Saj.. Sem v dijaškem domu, ampak imamo študenti svoje nadstropje, plačujem 130eur za precej veliko sobo (ki si jo delim še z dvema cimrama), v ceni so že zajtrk, večerja, možnost pranja perila, avto parkiram zastonj itd.
Po Lj hodim peš (sem relativno v centru, tako da je to popolnoma izvedljivo), avto je družinski, tankam ga načeloma sama, ko je registracija in zavarovanje pa prispevam tudi jaz (seveda pobiram ljudi prek prevozov). Cote si kupujem sproti, ko kaj rabim, ne nosim strašno hudih znamk, pa tudi ne hodim raztrgana okoli

. Hrano si kupujem samo za zraven, saj če maš konkreten zajtrk in toplo večerjo nekaj dosti več ne rabiš. Zavarovanje mi plačujejo moji, ker mamo neko družisko polico al nekaj takega. Strižem se pri stevotu, ko strižejo praktikantke in je zastonj

. Žuram ne ravno dosti, ko pa grem poskušam zapravit neko sprejemljivo vsoto. Seveda svojih točnih stroškov ne vem (pa tudi spreminjajo se s časom), to pa je okvirno to kar se spomnim
Prosim ne me napadat, nisem hotela nič slabega, samo povedat, da pač poskušam prišparat kjer je zame sprejemljivo, še posebej dokler živim na račun staršev

. Imam to srečo da staršev to ne moti/ne zahtevajo od mene da se osamosvojim, ker bi verjetno bolj težko furala faks in študenstko delo zraven. Seveda pa delam prek študenta ko le morem. Nisem hotela nobenega obsojat, učit kako naj živi ali karkoli.