Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a delfinchek »

* da sem ugotovila, da na sprehodu najbolje razmišljam. Za računalnikom lahko sedim cele ure in pride iz mene par posiljenih stavkov, brez koncepta, potem pa grem s psom na sprehod in pridem nazaj s polno glavo idej
* da imam tako dosti tega snega in mraza, da sem že čisto živčna
* da sem vesela, ker se ta vikend spremeni ura, da bo vsaj dan daljši :cool:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam, da:
-sicer v zadnjih dneh že prevečkrat slišano in prebrano, ampak vseeno-snega imam dovolj za ene tri "zime", isto brozge in mokrih čevljev, če imam ravno srečo,
-sem vesela, da sem dobila študentsko delo :D v Lj nisem imela niti enkrat problema dobiti šiht, tu v mojem kraju pa je redkost, da se najde kaj pametnega, pa še to se razgrabi v momentu. Pa že jutri začnem :D :D ,
-posledično to leto ne bom pekla potice, ker ne bo časa, ampak tokrat na pozitiven način :D,
-sem kar malo razočarana nad izjavo, da sem se polenila in da sem izven forme. In to ob dejstvu, da ve, da imam kri na nuli in sem crknjena že po enournem sprehodu, ve, da me vrže skoraj vsako popoldne, ve, da se vseeno trudim do zadnje trohice, če je treba. In se posledično počutim kot en balon, pa imam drugače zdravo samozavest...,
-mi je ql,da je še začela sestra malo kuhati, da ne rabim jaz vsak dan :);
The world is as you are.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* se mi dogajajo čudne stvari... želela bi nekaj, pa tega v bistvu ne dobim, ta oseba ne kaže nobenega interesa biti v mojem lajfu, zato zgleda da bom na to mogla pozabit, čeprav še zmeraj puščam to odprto... po drugi strani je nekdo, ki pa hoče bit v mojem lajfu in mi za njega dol visi, ampak je vztrajen in mislim, da bom sprejela to, kar mi lajf prinaša, ker me zna celo presenetit

* pravzaprav razmišljam, da nikoli nisem dobila tistega, ki sem ga zares hotela... zdaj ne vem, če je to dobro, ali je samo pač tako, da moški vedno spizdijo od tiste, ki jih hoče in hočejo tisto, ki jih jeb* v glavo
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

*Da jaz bi pa samo rada, da se vreme STABILIZIRA - če na snegu ali na soncu mi je skorajda vseeno, migrene, ki jih prinaša to nihanje temperatur me bodo ubile! :evil:
*Da ne vem kaj je z najinim mačkom - ima neke ranice na koži, veterinarka pravi, da je mogoče alergija (ne vem na kaj, njegova hrana je hipoalergena) ... skrbi me tudi, ker mu dlaka odpada v ogromnih kosih ... se mu pa rane z antibiotično kremico zelo lepo pocelijo ... upam, da ne dobi česa še druga mačka. :?
*Da ne morem verjet, kako BE stalno vse genaralizira. :D
*Da je bilo danes v službi super. :)
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Priznam, da:

*ne razumem čist točno, kaj se mi dogaja, ampak je tako zelooo čudovito in strašno hkrati, da nočem preveč razmišljat, niti si ne morem/znam razložit vsega tega,
*ne vem, s čim sem si to zaslužila, ampak zadeve se obračajo na bolje, strah me je edino tega, da ne bo trajalo dolgo, preden se spet kaj zalomi, ali pa, da mi kakšna ključna svar, ki me drži skupaj, pade v vodo,
*so tudi drugi opazili mojo spremembo, na bolje - jooooj samo da bi trajalo :)
*sem v kratkem času spoznala nekaj zanimivih ljudi s podobnim razmišljanjem kot jaz, kar mi je totalno nenavadno, ampak v pozitivnem smislu,

V glavnem, po reeees dolgem času se počutim v stiku sama s sabo in poskušam povezati razum-občutke, namesto da se delam da čutim nekaj, kar bi po vseh napisanih pravilih morala.

Btw, Abby - upam, da z mačkom ni kaj hujšega in da je mogoče pa res (samo) alergija na hrano in ne kaj neozdravljivega.... :?

EDIT: Faaak no, evo, grem v kuhinjo, odprem hladilnik in vidim, da mi je nekdo pojedel cela piščančja prsa, a lahko? :D Ne vem več, če bi se smejala ali jokala...
Zadnjič spremenil rokerca, dne 28. Mar. 2013 8:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

browneyes napisal/-a:* pravzaprav razmišljam, da nikoli nisem dobila tistega, ki sem ga zares hotela... zdaj ne vem, če je to dobro, ali je samo pač tako, da moški vedno spizdijo od tiste, ki jih hoče in hočejo tisto, ki jih jeb* v glavo

ah, I feel you...

* sem se odločla, da ne bom vrgla puške v koruzo. čeprav ne vidim smisla, ampak mogoče je bil to ravno namen. test. kakorkoli, tudi jaz si zaslužim tistih svojim 5 minut, da pojasnim zadevo. pol naprej mi je pa vseeno. dovolj bo že to, da sem poskusila in bom šla z lažjo vestjo po drugi poti.
* zadnje čase imam nenormalno žive sanje. z resničnimi osebami, pogovori... se vidi, da sem spet živčna.
* danes bo lep dan! sonček! :D
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* še vedno divjam okoli... innn zdaj ni več sploh smešno, ampak rahlo zaskrbljujoče, ker se torka sploh ne spomnem - ne vem kdaj sem šla domov, kak je potekala pot. NIČ :( spila enormne količine alkohola. plesala tako, da me noge bolijo. še danes sem rahlo zblojena.
* s cimrom se ok zastopma... včeraj smo si zmenjal neki cifre pa mi je napisal že nek sms... hihiih.
* nenormalno sem pogrešala tist filing, ko si živčn zrad smsa- ojeej a mi bo odpisal itd. tak lušno no :D
* imam danes predstavitev, pa si niti prebrala nisem :/ pa sem zelo živčna, ker bom sama predstavljala pred celo predavalnico.
* moram napisati dispozicijo za diplomsko
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

rokerca napisal/-a:Priznam, da:

*ne razumem čist točno, kaj se mi dogaja, ampak je tako zelooo čudovito in strašno hkrati, da nočem preveč razmišljat, niti si ne morem/znam razložit vsega tega,

Zaljubljena? :D

---------------------

-Priznam, da: ...me je strah prihodnosti
....stvari nikoli ne bodo več take kot so bile
...ne znam več uživati v sedanjem trenutku.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da mi gre vse na živce, VSE
* da nimam pojma na čem sem, tole je res obup od obupa, aaaaaa
* da v bistvu kr dobr prenašam vso zmešnjavo, bo bolš, I hope
* da se veselim maja
* da se morm zresnit, skenslat mal folk, zmanjšat obiske, št. kav, itd... je treba kej za faks naredit, da se zgodba ne ponovi
* da mooooorm naredit še to, nujno, ker če ne bom več v Lj se mi bo iskreno zmešalo
* da komi čakam da grem na sončka zdele in jest, sestradana
* da imam super ljudi okoli sebe :hearts:
* da se veselim žura v petek, čeprov jih je preveč lately
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

*da je bil danes zelo poučen dan
*da bo jutri dolg dan na faksu
*da se veselim jutrišnega kosila - tajska mmm :D
*da imam po dokaj depresivnem obdobju zelo super dneve, happy :)
*da si še 2 leti nazaj nisem tudi približno mislila, da bom kdaj imela tako super fanta, da bom imela koga tako močno rada
*da se veselim najine prihodnosti :)
*da se ne veselim velikonočne požrtije :P
*da me je strah da me bo kmalu ''zamoodswingalo'' nazaj v tečno depresivno smotko :lol:
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

_* sem zelo ponosen na moje dekle, ker se je s svojo ekipo uvrstila v finale zelo prestižnega tekmovanja.

In vem da bodo pobrali tisti keš :)

Bravo, bravo! :gut: :respekt: :tanz:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^Reees sem vesela za to in tenk ju :kuss:

Priznam, da:
-komaj čakam, da jutri pride(š) :),
-me bolijo tačke od danes, zraven tega pa sem že zatreskana v ene tri pare čevljev in ene pet kosov nakita. Po dveh dnevih dela,
-bom celi vikend napokana. Jajca, šunka, hren in mlečni kruh, here I come!
-se bom spokala spat, še prej pa en South Park, Family Guy, pa bo :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^Čestitke za tekmovanje. ;)

*^da upam, da nam tud rata prit v finale enga tekmovanja sam najprej se je treba spravit k delu :)
*da me čaka kar nekaj dela naslednjih nekaj tednov
*da sem nabavla karte za koncert woohoo. happy. :D
*da sma doble karte še za drug koncert woohoo drugič.
*da sem nabavla tud karte za dve zanimivi predstavi
*^da je posledica tega suha denarnica ampak glavno, da bo pestro... can't wait!
Yada, yada, yada...
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

- da pridem po dooolgem casu kmalu v Slovenijo :)
- da sem dala za letalske $2500 :x
- ^da thank goodness za tax return
- da rabim macjo varusko za ta cas, ko naju ne bo
- da moram cimprej odposlat eno vlogo, ampak moram zbrat in sprintat toliko enih papirjev za zraven, da se mi niti zacet ne da in kar odlasam
- da se tolazim s tem, da moram itak pocakat, da mi banka poslje nove ceke, preden lahko odposljem
- da mi bo slo $600 za to^ - screw my life :tot:
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

da sem včeraj po resnično dolgem času res zažurala
da se danes počutim kot da bi me povozil tovornjak
da se sploh nisem imela časa prav odpočit, ker smo imeli obiske
da grem spat počas
da sma z mami tekmovali katera bo lepše pobarvala jajčka
da nisem imela za burek proti njej - te naravne metode barvanja niso moja primerjalna prednost očitno :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Zaklenjeno