Vse o kopalkah
ne vem, ce je blo to ze omenjen, ker se mi po pravici povedano ne da brat 28 strani postov (oz. nimam toliko casa)...
a katera ve, kje je zdej undercolors of benetton?? prej so bli na wolfovi, zdej pa ni, ni
pa zanima me, kje tiste punce, k mate modrcek vecji od C kupujete kopalke (ki, btw, ne stanejo 16.000)... ker mam ful tezav s tem, da so mi neproporcionalne-ce mi je prov modrcek, mi niso hlacke, in obratno
a katera ve, kje je zdej undercolors of benetton?? prej so bli na wolfovi, zdej pa ni, ni

pa zanima me, kje tiste punce, k mate modrcek vecji od C kupujete kopalke (ki, btw, ne stanejo 16.000)... ker mam ful tezav s tem, da so mi neproporcionalne-ce mi je prov modrcek, mi niso hlacke, in obratno

"well, that answers one question but arouses several others!"
Dorotea napisal/-a:pikica 69, če ti ni istočasno prav oboje, pa kupi ločeno...se da kupit kopalke tudi tak da kupiš posebej zgornji del in posebej spodnjega...pa pol kombiniraš![]()
ja vem, ampak to poznam samo od skiny-ja (ki ima btw premajhne modrcke in takoj odpade) in od benettona. a majo se kje tko, da lahko kupis loceno in da mas izbiro v velikostih

"well, that answers one question but arouses several others!"
POPRAVILO KOPALK
Zivjo! Kupila sem prevelike kopalke (zg.del), pa jih ne morem zamenjat, ker sem ze odstrigla listke. A kdo ve, kje v Ljubljani popravljajo kopalke (prosim za stevilko/naslov), pisite na mail:vesna.hauschild@siol.net!Hvala!!!
Re: POPRAVILO KOPALK
vivika napisal/-a:Zivjo! Kupila sem prevelike kopalke (zg.del), pa jih ne morem zamenjat, ker sem ze odstrigla listke. A kdo ve, kje v Ljubljani popravljajo kopalke (prosim za stevilko/naslov), pisite na mail:vesna.hauschild@siol.net!Hvala!!!
men se je to tud enkrat zgodl, sam je biv spodn del, pa sm jih pol kr sama popravla

pomoje najboljš, da greš h čist navadni šivilji, pa ti jih bo popravla... je pa tud odvisn od modela, kakšne so ane...
- zvezdica83
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
- -anonymus-
- Sramežljivka