London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^aha; no sej, potem pa pač s tistim sprintanimi kartami/boarding pass-i stopite do check-in šalterjev, za oddat prtljago - samo z ročno tega ni treba počet, greš lahko direktno na kontrolo in naprej.
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

Nas je blo 6, bili smo v sobi za 9, in je blo luštno. Vsako nadstropje ima svojo kopalnico, sam ni bilo nikoli, da bi bili vsi tuši zasedeni. Velik plus je to, da je v celem hostlu samo 6 sob (3 na vsakem nadstropju), največji minus pri meni je pa bil, da ni prave kave zjutri (samo instant nescaffe), sam je pa bila ena varianta podobna starbucksu par metrov naprej, pravi starbucks pa tudi sicer na isti ulici, samo je ene 15min za hodit. Kar se pa tiče prtljage, ne vem sicer o kakšnih kletkah za kovčke govoriš, tega ni, sam so pa v vsaki sobi lockerji za dokumente, denar ipd. Mi načeloma nismo imeli problema s prostorom, je pa tudi res, da nas je vseh 6 imelo samo cabin baggage in eno check-in torbo. Mislim, da je povprečna velikost sobe, kar se hostlov tiče (sem bila tudi v precej večjih, ampak tudi v precej manjših sobah). Kar se pa čistoče tiče je bilo tudi vse kul.
Jst sm osebno bila čist navdušena nad hostlom, je pa res da mi ključ/kartica ni prvič delala, ampak so mi jo takoj zamenjali na recepciji.

Upam, da ti kej pomaga. Definitivno pa odsvetujem en hostel čist zravn Hyde parka, ker je bil tok zanič da adijo pamet (ko najdem ime tega, ti napišem)
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Kera je najcenejša izbira za pot do Londona?
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^peš? :D
Odvisno kdaj & s kje.
Zihr pa easyJet in Ryanair.
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

No sej na ta easyJet in Ryanair sem ciljala..
Zanimalo em je bolj to koliko prej se najbolj splača rezervirati let pri teh družbah?
OZ. če so ugodne tudi last minute ponudbe...?
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Oboje velja (dosti prej VS last minute). :? To je tist "catch"..

Npr., easyJet ima takšen pregled cen:
(LJU-STN)
Slika
vmes pa lahko kdaj pridejo kakšne akcije, ko je vse še ceneje..najbolš se je naročit na njihov newsletter ali pa tole temo spremljat, punce občasno kaj objavljamo.

Z Ryanairom se pa npr. splača iz Trsta ali Gradca..in tudi redno spremljat ponudbo.
Jz še po vseh teh letih nisem zihr kdaj se najbolj splača kupovat karte, ziher pa velja: ko vidiš ponudbo, ki ti ustreza, jo brez razmišljanja vzet! - tkole sem se že parkrat "uštela". :lach:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Še js povem frišne informacije.
Ja, podatke za easyJet vpišeš kadarkoli (sama se ponavad spravim kak teden prej vse to vpisovat in printat), tako da nič panike delat. Lahko si natisneš tisto, kar je na mailu, ali pa na easyJet strani, ko se prijaviš (važno, da je črtna koda). Če se potuje le z ročno prtljago (kar v vašem primeru ne pride lih v poštev), se lahko boarding pass sprinta že prej in se gre takoj na varnostni pregled (pa še to nazadnje ni delovalo in ko sem nekaj vprašala tam, kjer se oddaja kovčke, so me prosili, če mi tam naredijo boarding pass, ker tiste direkt z neta ni potegnilo s senzorjem naprej).

Za easyBus pa kar eno uro po pristanki. Samo sledi Coaches/Buses na letališču.

Je pa trenutno cel London v razsulu :D Ogromno podzemnih popravljajo (verjetno za OI naslednje leto). Brala v časopisu, da 19.4 obstali na vlakih za več ur.
Sem se kar veselo posluževala avtobusov :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
artie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a artie »

*mala*, se mi zdi, da je bil v tem času še štrajk.

Popravljali so pa že lani oktobra, ko sem bila nazadnje, na polno. Je dobro preverit, da se ne zakalkuliraš pri odhodu nazaj.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Midva greva letos septembra za ene 9 dni v London, se že ful veseliva. V bistvu bova mal združila najino 11. obletnico, pa njegov 30. rojstni dan pa bova šla še v Ramseyevo restavracijo jest pa kakšen fajn muzikal pogledat če sva že tam. :) :) :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Oooo, Ramseyevo- verjetno je treba rezervirat? V katero pa?

Sicer grem pa tud js kmal spet v London :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Ja, bova rezervirala, samo zdaj je še prezgodaj. V restavracijo na Royal Hospital Road greva.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Kera neverjentna sreča! Po naključju sem hotel rezervirala čisto blizu velikega supermarketa z izključno bio in organskimi živili ter kozmetiko. :) :) :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Kako pa to, da sta tako na S Londona?

Sicer imam zelo lepe spomine na ta del, je bil moje prebivališče 3 tedne :)
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Ugodna cena, miren predel, dobra povezava s centrom. Hoteli v centru so bolj tko tko.
Odgovori