Vse o kopalkah
ne vem, ce je blo to ze omenjen, ker se mi po pravici povedano ne da brat 28 strani postov (oz. nimam toliko casa)... 
a katera ve, kje je zdej undercolors of benetton?? prej so bli na wolfovi, zdej pa ni, ni 

pa zanima me, kje tiste punce, k mate modrcek vecji od C kupujete kopalke (ki, btw, ne stanejo 16.000)... ker mam ful tezav s tem, da so mi neproporcionalne-ce mi je prov modrcek, mi niso hlacke, in obratno

a katera ve, kje je zdej undercolors of benetton?? prej so bli na wolfovi, zdej pa ni, ni

pa zanima me, kje tiste punce, k mate modrcek vecji od C kupujete kopalke (ki, btw, ne stanejo 16.000)... ker mam ful tezav s tem, da so mi neproporcionalne-ce mi je prov modrcek, mi niso hlacke, in obratno

"well, that answers one question but arouses several others!"

Dorotea napisal/-a:pikica 69, če ti ni istočasno prav oboje, pa kupi ločeno...se da kupit kopalke tudi tak da kupiš posebej zgornji del in posebej spodnjega...pa pol kombiniraš
ja vem, ampak to poznam samo od skiny-ja (ki ima btw premajhne modrcke in takoj odpade) in od benettona. a majo se kje tko, da lahko kupis loceno in da mas izbiro v velikostih

"well, that answers one question but arouses several others!"

POPRAVILO KOPALK
Zivjo! Kupila sem prevelike kopalke (zg.del), pa jih ne morem zamenjat, ker sem ze odstrigla listke. A kdo ve, kje v Ljubljani popravljajo kopalke (prosim za stevilko/naslov), pisite na mail:vesna.hauschild@siol.net!Hvala!!!

Re: POPRAVILO KOPALK
vivika napisal/-a:Zivjo! Kupila sem prevelike kopalke (zg.del), pa jih ne morem zamenjat, ker sem ze odstrigla listke. A kdo ve, kje v Ljubljani popravljajo kopalke (prosim za stevilko/naslov), pisite na mail:vesna.hauschild@siol.net!Hvala!!!
men se je to tud enkrat zgodl, sam je biv spodn del, pa sm jih pol kr sama popravla

pomoje najboljš, da greš h čist navadni šivilji, pa ti jih bo popravla... je pa tud odvisn od modela, kakšne so ane...
- zvezdica83
- Komunikatorka 
- Kraj: Ljubljana
- -anonymus-
- Sramežljivka