim dolgo spoznavanje, potem pa zadeva kar sama preraste v nekaj močnejšega.. faze zatrapanosti jaz ponavadi ne prakticiram, temveč pridem postopoma že do 'imeti rad' in čutim neko povezanost / stalen močen metulj