London
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Nas je blo 6, bili smo v sobi za 9, in je blo luštno. Vsako nadstropje ima svojo kopalnico, sam ni bilo nikoli, da bi bili vsi tuši zasedeni. Velik plus je to, da je v celem hostlu samo 6 sob (3 na vsakem nadstropju), največji minus pri meni je pa bil, da ni prave kave zjutri (samo instant nescaffe), sam je pa bila ena varianta podobna starbucksu par metrov naprej, pravi starbucks pa tudi sicer na isti ulici, samo je ene 15min za hodit. Kar se pa tiče prtljage, ne vem sicer o kakšnih kletkah za kovčke govoriš, tega ni, sam so pa v vsaki sobi lockerji za dokumente, denar ipd. Mi načeloma nismo imeli problema s prostorom, je pa tudi res, da nas je vseh 6 imelo samo cabin baggage in eno check-in torbo. Mislim, da je povprečna velikost sobe, kar se hostlov tiče (sem bila tudi v precej večjih, ampak tudi v precej manjših sobah). Kar se pa čistoče tiče je bilo tudi vse kul.
Jst sm osebno bila čist navdušena nad hostlom, je pa res da mi ključ/kartica ni prvič delala, ampak so mi jo takoj zamenjali na recepciji.
Upam, da ti kej pomaga. Definitivno pa odsvetujem en hostel čist zravn Hyde parka, ker je bil tok zanič da adijo pamet (ko najdem ime tega, ti napišem)
Jst sm osebno bila čist navdušena nad hostlom, je pa res da mi ključ/kartica ni prvič delala, ampak so mi jo takoj zamenjali na recepciji.
Upam, da ti kej pomaga. Definitivno pa odsvetujem en hostel čist zravn Hyde parka, ker je bil tok zanič da adijo pamet (ko najdem ime tega, ti napišem)
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Oboje velja (dosti prej VS last minute).
To je tist "catch"..
Npr., easyJet ima takšen pregled cen:
(LJU-STN)
vmes pa lahko kdaj pridejo kakšne akcije, ko je vse še ceneje..najbolš se je naročit na njihov newsletter ali pa tole temo spremljat, punce občasno kaj objavljamo.
Z Ryanairom se pa npr. splača iz Trsta ali Gradca..in tudi redno spremljat ponudbo.
Jz še po vseh teh letih nisem zihr kdaj se najbolj splača kupovat karte, ziher pa velja: ko vidiš ponudbo, ki ti ustreza, jo brez razmišljanja vzet! - tkole sem se že parkrat "uštela".

Npr., easyJet ima takšen pregled cen:
(LJU-STN)

vmes pa lahko kdaj pridejo kakšne akcije, ko je vse še ceneje..najbolš se je naročit na njihov newsletter ali pa tole temo spremljat, punce občasno kaj objavljamo.
Z Ryanairom se pa npr. splača iz Trsta ali Gradca..in tudi redno spremljat ponudbo.
Jz še po vseh teh letih nisem zihr kdaj se najbolj splača kupovat karte, ziher pa velja: ko vidiš ponudbo, ki ti ustreza, jo brez razmišljanja vzet! - tkole sem se že parkrat "uštela".

Še js povem frišne informacije.
Ja, podatke za easyJet vpišeš kadarkoli (sama se ponavad spravim kak teden prej vse to vpisovat in printat), tako da nič panike delat. Lahko si natisneš tisto, kar je na mailu, ali pa na easyJet strani, ko se prijaviš (važno, da je črtna koda). Če se potuje le z ročno prtljago (kar v vašem primeru ne pride lih v poštev), se lahko boarding pass sprinta že prej in se gre takoj na varnostni pregled (pa še to nazadnje ni delovalo in ko sem nekaj vprašala tam, kjer se oddaja kovčke, so me prosili, če mi tam naredijo boarding pass, ker tiste direkt z neta ni potegnilo s senzorjem naprej).
Za easyBus pa kar eno uro po pristanki. Samo sledi Coaches/Buses na letališču.
Je pa trenutno cel London v razsulu
Ogromno podzemnih popravljajo (verjetno za OI naslednje leto). Brala v časopisu, da 19.4 obstali na vlakih za več ur.
Sem se kar veselo posluževala avtobusov
Ja, podatke za easyJet vpišeš kadarkoli (sama se ponavad spravim kak teden prej vse to vpisovat in printat), tako da nič panike delat. Lahko si natisneš tisto, kar je na mailu, ali pa na easyJet strani, ko se prijaviš (važno, da je črtna koda). Če se potuje le z ročno prtljago (kar v vašem primeru ne pride lih v poštev), se lahko boarding pass sprinta že prej in se gre takoj na varnostni pregled (pa še to nazadnje ni delovalo in ko sem nekaj vprašala tam, kjer se oddaja kovčke, so me prosili, če mi tam naredijo boarding pass, ker tiste direkt z neta ni potegnilo s senzorjem naprej).
Za easyBus pa kar eno uro po pristanki. Samo sledi Coaches/Buses na letališču.
Je pa trenutno cel London v razsulu

Sem se kar veselo posluževala avtobusov

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ja, bova rezervirala, samo zdaj je še prezgodaj. V restavracijo na Royal Hospital Road greva.
Kera neverjentna sreča! Po naključju sem hotel rezervirala čisto blizu velikega supermarketa z izključno bio in organskimi živili ter kozmetiko.

-
- Cosmopsiho